• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minaytür Mutfağım ve Baykuşlarım

lilacsmell

İlke Utkum canım oğlum ♥
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
24
1
36
İstanbul
Minyatür mutfağımdan bir kare. Bir yıla yakın süredir minaytüre merak saldım ve bu merak bir heves olmaktan çıkıp hayatımın bir parçası haline geldi. Minyatür yapmak benim için bir tutku artık. Burada minyatür mutfağımdan birkaç kare.
$1.webp

$2.webp

$4.webp

Minyatür yapmak dışında arada polimer kil aksesuarlar da yapıyorum. bunlar da en son yaptığım baykuş kolye ve broş
$1.webp

Eki Görüntüle 261189

$1.webp

Bu da blogum yaptıklarımı fazlasıyla detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz, ziyaretiniz beni mutlu edecek, sevgi

CANIM IZNINLE BIR-IKI SEY SORUCAM,SU MINYATURLERDEKI YEMEK MALZEMELERINI NEDEN YAPTIN ACABA,COK GUZEL OLMUS?iKINCISI DE POLIMERLE SUS YAPMANIN ASAMALARI NELERDIR GENEL OLARAK,BI ZAHMET ANLATIRMISIN?vE NIHAYTE UCUNUC SORUM,POLIMERLI SUSU MIKRODALGALI FIRINDA PISIRE BILIRMIYIZ?:97:

merhaba blogunuzda k.knın linkini yayınlarsanız, blog adresinizi k.kda yayınlayabilirsiniz.link vermişsiniz düzeltmiyorum linki ekleyin olurmu blogunuza;)

CANIM IZNINLE BIR-IKI SEY SORUCAM,SU MINYATURLERDEKI YEMEK MALZEMELERINI NEDEN YAPTIN ACABA,COK GUZEL OLMUS?iKINCISI DE POLIMERLE SUS YAPMANIN ASAMALARI NELERDIR GENEL OLARAK,BI ZAHMET ANLATIRMISIN?vE NIHAYTE UCUNUC SORUM,POLIMERLI SUSU MIKRODALGALI FIRINDA PISIRE BILIRMIYIZ?:97:

Mikrodalga fırında pişmiyor maalesef. Normal fırın olması lazım. Yemek malzemeleri derken hanigisini kastettiniz acaba? Çoğunlukla polimer kil kullandım ama.

merhaba blogunuzda k.knın linkini yayınlarsanız, blog adresinizi k.kda yayınlayabilirsiniz.link vermişsiniz düzeltmiyorum linki ekleyin olurmu blogunuza;)

Yabangülüm KK'nın linkini html koduyla ekleyebilecğimiz bir butonu var mı yoksa direkt bağlantı olarak mı ekliyoruz?

hepsine bayıldımmmmm...

blogunu ziyaretettim hepsi sanki gerçek gibi nasıl yapıyorun bunları kıskandımmm resmen :D

Sezen Aksu'nun klibi geldi aklıma,minyatürdü ordada her şey..ellerinize sağlık hepsi çok güzel :46:

ben gördüklerime inanmadım inanılmaz güzeller blogunuza da baktım nasıl gerçek duruyorlar elinize saglık hayran kaldım

Minyatür mutfağımdan bir kare. Bir yıla yakın süredir minaytüre merak saldım ve bu merak bir heves olmaktan çıkıp hayatımın bir parçası haline geldi. Minyatür yapmak benim için bir tutku artık. Burada minyatür mutfağımdan birkaç kare.
Eki Görüntüle 261190

Eki Görüntüle 261194

Eki Görüntüle 261195

Minyatür yapmak dışında arada polimer kil aksesuarlar da yapıyorum. bunlar da en son yaptığım baykuş kolye ve broş
Eki Görüntüle 261188

Eki Görüntüle 261189

Eki Görüntüle 261199

Bu da blogum yaptıklarımı fazlasıyla detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz, ziyaretiniz beni mutlu edecek, sevgi

uwwwwww bunlar çok güzelllllllll

Back
X