Bebek Beslenmesi Milupa :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.523
24.151
548
Bebeği, çocuğu şimdiye dek milupa ile beslenmiş anneler; malum GDO çıktı milupada. Benim kızım 5,5 yaşında ve hep milupa aptamil+kaşık mamaları+kavanoz mamaları ile beslendi:( çok güvenirdim bu markaya. Yanılmışım. Oğluma da doğduğu ilk hafta milupa takviye etmiştim:( ne yapmamız gerek şimdi peki? Bu hasarı nasıl yok edeceğiz evlatlarımızdan? :( Fikri olan varsa paylaşsın lütfen:(

benimde 10 aylık kızım var 4 aydır aptamil ile besleyip milupa kaşık mamalarını kullandım :( bende sarsıldım eğer böyle bir şey varsa bu markaya yazıklar olsun.. ama birde şey düşünmeden edemiyor insan aptamil en çok satılan güvenilen marka başka markalar kendine rant sağlamak için bu yola başvurmuş olabilirmi malum marka .... .. hergün tv de değişik değişik olaylar duyuyoruz bunada el atmış olabilirler..

benimde 10 aylık kızım var 4 aydır aptamil ile besleyip milupa kaşık mamalarını kullandım :( bende sarsıldım eğer böyle bir şey varsa bu markaya yazıklar olsun.. ama birde şey düşünmeden edemiyor insan aptamil en çok satılan güvenilen marka başka markalar kendine rant sağlamak için bu yola başvurmuş olabilirmi malum marka .... .. hergün tv de değişik değişik olaylar duyuyoruz bunada el atmış olabilirler..

O benim de aklımdan geçti canım. Bu konularda en cahil insan bile aptamili tanıyor ve biliyorsa; demekki baya ünlü bi marka. Karalama olabilir. İçim hiç rahat değil yine de. Ne yapmamız, kime danışmamız gerek acaba?

Son düzenleme:
milupada calisan bir arkadas ile gorustum , sirketten gdo yoktur diye aciklama falan yapilmis ama yinede tedbiri elden birakmamak gerek be haberin ayrintilari altta ki linkte bence herkesin okumasi bilgilenmesi gerek.

http://www.haberimturkiye.com/index...__milupa_aptamil_mama_gdolu_cikti.143096&d=tr

su anda 28.03.2015 son kullanma tarihli olan sütlü tahıllı urunlerin hepsi toplatiliyor, ara denetim sonuclarinda GDO ya rastlandigi icin

sirket kontaminasyon oldugunu soyluyor ama ne kadar dogru bilmiyorum.

http://www.haberimturkiye.com/index...__milupa_aptamil_mama_gdolu_cikti.143096&d=tr

Evet milupa yalanlıyor. Fakat ben kızımda hep kullandım maalesef:( Oğlumda ise ilk bir hafta:( GDOnun eğer var ise milupalarda; çocuklarımıza vereceği zarar ve bu zararlardan arındırma konusunda bilinçlenmeliyiz bence. Ne yapmak gerek bundan sonrasında. Ne yedirip içirmeliyiz ki şayet haberler doğruysa; çocuklarımız o maddelerden arınsın? Kafamı bunlar kurcalıyor..:\

ben kızıma Allah'tan Humana veriyorum biberonda kaşık mamasıda daha öncede milupada böyle bir şey çıkmıştı GDO lu die ama hemen ört bas edildi yok falan die.....

ben ikikez aldım aptamil ikisindede oğlum yemedi çöpe gitti açılmamış 2 kutuda evde duruyor hatta diyordum yediren birine versem diyee

Son düzenleme:
ben ikikez aldım aptamil ikisindede oğlum yemedi çöpe gitti açılmamış 2 kutuda evde duruyor hatta diyordum yediren birine versem diyee

Ne mutlu sana..
Ben kızımì aptamil ile büyüttüm maalesef..
En iyi markaydı benim bildiğim.
Kızım da severek içer ve yerdi..
Ne yapacağım, hiç bilmiyorum.

Ne mutlu sana..
Ben kızımì aptamil ile büyüttüm maalesef..
En iyi markaydı benim bildiğim.
Kızım da severek içer ve yerdi..
Ne yapacağım, hiç bilmiyorum.

bebeklerin damak tadının olmadığına inanmıyorum ben oğlum çok seçici bu konuda sma ile başladık yiyor bir süre sonra sıkılıyor neredeyse bütün mamaları denedik 6 ayı bir doldursak rahatlayacağım..

