milupanın emzıren anneler ıcın lactamil sutlu ıcecegını kullanan var mı?

Bu ürün sadece eczanelerde mi satılıyor,supermarketlerde var mıdır

Milupa bende işe yaramıştı, fakat süt bazlı olduğu için bebeğimde gaz yapmıştı. Bu yüzden bıraktım.
Humana'nın çayını içtim, malt içecek içtim, bikaç şey daha... Hepsi bir oranda işe yarıyor.
Ama bence asıl işe yarayan şey; iyi beslenmek, bol su tüketmek ve her fırsatta uyumak.

Hem humana hem lactamıl ıkısını nırden kullandım sutum cok oldu zaten lactamılın amacı sut arttırmak deıl sutun kalıtesını arttırmak sutu arttırmak ıcınde humana ıctım

Lactamilin yeni bitki çayını denediniz mi bir farkı var mı ben içiyorum tadı çok güzel bir zararı olur mu bebeğime bilemedim

Milupa bende işe yaramıştı, fakat süt bazlı olduğu için bebeğimde gaz yapmıştı. Bu yüzden bıraktım.
Humana'nın çayını içtim, malt içecek içtim, bikaç şey daha... Hepsi bir oranda işe yarıyor.
Ama bence asıl işe yarayan şey; iyi beslenmek, bol su tüketmek ve her fırsatta uyumak.
Milupa Nasıl bişey sütüm de azalma var hemen alıp içmeyi düşünüyorum malt içecek yadı Nasıl

Sütünün kalitesinin artması için ekstra bişey mi yaptınız..Benim kızım 4 aylık bu ay sadece 500 gram aldı..Kilo alması için ekstra ne yapabilirim ..Sütüm var ama neden az kilo alımı oluyo anlayamıyorum..Bende tavsiye üzerine lactamil e başladım daha yeni bakalım ne olacak

Arkadaşlar sütü arttıran tek şey sık emzirmek ve uuyku uyku uyku ve olumlu düşünce. Bebeğiniz uyuduğunda sizde hemen uyuyun. Bu çaylar haplar tamamen pazarlama.

Back