mina bebe izmir şikayet

emel35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
20
3
izmir kemeraltında bulunan mina bebe isimli mağazadan doğacak olan oğlum için bir çok eşya satın aldım. bebek mevlidi için aldığım kıyafeti büyük beden olarak aldığımı anlayınca küçük bedeni ile değiştirmek için bu mağazaya gittim. mağazada ilgilenecek eleman bulmakta zorlandık. yardım istediğim görevliler size ürünü kim sattıysa onu bulun deyip uzaklaştılar. sonunda ürünü satan bayanı kendimiz bulduk ve durumu anlattık. oda ellerinde küçük bedeni olmadığını 1 ay beklememiz gerektiğini söyledi. bende 1 ay bekleyemeyeceğimi , her an doğurabileceğimi söyledim ve özel sebeplerden dolayı doğumdan hemen sonra mevlidi yapmam gerekir bu nedenle almış olduğum kıyafetin parasını iade etmelerini istedim. ama bedel iadesi yapmayacaklarını bunun şirket politikaları olduğunu söylediler. bende bedel iadesinin tüketici hakkı olduğundan bahsettim ama nafile.
sonuç olarak böyle bir olay belki sizin başınıza da gelecektir. lütfen bu konuda dikkatli olun desteklerinizi bekliyorum. en azından bir daha bu mağazadan bir mal alırken bu durumu bir yerden duyduğunuzu çıtlatsanız bile yeterli olacaktır.

canım bende mina bebeden alışveriş yapıyorum
ayrıca çokda memnunum
canım aslında para iadesini malesef günümüzde hiçbir mağaza hatta market yapmıyor
yerine başka bir ürün alabiliyorsun ancak para vermiyolar.bence yıllarca herkes tarafından memnuniyetle alışveriş yapılan ve tıklım tıklım dolu olan bir mağazayı böyle çabucak karalamayalım

evet arkadasa katılıyorum bnde cok memnun kaldım mınadan oğluma oda takımını ordan aldım ödemem bıtmedığı halde söyledıklerı tarhten önce getrıp kurdular..ve genelde hıçbır mağaza para iadesı yapmıyo

yapmayın böyle ben iftira atmıyorum hakkımı arıyorum. yarın öbür gün aynı şey sizin başınıza başka bir mağazada başka bir şekilde de gelebilir. tüketici kanuna göre para iadesi yapmak zorundalar

para iadesini hiçbir marketin yapmadığını yazmışsınız t a n s a ş örneğini verebilirim size denemesi bedava

turkiyede tuketiciyi bu sekilde yildirarak hakki olandan feragat etmeye mahkum ediyorlar malesef. ne demek hic bir magaza para iadesi yapmiyor??? buna bakip yasal hakkinizdan vaz mi geciceksiniz?? insanlarimiz dava acmaya, hakkini aramaya usendiginden ellerine sunulana razi olmus.

bir magazadan ne alirsaniz alin, 30 gun icinde sirf giciklik olsun diye bile iade edip paranizi geri alabilirsiniz. bedeni uysun uymasin. o an alirsiniz, eve gelirsiniz pisman olursunuz. yani keyif degil mi... illaki ciddi sebeplerin var olmasi gerekmiyor. bu sizin hakkiniz. kendiniz hakkinizdan feragat edebilirsiniz. ama etmek istemeyen, tepki gosteren insanlari yalniz birakmayalim.

konu sahibi son derece hakli. sebebi dedigim gibi isterse keyfe keder olsun. geri almak zorundalar. bunun lami cimi yok. bunu yapmayan magazayi ifsa etmek de karalamak degildir. dost tavsiyesidir. herkes bilsin bence.

Son düzenleme:
tüketici hakları diye bişey var senin durumundaki müşteriye para iadesi vermek zorunda internetten size en yakın tüketici hakl.koruma derneği şubesini bulup yardım istemelisin. hangi çağda yaşıyoruz müşteri herzaman haklıdır:dilcikar: benim bebişimin ilk kıyafetleri de minadan alındı memnunum ama hakkını korumalısın bence.

Mina Bebe'den alışveriş de yaparız. Sahibini de çok yakından tanırız.

Para iadesi yapmazlar evet. Ama değiştirme de sorun çıkmaz. Kötü bir muamele olduğunu da sanmıyorum.

Sahipleri ilgisiz,anlayışsız insanlar değillerdir.

Son düzenleme:
yapmayın böyle ben iftira atmıyorum hakkımı arıyorum. yarın öbür gün aynı şey sizin başınıza başka bir mağazada başka bir şekilde de gelebilir. tüketici kanuna göre para iadesi yapmak zorundalar

aynen bende şikayetçiyim aldığım ürünlerin yerine ürün almamı söylüyolar ama işime yarıyacak başka bişey yok çünkü hepimiz bebekleriömiz doğmadan bütün ihtiyaçlarımızı alıyoruz bu gibi durumlarda en azından iade yapmalılar :KK47::KK47::KK47:

X