- 2 Mart 2010
- 20
- 3
izmir kemeraltında bulunan mina bebe isimli mağazadan doğacak olan oğlum için bir çok eşya satın aldım. bebek mevlidi için aldığım kıyafeti büyük beden olarak aldığımı anlayınca küçük bedeni ile değiştirmek için bu mağazaya gittim. mağazada ilgilenecek eleman bulmakta zorlandık. yardım istediğim görevliler size ürünü kim sattıysa onu bulun deyip uzaklaştılar. sonunda ürünü satan bayanı kendimiz bulduk ve durumu anlattık. oda ellerinde küçük bedeni olmadığını 1 ay beklememiz gerektiğini söyledi. bende 1 ay bekleyemeyeceğimi , her an doğurabileceğimi söyledim ve özel sebeplerden dolayı doğumdan hemen sonra mevlidi yapmam gerekir bu nedenle almış olduğum kıyafetin parasını iade etmelerini istedim. ama bedel iadesi yapmayacaklarını bunun şirket politikaları olduğunu söylediler. bende bedel iadesinin tüketici hakkı olduğundan bahsettim ama nafile.
sonuç olarak böyle bir olay belki sizin başınıza da gelecektir. lütfen bu konuda dikkatli olun desteklerinizi bekliyorum. en azından bir daha bu mağazadan bir mal alırken bu durumu bir yerden duyduğunuzu çıtlatsanız bile yeterli olacaktır.
sonuç olarak böyle bir olay belki sizin başınıza da gelecektir. lütfen bu konuda dikkatli olun desteklerinizi bekliyorum. en azından bir daha bu mağazadan bir mal alırken bu durumu bir yerden duyduğunuzu çıtlatsanız bile yeterli olacaktır.