Nişan Mini mini çok şeker sabun hediyelikler

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Haftaya perşembe gibi elinde olur arkadaşım kararın kesinse.

Bu sabunlar çok tatlı ya söz hediyeliklerimi başka tercihten yana kullanmış olsam da nişan için sizi bulabilirim :)
Bol kazançlar :)

bir şey daha sorayım :) sabunları süslemeden sadece beğendiğimiz desenli modele göre nekadara yolluyorsun canım..

hani birazda ben kendim uğraşmak istiyorum en azından süslemesini kendim yapabilirim,sadece sabun sipariş etsek fiyat ne kadar olur?

Kalp seklinde yapamiyorum. deseni yapinca sabun tulun altindan puruzsuz gorunuyor. simdi kendin yapmaya kalsan benim alcagim paraya degmez vala kargoya kdr goturmem.

Sabuna deseni yapip yollayabilirim sen de tulunde emek verms olursun kendin yapmak istiyorsan. tulun fiyatini duserim.

tabi canım sabunları sade değil desenli istiyorum sadece tülle süslenmiş olmayacak nekadar olur fiyatı ozaman 20-25 adet için ?

Canım benim hemen cevaplarsan ona göre düşünüp karar vereceğim ve siparİşimi hemen geçmek istiyorum..

Ayrıca nasıl iletişime geçeceğiz herzaman bUrAdaN görüşemeyiz ki daha rahat konuşaBilmek için mail adresin ve ya facen varsa ne bilim daha kolay bi iletişim ağı :)

Son düzenleme:
ben özel msj atamıyorum ama bana bi iletişim adresi verir misin belki hotmail belki cep numarası detaylı konuşalım olur mu? biçok yorumu okudum yaptırmayıp seni oyalamıycam yada kendim yapmak için sormuycam müşteriyim emin ol

mesaj olarak attim kizlar

Yeni modellerle tekrar karşınızdayım canlar. Yine yalnızca 1 tlcik. Misafirlerinizi sevindirmenin küçük ama güzel, ince düşünceli bir yolu.

Son düzenleme:
Yakında nişanım olucak bende bunlarda istiyorum 35 adet istiyorum ne kadar olur fiyatı nasil iletişime geçebilirim seninle

Yakında nişanım olucak bende bunlarda istiyorum 35 adet istiyorum ne kadar olur fiyatı nasil iletişime geçebilirim seninle

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun tatlım. Özele bakarsan oraya atıyorum mail adresimden haberleşiriz.

kınam için sabunlara takmış durumdayım 200 tanesi için fiyatı ne dersin acaba indirebilir miyiz

kınam için sabunlara takmış durumdayım 200 tanesi için fiyatı ne dersin acaba indirebilir miyiz

Malesef tatlım indiremem aslına bakarsan verilen emeğe bile değmiyor pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…