O benim de aklımdan geçti canım. Bu konularda en cahil insan bile aptamili tanıyor ve biliyorsa; demekki baya ünlü bi marka. Karalama olabilir. İçim hiç rahat değil yine de. Ne yapmamız, kime danışmamız gerek acaba?

Merhaba canım. ben İlçe tarım müdürlüğünün gıda bölümünde çalışıyorum. bu olay tvlere düşmeden 3 hafta önce yazısı bize geldi yani analiz sonucunu gözümle gördüm. ve maalesef bende şimdiye kadar bebeğime aptamil veriyordum. yalnız şu var aptamilin sadece bir partisinde çıktı. fakat sinek küçüktür ama mide bulandırır derler ya bende ülkerin hero baby'sine geçtim. yani kısacası maalesef başka markaların karalaması değil. analiz sonucu GDO'lu olduğunu gösteriyor.

bebeği, çocuğu şimdiye dek milupa ile beslenmiş anneler; malum gdo çıktı milupada. Benim kızım 5,5 yaşında ve hep milupa aptamil+kaşık mamaları+kavanoz mamaları ile beslendi:( çok güvenirdim bu markaya. Yanılmışım. Oğluma da doğduğu ilk hafta milupa takviye etmiştim:( ne yapmamız gerek şimdi peki? Bu hasarı nasıl yok edeceğiz evlatlarımızdan? :( fikri olan varsa paylaşsın lütfen:(

dr a sordum mulipanın devam sütünde yani 1234 unde gdo olması mümkün değilmiş...yalnızca sütlü piriçli için geçerliymiş...eşim ecz de
denetimde yalnızca onlar toplatılmış....bende hep aptamil aldım...gerçi fazla vermiyorum ama yinede sütlü piriçliden 1 kutu yedirmiştim...ben kavanoz mamasını çok verdim...onlarda olsa onlarda toplatılırdı bence...

dr a sordum mulipanın devam sütünde yani 1234 unde gdo olması mümkün değilmiş...yalnızca sütlü piriçli için geçerliymiş...eşim ecz de
denetimde yalnızca onlar toplatılmış....bende hep aptamil aldım...gerçi fazla vermiyorum ama yinede sütlü piriçliden 1 kutu yedirmiştim...ben kavanoz mamasını çok verdim...onlarda olsa onlarda toplatılırdı bence...

evet canım devam sütlerinde birşey yok. fakat şu var bu kadar güvenilir bir marka mamasında böyle dikkatsizce davranıyorsa diğer ürünlerinde de dikkatsizdir gibi geliyo bana. onun için değiştirdim ben

benimde 10 aylık kızım var 4 aydır aptamil ile besleyip milupa kaşık mamalarını kullandım :( bende sarsıldım eğer böyle bir şey varsa bu markaya yazıklar olsun.. Ama birde şey düşünmeden edemiyor insan aptamil en çok satılan güvenilen marka başka markalar kendine rant sağlamak için bu yola başvurmuş olabilirmi malum marka .... .. Hergün tv de değişik değişik olaylar duyuyoruz bunada el atmış olabilirler..

sağllıl bakan...toplattı canım yani aslı var eşim ecz ondan biliyorum....ama yalnızca sütlü pirinçlide çıkmış sadece onlar tplatılmış

evet canım devam sütlerinde birşey yok. Fakat şu var bu kadar güvenilir bir marka mamasında böyle dikkatsizce davranıyorsa diğer ürünlerinde de dikkatsizdir gibi geliyo bana. Onun için değiştirdim ben

evet aynı şeyi bende düşündüm ondada gdo olmazda başka bir zararlı olur.... Ben kavanozu bıraktım zaten yaz gelince toplamda 3 kutu kaşık maması vermişimdir yalnızca 1 i sütlü pirinçli.......devam sütünü de biraz araştırıp bırakacam zaten sürekli içmiyor günde 90 cc onu da her gün değil....bazen hiç içmiyor...sanırım biz hafif atlattık...

Benimde kızım iki yasına girmek üzere bende hep milupa verdim yaşından sonra kavanozlarını hıpp vermeye baslamıstım ama süt hala aptamil.acaba ondada varmidir?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back