Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MİNE TAN BUTİK / İNSTAGRAM / BÜYÜK AYIP/ SAYGISIZLIK!
Birinde yanlış yazarak konu açmışım yeni üyeyim ve nasıl sileceğimi de bilemedim bu 2. konu bence karıştırıyorsunuz ve gereksiz yargılıyorsunuz. Eskisini nasıl sileceğimi anlatırsanız kaldırabilirim.
Sen derdini paylaşmıyorsun ki butiğe uyarı yapılmasını istiyorsun bunu kadınlar kulübü mü yapacak? Ayrıca hakaret edildi diyorsun şikayet etmeyeceksen nasıl çözmeyi planlıyorsun merak ettim
Hayır hanımefendi, burası kocaman bir site her meslekten olanı bulunuyor. Bu yazıyı sikayetimvar sitesinede yazdım ordan alıntı yaparak burada da paylaştım. Nereye, nasıl, ne şekilde şikayet edebilirim bunu söylemenizi bekliyorum.
Hayır hanımefendi, burası kocaman bir site her meslekten olanı bulunuyor. Bu yazıyı sikayetimvar sitesinede yazdım ordan alıntı yaparak burada da paylaştım. Nereye, nasıl, ne şekilde şikayet edebilirim bunu söylemenizi bekliyorum.
Bunları biliyor musunuz? Herhangi bir ürünü, firmayı, kurumu, kuruluşu, Kişiyi ilgili mercilere resmi şikayette bulunmak yerine bu tip forum sitelerinde kötülemek, kötülenen Tarafın dava etme sebebidir.
Üstelik burda yazılan karalama yazıları resmi değil, mesnetsiz iddia boyutunda kalacağından karşı Tarafın tazminat Davası açma hakkı vardır.
Hele birde şikayetinizde isim soyadınızı kullanmışsınız, tespitiniz için yazıyı okumaları bile yeterli.
Bir firma, ürün, kurum vb hakkında herhangi bir şikayet, iddianız olduğunda kendinizi açılabilecek tazminat davalarından koruma adına bağlı Bulunduğunuz il/ilçenin tüketici hakem heyetine vs başvurmanız daha yerinde olur.