Minenes'in Düğünü

Çok masum ve asil görünüyorsunuz...(yüzünüz gozukmese de duruşunuzdan bellii..) Allah mutluluğunuzu daim etsin... en kötü gününüz öyle olsun, bir yastıkta kocayın :))) darısı başıma

ayyy canım benim okudukça çok kötü oldum rabbim acil şifalar versin inşallah bir an önce iyileşirsin rabbim yardımcın olsun inşallah....maaşallah çok çok çok güzel gelin olmuşsun dinimizin emrettiği gibi dikkat çekmeyen vücut hatlarını belli etmeden tesettürüne dikkat ederek nasıl güzeller güzeli bi gelin olunur gösterdin rabbim nazarlardan korusun seni hikayenizi okudukça kendimi gördüm çünkü hikayelerimiz o kadar benziyo ki senin gibi benimde beş yıllık bi ilişkim var ve ben onun sayesinde dinimi gerektirdiği gibi yaşıyorum çok şükür dediğin gibi onlar sebep oldu böyle olmamıza ne kadar şükretsk azdır.rabbim ağzınızın tadını bozmasın ömür boyu böyle mutlu olun inşallah

Sade ve şık bir gelin olmuşsunuz...
Eşarp kısmını pek anlayamadım sadece, fotoğraflardan galiba:26:
Mutluluklar diliyorum her iki cihanda da.
Ve tekrar çoook geçmiş olsun, Allah kaza bela vermesin bir daha

nazar değmiştir tatlım sana.....İnşallah tamamen iyileşir bir iz kalacağını sanmıyorum:)))

Maşaallah çok güzel olmuşsun...Gönlün güzel,niyetlerin düşüncelerin güzel,Rabbim ömrünü de güzel eylesin inşaallah...

Beni çok duygulandırdın yazılarınla,yaşadıklarınla....

Rabbim hidayet versin herkese..Bu arada geçmiş olsun,Allah beterinden korusun...

İnşaallah eşinle çok ama çook mutlu olursun,huzur sevgi sağlık eksik olmasın yuvanızdan..

Hepinize güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Daha güzellerini siz yaşayın inşallah.

Yaram iyileşiyor, şimdilik pembe bir iz ve biraz çukurluk var, bazen de ağrı giriyor ama hepsi bu. İnşallah gün gelecek tamamen geçecek...

Cnm cok guzel gelinligin, Allah mutlulugunzu daim etsin insallah

gelinliğinizi gördükten sonra düğün fotoğraflarınıza baktım ve düğün programınızada..
bayıldım tek kelimeyle
başınıza gelen üzücü olay içinde geçmiş olsun dilemek isterim
gerçekten çok şık bi düğün olmuş, tesettürlü gelinlikleri kolay kolay beğenmem, sizinkine bayıldım
bi ömür ağzınızın tadı bozulmasın inşallah

minenescim ilk başta cok cok cok tebrik ederim allah mutluluğunuzu daim etsin,evinizden huzur,neşe,sıhhat eksik olmasın inşallah!

ve sonrasında da yaşadığın olay için çok geçmiş olsun diyorum okudum sok oldum resmen,çok üzüldüm...allah görünür gürünmez kazadan beladan ve kem gözlerden korusun hepimizi inşallah.

neyse umarım su an keyfin cok yerindedir ve coktan unutulup gidilmiştir bu olay...daha önceden resimlerine baktım fakat yorum yapma fırsatım olmadı...öncelikle her şey içine sinsin çünkü her şey 4 4lük olmus zaten ayrıntılara cok önem veren bir insan olduğunu zannediyorum ve gereği gibi de yapmıs bütün ayrıntıları düşünmüşsün....gelinliğin çok çok güzel hem kraliyet gelinliklerine benziyor hem de onlardan farklı bir havayı da içeriyor zannedersem kendi yorumunu da katmıssın modelin içine ve çok çok zarif duruyorsun keşke duvağının içinde yüzünü de görebilseydik eminim duvak cok yakısmıstır yüzüne...ayrıca mekan ve gelin masası muazzam görünüyor bayıldım...

şimdi bir kaç sayfa daha okudum ve yazdıklarına göz gezdirdim de hayat hikayen beni duygulandırdı nasıl bir imana geliş bu böyle,allahım bizlere de göstersin inşallah o günleri...bizim ailemiz de tam tersidir çekirdek aile harici herkes kapalı,biz izmire geldikten sonra annem fln açıldı benim de:))biz de git gide açılanlardan olduk anlıcağın:))
tahmin ettiğim gibi çok hassas bir yapın var ne kadar caba harcamıssın insanları memnun etmek için ve kendini hırpalamıssın...umarım şimdi her türlü zorluk sizin için geride kalmıstır ve her şey cok daha güzeldir sizin için...çooook büyük mutluklar diliyorum sana...

Merhaba,
Düğün müziği için verdiğiniz link artık çalışmıyor. Düğününüzün üstünden epey bir zaman geçmiş; ama belki hala saklıyorsunuzdur dosyayı. Mümkünse tekrar verebilir misiniz link?
Teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…