Mini fırın tavsiyeleriniz nelerdir?

Gxuxldemir

İnci küpeli kız
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
184
71
Merhaba arkadaşlar,
yeni taşındığım evde mutfakta ocaklı fırın yeri olmadığından mecburen mini fırını ayrı almam gerekiyor.Bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.Mini yada midi fırında hangi markayı önerirsiniz?.Modeli numarasıyla yazarsanız sevinirim.Kekleri börekleri iyi pişiren, yüzümü ağartacak bir fırın istiyorum.
Arkadaşımın birinde "termikel" var.Memnun ama ben pek cesaret edemiyorum.
Fikileriniz nelerdir?

reklam gibi olmasın ama adı a ile başlayan çok bilinen bir beyaz eşya markası var, ben ondan kullanıyorum çok memnunum m f 6, her kullanımdan sonra da sabunlu su ile sil hemen ve aylık olarakta, fırın için özel üretilen ürünlerle sil,

reklam gibi olmasın ama adı a ile başlayan çok bilinen bir beyaz eşya markası var, ben ondan kullanıyorum çok memnunum m f 6, her kullanımdan sonra da sabunlu su ile sil hemen ve aylık olarakta, fırın için özel üretilen ürünlerle sil,

evet kesinlikle katılıyorum size aynısı bendede var çok memnunum hatta gören arkadaşlarım bile biz niye kocaman fırın almışız diyorlar fırın yerine bulaşık ve set üstü ocak al sana derli toplu bir mutfak oluyor.:1rolleyes:

Çok teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz için.O "A" ile başlayan markanın fırını büyüklük olarak yeterli oluyor mu.Yanıl mıyorsam o model 26 lt.Mesela börekleri tek tepside mi 2 tepside mi yapıyorsunuz.Termikelinkiler 35 lt.küçük gelirse diye korkuyorum da...Bir de piliç çevirme fonksiyonu var bazılarında.Bu gerekli mi,kullanılabiliyor mu?
Bir de sanırım mini fırınlar turbo değil statik özellikte imiş.Alttan üstten ısı ayarlanabiliyormuş.Bu avantaj mı sizce?mf 6'da alttan ve üstten ısıyı kesebiliyor musunuz?Mesela üstü çok kızarınca üst kapatılabiliyor mu???

Son düzenleme:
valla çok zor sorular sormuşsun, ben o kadar da tavuk çevirme falan yapmadım. ayrıca üstü kapat, altı katta yapmadım zaten dengeli pişirme yapıyor gerek duyulmuyor ki. eğer çok fazla özellik istiyorsan bir araştır bakalım

gelelim tavuk pişirme olayına bak tarif ediyorum ama ilk tavuğumu sizden yemeğe gelirim ona göre:CüvCüv: tavuk pişirmek için ben şu fırın torbaları var ondan kullanıyorum onun içindede gayet lezzetli oluyor tavuk torbada pişince birde torbadan çıkarttıktan sonra tepside fırına koyuyorum nar gibi derlerya işte öyle oluyor.Evet işin püf noktasını belirttim fırını ne zaman alırsınız ilk tavuğu yemek için davet bekliyorum :sm_cool:cokacimcoook

Son düzenleme:
bu arada arkadaşın dediği gibi üst veya alt ayar diye bir durum yok zaten fırın mini tepsiyi ortada tutmak yeterli ...

bizim de bütün elektronik eşyalarımız teklemeye başladı, listede mini fırın da var, ben de takipteyim arkadaşlar.

mf 6'nın içi çok küçük gelmiyor mu diye soruyor annem bu arada? İçine başka teflon tepsi koyabiliyor musunuz, çok mu az şey pişiriyor? diye de soruları devam ediyor, imdatkaydirigubbakcemile

bizim de bütün elektronik eşyalarımız teklemeye başladı, listede mini fırın da var, ben de takipteyim arkadaşlar.

mf 6'nın içi çok küçük gelmiyor mu diye soruyor annem bu arada? İçine başka teflon tepsi koyabiliyor musunuz, çok mu az şey pişiriyor? diye de soruları devam ediyor, imdatkaydirigubbakcemile

kendi dikdörtgen tepsilerini kullanıyorsun ancak ya da ona uygun başka tepsi varsa kullanabilirsin ama annelerimizin yuvarlak fırınları gibi yuvarlak tepsi almıyor tabi ki de. kendi tepsisi yeterli. eğer çok şey pişireceksen iki tepsisi var. ikisini de aynı anda sür fırına gitsin.

