benimde 10 aylık kızım var 4 aydır aptamil ile besleyip milupa kaşık mamalarını kullandımbende sarsıldım eğer böyle bir şey varsa bu markaya yazıklar olsun.. ama birde şey düşünmeden edemiyor insan aptamil en çok satılan güvenilen marka başka markalar kendine rant sağlamak için bu yola başvurmuş olabilirmi malum marka .... .. hergün tv de değişik değişik olaylar duyuyoruz bunada el atmış olabilirler..
milupada calisan bir arkadas ile gorustum , sirketten gdo yoktur diye aciklama falan yapilmis ama yinede tedbiri elden birakmamak gerek be haberin ayrintilari altta ki linkte bence herkesin okumasi bilgilenmesi gerek.
http://www.haberimturkiye.com/index...__milupa_aptamil_mama_gdolu_cikti.143096&d=tr
su anda 28.03.2015 son kullanma tarihli olan sütlü tahıllı urunlerin hepsi toplatiliyor, ara denetim sonuclarinda GDO ya rastlandigi icin
sirket kontaminasyon oldugunu soyluyor ama ne kadar dogru bilmiyorum.
http://www.haberimturkiye.com/index...__milupa_aptamil_mama_gdolu_cikti.143096&d=tr
Ben vermiyorum şimdilik kaldurdım aldıklarımı
Ben yıllarca kullandım kızımda. Tam iki yıl güvendiğim için hep milupa kullandım
yavrularımızı allah korusun
ben ikikez aldım aptamil ikisindede oğlum yemedi çöpe gitti açılmamış 2 kutuda evde duruyor hatta diyordum yediren birine versem diyee
Ne mutlu sana..
Ben kızımì aptamil ile büyüttüm maalesef..
En iyi markaydı benim bildiğim.
Kızım da severek içer ve yerdi..
Ne yapacağım, hiç bilmiyorum.
O benim de aklımdan geçti canım. Bu konularda en cahil insan bile aptamili tanıyor ve biliyorsa; demekki baya ünlü bi marka. Karalama olabilir. İçim hiç rahat değil yine de. Ne yapmamız, kime danışmamız gerek acaba?
bebeği, çocuğu şimdiye dek milupa ile beslenmiş anneler; malum gdo çıktı milupada. Benim kızım 5,5 yaşında ve hep milupa aptamil+kaşık mamaları+kavanoz mamaları ile beslendiçok güvenirdim bu markaya. Yanılmışım. Oğluma da doğduğu ilk hafta milupa takviye etmiştim ne yapmamız gerek şimdi peki? Bu hasarı nasıl yok edeceğiz evlatlarımızdan? fikri olan varsa paylaşsın lütfen
dr a sordum mulipanın devam sütünde yani 1234 unde gdo olması mümkün değilmiş...yalnızca sütlü piriçli için geçerliymiş...eşim ecz de
denetimde yalnızca onlar toplatılmış....bende hep aptamil aldım...gerçi fazla vermiyorum ama yinede sütlü piriçliden 1 kutu yedirmiştim...ben kavanoz mamasını çok verdim...onlarda olsa onlarda toplatılırdı bence...
benimde 10 aylık kızım var 4 aydır aptamil ile besleyip milupa kaşık mamalarını kullandımbende sarsıldım eğer böyle bir şey varsa bu markaya yazıklar olsun.. Ama birde şey düşünmeden edemiyor insan aptamil en çok satılan güvenilen marka başka markalar kendine rant sağlamak için bu yola başvurmuş olabilirmi malum marka .... .. Hergün tv de değişik değişik olaylar duyuyoruz bunada el atmış olabilirler..
evet canım devam sütlerinde birşey yok. Fakat şu var bu kadar güvenilir bir marka mamasında böyle dikkatsizce davranıyorsa diğer ürünlerinde de dikkatsizdir gibi geliyo bana. Onun için değiştirdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?