Minenes'in Düğünü

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
363
İstanbul
Merhaba kızlar,

Evleneli 10 gün oldu. Düğün eşimle benim memleketimiz Nevşehir'de oldu. Gelin alma eşimin ablasındandı, çünkü benim ailem İstanbul'da.

Fotoğraflar gelin almayla başlıyor. Babam belime kuşak istedi, itiraz etmedim.

Damatla çıkıyoruz...

Sağdıç ve nedimemizle salona girmeden bekleyeceğimiz odaya geçiyoruz.

Salona girmeden hemen öncesi

Nikahımız kıyıldı...

Nikahtan sonra Kur'an okundu ve dua edildi.

Müzik grubu ilahi ve türk sanat müziği söyledi.

Kum sanatçısı Veysel Çelikdemir bir performans sergiledi.

Pasta kestik.

Fotoğraf, fotoğraf, fotoğraf tabi ki...

Eşimin ablasının kızı duvak taşıyıcımdı

Eşim ve ben

Yine biz

Gecenin sonu...

Allah herkese istediğinden daha güzel bir düğün nasip etsin inşallah...

Düğünde kayıttan çaldığımız batı senfonisi ve türk enstümental müziklerini internete yükledim. Benzer formatta düğün düşünenler için yararlı olabilir. Buradan ulaşabilirsiniz:

http://www.kadinlarkulubu.com/dugun/456576-muzik-konusunda-yardima-ihtiyacim-var.html#post21293499

Son düzenleme:
gelinliğiniz muhteşem olmuş tesettürlü gelinlikte detaylar çok önemli siz bunu başarmışsınız ayrıca düğün olmuş ben bu ince zevk sahibinin evinide görmeyi şiddetle istiyorum inşallah bundan sonra sizi evim güzel evim bölümünde görürüz.hayırlı uğurlu olsun Allah mesut etsin

minenescim, oncelikle cook tebrik ederim canim, mekan, gelinlik sen.. her sey cok guzel ve şik gorunuyor.
Ama keske guzel yuzunu saklamasaydin bizden

Son düzenleme:
yakınen takip ettigim isimlerdersin minenes çok güzel bir gelin olmuşsun Allah hep mutlu etsin...Gelinlik için bilgilerine o kadar yardımcı oldu teşekkürler

İşte basitlikten uzak sade ve şık bir gelin...
Çok beğendim, çok güzel bir gelin olmuşsunuz. Dantel, gelinliğin kesimi çok ağır ve asil durmuş. Tebrik ederim sizi....

minenes heerşey çok güzel görünüyor...allah mutluluğunuzu bir ömür boyu daim etsin...

Allah razı olsun kızlar, daha güzeli sizin olsun, çok teşekkürler. Yalnız bilmem fark ettiniz mı, tarlatanim doğru durmuyor :) düğün için memlekete giderken tarlatani biraz küçültmüşüz, aklıma genişletmek gelmemişti açıkcası. Giyindim, ablama diyorum doğru durmuyor bu abla. Etek filan biraz yerlerde süründü ama bir türlü ne olduğunu anlamadık neyse o da nazarlik olsun, hava güzel olursa gelecek hafta gelin-damat çekimi yapacağız, o zaman düzgün giyerim inşallah...

Gospodina, yüzümü paylaşmak istemiyorum çünkü internette fotograflar olur olmaz yerlerde paylaşılabiliyor.

Geztapo, evime de çok özendim aslında paylaşmayı düşünüyorum. Henüz tam bitmedi, inşallah bitince fotograflarım.

Rabbim huzurlu mutlu bereketli kötülüklerden uzak hayırlı bir yuva nasip etsin inş eşinle sana canım...
türbanın değişik geldi,tam anlayamadım yüzün kapalı olduğu için ama yakışmış sana.
düğün yada nikah tercihinizi çok beğendim.hep hayalimde olan bir organizedir.
nikahım salonda kıyılsın ardından ya entrümantel müzik yada böyle seninki gibi sakin bişiyler olsun.
ayrıca Kuranı kerim okunmasıda son derece güzel olmuş.
tebrik ederim.
ayıp olmazsa eğer ne kadara mal oldu acaba bu organizasyon öğrene bilir miyim?

Talım hayırlı olsun, çok güzel bir gelin olmuşsun, yüzünü göremezsekte :) gelinliğin dikiminde çok hashas davranmıştın, sana kocaman mutluluklar diliyorum. Beni hatırlamadın, çünkü eski üyeliğimi evlenmeden önce sildirmiştim, yeni hayatıma yeni üyelikle devam ediyorum. Ben Rozalinda.Bende evleneli 3 hafta oldu. Hani benim sevdiğim 3 gelinliği birleştirip, ortaya istediğim tasarımı çıkarmıştın. Bende o gelinlikten diktirdim. Herkes çok beğendi. Diken yerde güzel dikti. Tekrar sana teşekkür eder, mutluluklar dilerim..
Sevgiler..