gelelim tavuk pişirme olayına bak tarif ediyorum ama ilk tavuğumu sizden yemeğe gelirim ona göre:CüvCüv: tavuk pişirmek için ben şu fırın torbaları var ondan kullanıyorum onun içindede gayet lezzetli oluyor tavuk torbada pişince birde torbadan çıkarttıktan sonra tepside fırına koyuyorum nar gibi derlerya işte öyle oluyor.Evet işin püf noktasını belirttim fırını ne zaman alırsınız ilk tavuğu yemek için davet bekliyorum :sm_cool:cokacimcoook

aynen ben de fırın torbasında pişiriyorum tavuğu, hatta bu akşam da ondan yapıcam hehehehheheheh

mf 6 ya uygun dikdörtgen borcamlar var hani derse anneniz kendi tepsileri derin değil derin bir kapta yiyecek pişirmeniz gereken durumlarda o borcam tepsilerden kullanırsınız.Yuvarlak ve kare borcamdada fırında makarna çok güzel oluyor. Bu mf 6bağımlılık yaptı yaz yaz yoruldum sositososito kısa ve öz hiç tereddütsüz tavsiye ediyorum.Çamaşırsuyu arkadaşımın yorumlarındanda memnun olduğunu anlarsınız.:1rolleyes:

Sevgili angel80,
tavuğu en kısa sürede yapacağım.ve seni de burdan davet edeceğim canım...:)

Sanırsam bu MF6'yı alacağım bu gidişle..ama hiç mini fırın tecrübem yok başınızı ağrıtırım burda yine yok kek kaç derece kaç dakika, yok şu tepsi hangi katta diye, sonra karışmam ha...

Sevgili angel80,

Sanırsam bu MF6'yı alacağım bu gidişle..ama hiç mini fırın tecrübem yok başınızı ağrıtırım burda yine yok kek kaç derece kaç dakika, yok şu tepsi hangi katta diye, sonra karışmam ha...

tepsiyi genelde orta kata koy, ızgara yaparken ağzını hafif açık tut. ızgara aparatı da var içinde. ayrıca zaten neyi kaç derece kaç dk. pişirmen gerektiği de yazıyor fırının üstünde, pratik oluyor yahuhihoyyyt

Sevgili angel80,

tamam o zaman sözünü unutma ama ben istanbul a arada bir gidip geliyorum.Şimdi Antalya dayım.İstersen çamaşırsuyu ile sana 1 haftalığına gelelim 1 hafta staj veririz.Bu arad çamaşırsuyu bizi a......markası işe almalı bak arkadaş sayemizde fırını alacakkaydirigubbakcemile3 Yakında çamaşırsuyu ile tv de reklamlarda tanıtım yaparken rastlarsanız şaşmayın arkadaşlar:hooray:

tamam o zaman sözünü unutma ama ben istanbul a arada bir gidip geliyorum.Şimdi Antalya dayım.İstersen çamaşırsuyu ile sana 1 haftalığına gelelim 1 hafta staj veririz.Bu arad çamaşırsuyu bizi a......markası işe almalı bak arkadaş sayemizde fırını alacakkaydirigubbakcemile3 Yakında çamaşırsuyu ile tv de reklamlarda tanıtım yaparken rastlarsanız şaşmayın arkadaşlar:hooray:

valla oynarım senle reklamda ama ücret dolgun olursa de mi şekerim heheheheh?

valla oynarım senle reklamda ama ücret dolgun olursa de mi şekerim heheheheh?

Tabi arkadaşımkaydirigubbakcemile5 bak bütün gün boyunca dil döktük ücretide kafi olmalı kaydirigubbakcemile3 yoksa yetineceğimiz kadar bir şey vermezlerse bizde başka bir marka ile anlaşmaya gideriz seninlekaydirigubbakcemile çok alemiz biz değilmi :1hug: :enbuyukkk:

Kızlar ya eşim kesinlikle karşı çıkıyor A....'in beyaz eşyalarına.İçini Çin'den getirip marka basıp kazıklıyorlar diyor.Bir de bizim şimdiye kadar o markanın yan markası olan B...'dan aldığımız tüm eşyalar (TV, şofben,) bozuk çıktı.ondan almak istemiyor heralde.
Hiç bozuldu mu mini fırnınız???

X