Mineral Makyaj Ürünleri

polkadotppsy

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
1
0
6
34
Balıkesir
Arkadaşlar merhaba; yeni makyaj malzemeleri almak istiyorum ancak bu kez kararlıyım; ne kadar pahalı olursa olsun içeriği düzgün ürünler almak istiyorum. Son zamanlarda mineral ürünleri çok duyuyorum ancak o kadar marka var ki kafam karıştı, fikir verebilecek var mı?

eger fiyat sorun degil diyorsan nvey eco diye bi marka var tamemen organik hatta yiyebilirsin bile ama biraz pahalı bi atıştırmalık olur =)
ben fırcalarını kullanıyorum bi tane siyah cookie eyeliner bi tane farı bronz pudrası rujları ve parlatıcıları var özellikle fırçalara pudraya ve lipglosslarına bayılıyorum. lipglosslar yapış yapış yapmıyor ve gercekten çok hoş duruyo.

Physcians formula nın pudrasını rimelini üçlü göz kalemini kullandım şuan bronz godness allığını kullanıyorum alerjik olan cildime hiç bir yan etkisi olmadı tavsiye ederim

Physcians formula bende kullanıyorum bazı ürünlerinden memnunum Bazısından değil Mesela pembe kaplı rimelini almıştım sanki kirpiklerimde hiç rimel yok gibi bişey .Ben biraz kıvırsın uzatsın sabit kalsın istiyorum.Bide zamanla uçuyor rimelleri tavsiye etmem.Pudrası allığı güzel kalemi.Yine tavsiye ederim.

P.f.nın ürünlerini bende kullandım bazı şeylerini beğenmedim açıkçası,bu sefer bende kararlıyım jane iredalenin fondotenini alacağım yüzümde dematit var bu yüzden o dönemler makyaj yapamıyorum bi sitede bu fondotenin atak dönemlerinde dahi kullanıldığını duydum en kısa sürede almayı düşünüyorum young blood da öneriliyor ona da bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…