Melda34, ben de öyle duymuştum canım,göbek üstüne etkisi yokmuş,ama doktora sordum tama karın germe sana yapamam dedi,yani sarkıklığın derecesi az olduğu için deymez diyor daha ciddi boyutlardaki sarkıklıklara yapıyormuş,ama benim istediğim sadece göbeğimin üstündeki azıcık bir kırışıklık var o birazcı aşağı doğru gerilmezmi ki diye düşünüyorum,olmazsa mini karın germe olup göbeğin üstünü gerdirip dikeriz dedi ama bu seferde göbek deliğimde bir iz olucak,peki senin göbeğinde iz kaldı mı arkadaşım?
canım sen kime oluyorsun operasyonu kaç güne işe dönersin dedi ben 2 yıldır istiyorum ama cesaret edemedim bide sigara içiyorum ondan korkuyorum
Burcucuğum benim tam karın germe oldu göbek deliğim tekrar açıldı ve dikildi. Birde ben o dönemde araştırırken Aylin hanımla konuşmuştum. Üst taraf göbek deliğine toplanabiliyormuş. Ama nasıl olur bilmiyorum canım ya. Doktorunla konuşabilirsin.:teselli:
bakın birşey paylaşmak istiyorum,aslında başka yerde yazmıştım.hanı üst taraf deliğe toplanıyomuş dedinizya.yıl 2003 de ablamın bir arkdaşı geldi,kadın karın gerdiceğini anlattı,ablam ve ben izin bikini bölgesine nasıl olduğunu falan anlatırken.kadın bize göbeğini gösterdi.bi anormallık yoktu.daha gergin olsun istiyomuş veee bommba kadın o tarıhten önce 10 yıl önce buğra çöllüye karnını gerdirmiş.altan üstten deliğe toplamış.vallahi iz namına bişey yoktu.sonra çok inceledikde izi gördük.şok olduk..bana deselerki sana araba vercez.yada karnını gercez hiç acımıcak karnımı gerdirirm.ama cesaretim yok.ama çok istiyorum..
Melda34, ben de öyle duymuştum canım,göbek üstüne etkisi yokmuş,ama doktora sordum tama karın germe sana yapamam dedi,yani sarkıklığın derecesi az olduğu için deymez diyor daha ciddi boyutlardaki sarkıklıklara yapıyormuş,ama benim istediğim sadece göbeğimin üstündeki azıcık bir kırışıklık var o birazcı aşağı doğru gerilmezmi ki diye düşünüyorum,olmazsa mini karın germe olup göbeğin üstünü gerdirip dikeriz dedi ama bu seferde göbek deliğimde bir iz olucak,peki senin göbeğinde iz kaldı mı arkadaşım?
yani ameliyatı 1983 temi yaptırmış?anlamadım.bir de daha önceden liposuction yaptıranlar 5-6 yıl sonra cildimizde yumrular oluştu falan diyorlar ya,karın gerdirmede de o tarz şeyler olabiliyor mu?biliyormusunuz?
:) sızlerı okudukca bende heveslendım ben 22 yasındayım ve 2 yıl once sezeryan ıle dogum yaptım 48 kılo ıle hamıle kalıp 63 ıle dogum yaptım suanda 50 kıloyum ve hamılelık sırasında kılo alıp verınce halınle catlaklar oldu gobek kısmımda catlaklar var sag ve sol tarflarda bıara o kısma dovme yaptırmayı bıle dusundum ıkı kanat cızıdırm deıdm ama vazgecdım sarkık yok ama catlaklarım var cok esnek bı vucuda sahıp oldugumdan bende gerdırmek sıtıorum ama fıyat ıle ılgılı bı fıkrım yok bırde ben goguslerımı de yaptıram ılk catlıyan goguslerım oldu hamılelıkde doktorum bıle sasırdı herkezın gobek catlar benım goguslerım resmen sılıkonlu gıbı gozuken goguslerım fıss dedı ındıler aynı portakal gıbı :) suyu cıkınca posası kaldı ona napabılrım banada fıkır verın kızlar sımdıkden tesekurler
merhabalar, yeni üye oldum sırf bu konulardaki tecrübemi paylaşayım diye. Çok uzun süredir düşündüğüm ve her aynada kendime baktığımda yaptırmalıyım dediğim operasyon.... 09.02.2010 saat 19:30'da ameliyat oldum. Meme toparlama, sırtıma liposuction ve göbeğimin altında oluşan çatlamış içi boş deri birikintisine mini karın toparlama işlemi yapıldı .
Benim bildiğim sarkmış ve çatlakların oluştuğu göğüslere herhangi bir çare yok estetik ameliyattan başka....üzgünüm maalesef ameliyat sarkık bölgeler için alternatifsiz çözüm ama göbeğindekileri vücut fondöteniyle kapatapilirsin onlar suya dayanıklı oluyorlar zaten ya da dediğin gibi dövme yaptırabilirsin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?