nişanda misafirlerinize dağıtmanız için bundan daha şirini yok:) Eki Görüntüle 928295 Eki Görüntüle 928291 Eki Görüntüle 928292 Eki Görüntüle 928289 Eki Görüntüle 928297 Eki Görüntüle 928298 Eki Görüntüle 928300 Eki Görüntüle 928299 Eki Görüntüle 928296 Eki Görüntüle 928288 Eki Görüntüle 928294 Eki Görüntüle 928293 Eki Görüntüle 928290
merhabalar sabunları nereden aldın acaba
Sabunlar normalde büyük ben küçülttüm.
nasıl yanı nereden aldın kı ama
En az 20 tane yaptırmak kaydıyla tanesi 1 tl.
Canim bana 50adet lazim zaten
ayyy nasıl yaptın lütfen yardımcı olur musun bana:) yoksa sade sabun alıp tülle bağlıcam ama böyle desen kolaysa eğer bende kendim yapmak istiyorum böyle şeylerle uğraşmayı çok seviyorum.
Nişan bohçalarımı getirdikleri zaman misafirlerime anı olsun diye hediye etmek istiyorum
cevabını bekliyorum tatlım :)
bana 25 adet lazım ama tülüyle birlikte en son haliyle hazır olacak şekilde.
fiyat bilgisi verir misin rica etsem
Tamam hepsi toplam 50 tl oluyor arkadaşım yaptırmayı düşünüyorsan.
Dusundum bileisimleri sabun uzerine mi yaziyorsun canim?bir de her sabunu ayri ayri paketliyor musun yoksa oyle mi gonderiyorsun ayrica odemeyi nasil yapiyoruz teslimatta mi yoksa on odemeli mi calisiyorsun?
Dusundum bileisimleri sabun uzerine mi yaziyorsun canim?bir de her sabunu ayri ayri paketliyor musun yoksa oyle mi gonderiyorsun ayrica odemeyi nasil yapiyoruz teslimatta mi yoksa on odemeli mi calisiyorsun?
Eki Görüntüle 935939
Yazıları da kağıtla zımbalıyorum tüle şu şekilde ama bu sabun ters bunu dikkate alma seninkilerin üst kısmında olacak desen de yazı da görünecek.
Tmam canim benim bir ay kadar vaktim var kesin tarihim belli olur olmaz sana atacagim bu arada da model secerim senin ilk sayfada eklediklerinden.beyaz uzerine mavi cicekli istiyorum sanirimsana bilgi verecegim cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?