Kızlar, yüzümü gizledim, artık istesem de koymam.

Bu akşam, darıca hayvanat bahçesinden trenle evimize dönüyorduk eşimle. yerimde otururken, trene dışarıdan atılan yumruk kadar bir taş mı desem, kaya mı desem alnıma isabet etti. alnım 4 cm uzunluğunda parçalandı, dikiş atıldı. doktor iz kalacağını söylüyor.

Allah kimsenin başına vermesin.

şu an aklımı dağıtmak için nette geziniyorum.

Allah C.C acil sifalar versin kardesim
üzülme Allahin izniyle iz kalacagini sanmiyorum,tip cok ilerledi bir ark. trafik kazasinda dudagi yüzü cok parcalandi kaba etinden oraya et alindi ve iz adina hic birsey kalmadi,senin canin sag olsun daha beterde olabilirdi
Allah yuvanda mutlu huzurlu bahtiyar bir ömür nasip eylesin insallah gelinliginde cok hosuma gitti.

öncelikle cok gecmis olsun..
iz kalirsa bile üzülme, daha kötü olabilirdi bunada sükür..
gelinligin cok güzel, abartsiz ve cok asil duruyor..
umarim cok mutlu olursun canim..

tatlim cok gecmis olsun, gozune de gelebilirdi allah korusun. bence iz kalacak diye uzulme de, gozume gelip kalici bi hasar birakabilirdi diye sevin.
eminim su an dugun cekimlerini yaptiracagim, alnim yarali goruncek diye de uzuluyosun. (ah biz bayanlar uzulcek cok sey buluruz her zaman)
fotografciniz isini bilen biriyse canim merak etme photoshopu oyle guzel yapar ki oranin duzeltildigi belli bile olmaz. -ki sen de photoshop kullanabiliyosun diye biliyorum, olmazsa sen bi el atarsin cnm.

tekrardan cok gecmis olsun.. moralini bozma sakin..

Çok sağolun kızlar. Bugün daha iyi hissediyorum. Ben de artik gözümü kaybetmedigime seviniyorum. Gözüme gelse o darbe, artık göz yerine bir çukurum olurdu ve bir daha aynaya bakamazdim sanırım. Bunla atlattım bin şükür.

Gospodina, gelin damat çekimlerim şimdilik iptal. Daha 2 hafta yüzümde kocaman bir bandajla gezeceğim. Zaten sol gözüm şu an sislikten kapalı. Artık başka bahara kaldı. Kilo almazsak inşallah 2012 ilk baharında cekim yaparız :) geç olsun güç olmasın. Nasılsa gelinlik damatlik bizde...

canım öncelikle geçmiş olsun..
herşey çok güzel olmuş allah mesud etsin ama duvağın rahibe duvağını andırmış gibi geldi bana tabi renkler ve zevkler tartışılmaz...sadece fikrimi söylemek istedim..
birde neden geçimleri sonraya bıraktınız vaktinizmi yoktu şimdi insan üşenir bir daha giyin bir daha kuaföre git falan filan :))

Öncelikle çok zarif görünüyorsunuz... ömür boyu mutluluklar dilerim.......... ayrıca çok geçmiş olsun Allah korumuş.

teşekkürler. duvağımın hikayesi biraz uzun. ben sülailemdeki tek başörtülü insanım, yeni örtündüm zaten. bu da sülalenin ilk tesettürlü gelinliği. onlar başörtüsünü "türban" olarak niteliyorlar ve siyasi bir şey olduğunu düşünüyorlar, dini emir olduğuna inanmıyorlar. bu yüzden ben zaten başımı zor örttüm, tepki gördüm ve normal hayatımda hiç eşarp kullanmadım. başımı sararak, kendime "sıkmabaş" dedirtecek bir tarzda örtünmüyorum normal hayatta da. saç bandıyla saçlarımın önünü örtüp, kafamı sıkıca sarmadan bir şal alıyorum başıma.

hal böyleyken düğünümde eşarp kullanmam mümkün değildi. günlük stilim olan şal da uygun olmaz gelinliğin üstüne. ben de interneti aradım taradım, natalie portmanın star wars filminde amidala olarak kullandığı gelinbaşını buldum.

açıkçası ben bu başı çok beğendim, yüzüme de çok yakıştı. ayrıca, ben normalde asla gelinliğiminki kadar dar kıyafet giyinmem, açıkçası göğüs ve sırtımı biraz örtmesinden memnun oldum ve kendimi daha rahat hissettim. kendi sülalemden de olumlu tepki aldım. örtünme kararıma en çok karşı çıkan halam bile bu örtü stilini çok yakıştırdı, çok iyi bir çözüm bulmuşsun dedi.

son olarak da şunu söyleyeyim, benim annem ve dolayısıyla anne tarafım alman katoliği. rahibenin neye benzediğini de sanırım bizden iyi bilirler onlardan böyle bir yorum gelmedi çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…