Mini etek problemi

aklıma bir tanıdığımın kocasının ,karısının bacaklarına ağda yaptırmaması geldi birden ne garip bu erkekler..bacakları aşırı kıllı seviyormuş adam..gerisi kaymak gibi olacakmış..ilginç bir beyin türü.

Ben de geçen kış eşimle kendime mont ve çizme almaya diye çıkmıştım,en monoton montlara bakarken eşim tuttu bi deri ceket getirdi kısa olanlardan,bense uzun mont almayi düşünüyodum tam aksine sonra eşim dedi ki koca karı gibi giyinecegine biraz dişi giyinsen dedi ve orda dank etti,çok da yakıştırdim cekedi kendime ve ona uygun da yüksek topuklu suni deri olan bi ayakkabı aldım, yani çizmeden vazgeçtim sonuç: almanyanin kara kışında dondum kısacık botla ve kısa deri ceketle ama eşimin istediği gibi dişi bi görünüme büründüm ve ilişkimiz canlandı tavsiye ederim arada eşinin isteklerini sorgusuz sualsiz kabul et,iyi geliyo

arada zatürre olma riski olsa da güzeldi değil mi... sizinki makul bir istek ..hanımefendinin eşi de uygun ölçülerde mini muhabbeti yapsa okeyde dışarıda ya da evine getirdiği arkadaşlarına mini giymesini talep etmesi oldukça .....ayyy uygun cümleleri toparlayamıyorum ..gerçekten seçilerek yazılması gerekiyor bu mevzuda.

Arkadaslar

İş yerinde rezil olmuştum bu uğurda hatta,titriyodum soğuktan ve iş arkadaşım da "e bu soğukta incecik deri ceket giyersen titrersin tabi " demişti çok bozulmuştum ama arkadaş da bana hayranlık duyuyomus meğer, Anne olmama rağmen böyle bi fiziğe sahip olmamı kıskanıyomus kız ama ben ısrarla o paspal monta dönmedim kışı o ceketle atlattım

yahu sizde biraz makul olaydınız ya eşinizleyken o deri montu giyip eşiniz yokken yani işe giderken kaban giyseydiniz ya vallahi kendim daha önemliyim orta yolu bulurdum ben az çakal olmak lazım böylece hem karnım doyardı hem pastam kalırdı

bana kalırsa güzel kadın ne giyerse güzeldir, ben kışın hayatta öyle deri ceket falan giyemem, ben montla bile donuyorum

biraz hollandallar gibi olmus buda.. burdaki erkeklerin hepsi kiz arkadaslarinin ne kadar guzel oldugnu gostertmek icin mini etek giymelerine hic birsey demezler ve hatta erkek arkadaslarina disariya begendirmeye calistirirlar onlar ne kadar begenirse o kadar hoslarina gider..

Ay koptum beğenilmek ve başka kadınlar tarafından kiskanilmak hoşuma gitti doğruyu söylemem gerekirse. Çünkü önceleri parantez bacakliyim diye hic bişey yakıştıramazdim kendime ve cok paspal veya spor giyinirdim,hayatımın dönüm noktası eşimin bana koca karı dediği o gün oldu,ben de degismisken özümü ikilememek adına o giyim tarzında kaldim

hehe belki onlardan kapmıştır biraz, biz orada tanıştık bir süre orada yaşadık

benimkide paylaşıyor ya.. önceleri şaşırmıştım ama şimdi normal karşılıyorm bende. benim güzelligimle gurur duyuyor sanki :)

Ben de çok şaşırdım. Hani kıyafete karışmaz anlarım da yani kadını zorla dekolteye iten bir erkek yabancılarda bile görmedim.
Çok tuhaf.

Belki karşısında daha özenli bakımlı bir kadın görmek istiyordur ama bu yorumum bile yetersiz kalacak o nasıl bir erkekmiş ya. Allah kadının giydiğine karışan erkeklerden korusun. Kapalı diye karışan da iyi değil açık diye sansürleyende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…