milupanın emzıren anneler ıcın lactamil sutlu ıcecegını kullanan var mı?

valla ben onu içmeye başladıktan sonra sütüm gelmeye başladı.... ama bu tip şeyler insn bünyesine göre değişiyor mesela bende multiplus malt hiç işe yaramadı......

Bende kullandım ama süt artırmak için kullanacaksanız still tee yada alkolsüz bira tarzı bişey için. Lactamil sütü arttırmak için değil varolan sütün besleyiciliğini arttırmak için kullanılıyor. Yani vitamin depolarınızı dolduruyor, kutusunu incelerseniz içinde bulunan vitaminler yazıyor zaten. Tadıda mama gibi birşey

Merhaba ben lctamil degilde milupa still-tee kullaniyorum memnunum cok sukur sutumde oluyo tadida guzel:)

Merhabalar,
bende denedim fakat faydasını denediğimde hissetmemiştim, daha sonra farkettimki içtiğim günlerde sütüm daha çok olmuştu,ben aşırı su içen biriyim ama yorgun olunca yeterli gıda almadığımda suyun hiçte süt yapmadığını gördüm, kendi tecrübeme göre bunların hepsi bir bütün, gıdaya da dikkat etmek lazım,kaliteli beslenmek ve vitaminleri unutmadan içmek(elevit multi vitamin,maltofer demir hapı ve balık hapı verdi drum hamileliğimde içmiştim şimdide devam ettiriyor,kilo yapıyor ama neyse) bol su içmek,ve süt çayları,şekersiz kompostolar ve ben tahin helvasınında işe yaradığına inanıyorum,ayrıca bol booool dinlenme, bu pek mümkün olmuyor ama :( olduğu kadarıyla artık,birde kim ne derse desin umursamamak lazım, hepimize kolay gelsin bebişler sağlıkla büyüsün inşallah...

Ben 3. Kutudayim lactamilde ne kadar faydasi var bilrmiyorum ama icindeki demir , kalsiyum vs icin iciyorum. Sut arttirmak icin ben de helva yiyorum bir de aktardan bi arkadasim sut arttirici cay getirmisti hala ona devam ediyorum poset cay gibi olani da var krsme seker gibi suda eriyeni de sanirim onun faydasi cok oldu sutum icin gunde 2 3 bardak iciyorum

Ben de aldım, almayanlar için söyleyim tadı aynı bebek muhallebisi gibi:)
Sütü artırıcı etkisi olduğunu reklamlarda söylemiyor ki? Sütle eksilen vitamin,demir vs. depolarını doldurmak için diyor.
1 kutu aldım ama devam eder miyim bilmiyorum.

Bende kullanıyorum bencede sütü artırıcı bı özelliği olduğunu sanmıyorum ama faydalı olduğunu düşünüyorum benim sütüm bi azalıyor bi normale dönüyor sizce neden olabilir????

bana numune gönderdiler hala içecem ya hiç canım istemiyo çünkü fazla kilolarımı atamadım sizce lactamil fazla kilo yapar mı yaparsa içmeyecem çünkü

Bende 3 kutu içtim ama faydasını görmedim.Ona vereceğim parayla kuru incir alıp kaynatıp içiyorum daha etkili.Bence bu tür şeyler bünyeden bünyeye değişiyor.

Ben de aldım, almayanlar için söyleyim tadı aynı bebek muhallebisi gibi:)
Sütü artırıcı etkisi olduğunu reklamlarda söylemiyor ki? Sütle eksilen vitamin,demir vs. depolarını doldurmak için diyor.
1 kutu aldım ama devam eder miyim bilmiyorum.

evet ben de aldım sütün kıvamını arttırıyormus bazı annelerin sütü su gibiymiş.

bende kullanmayı dusunuyorum yorumlarınızı beklıyorum

Ben yaklaşık iki haftadir kullaniyorum, sütü artırdığını söyleyemem ama süt gelsin diye bi dünya yemekten alikoyuyor. Bebeğim 8 aylık 2 aydır ek gidaya geçtik fakat hazırladığım herşeyin ücte birini yiyor ve genelde emmek istiyor. Ben de kalan herşeyi hem ziyan olmasın hem de sutum gelsin diye yiyorum ve bu iki ayda iki kilo aldım. Ama lactamil kullandigimdan beri yeterli besini aldığım düşüncesiyle bol bol yemek yerine bol bol su içiyorum. Çok şükür hem sütum var hem de kilo vermeye başladım. Tavsiye ederim arkadaşlar.

bende kullanıyorum yanlız süt arttırmak için değil lactamil sütünüzün kalitesini arttırmak içn zaten önemli olanda stün çokluğu değil kalitesi bebeğim 25 günde 1480 gr aldı ve sütüm çok az hiç sağmadım hiç boşada akmadı doktorum kalitesinin iyi olduğunu söyledi

5 kutuya başladım güvenmek ve ilk s
mak için içiyorum ve ilk efsane bir şey ise yaradı ve ben devam edeceğim

Ben de kullandim lactamili, bebegim 3 aylik sutum giderek azaliyo ne yapacam bilmiyorum, ek mamaya basladim bu hafta, sadece gece bir kere veriyorum bebegimin doymus olmasi cok guzel ama sutumun azaliyor olmasi cok uzuyor beni :-((

Back