• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi milupa mı sma mı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kardelencicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
208
2
96
43
İstanbul
merhaba arkadaşlar

bebeğim 2 aylık günde 1-2 sefer mama veriyorum oda akşamları çünlü gaz problemi çok var biberonu seviyor ve mama verince yatışıyor
milupa aptamil kullanıyorum ama milupamı daha iyi sma mı karar veremedim
ve milupanın gazlı bebekler için olanı var conformil bunu kullanan varmı aranızda herhangi bir zararını gördünüzmü kabızlık veya ishal gibi

canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin.
dr browns un gazlı bebekler için biberonunu al derim inanılmaz rahatlatıyor bebeği.zaten gazlı olan bebek birde biberondan gaz almıyor.
mama konusunda doktoru ne diyor en iyi yönlendirmeyi o yapacaktır.hepsi anne sütüne yakın neticede

Canım biz de gazdan çok çektik, ben conformil kullanmıştım çok da iyi gelmişti bebeğime. Saruboceqin dediği gibi gaz yapmayan biberonlar da çok iyi, ben de avent kullanıyorum, en azından biberonla hava yutmasını engellemiş oluyorum. ılk başta sma kullandım ben ama bizde kabızlık sorunu oldu, hemen bıraktık, daha sonra aptamile geçtim o da alerji yaptı bebeğime. En son conformil kullanmıştım, o da milupanın ama aptamil gibi alerji yapmadı, o dönemi olabildiğince iyi geçirmemizi sağlamıştı. Şimdi büyüdü artık, gaz problemimiz kalmadı, başka mama kullanabiliyoruz.

merhaba arkadaşlar

bebeğim 2 aylık günde 1-2 sefer mama veriyorum oda akşamları çünlü gaz problemi çok var biberonu seviyor ve mama verince yatışıyor
milupa aptamil kullanıyorum ama milupamı daha iyi sma mı karar veremedim
ve milupanın gazlı bebekler için olanı var conformil bunu kullanan varmı aranızda herhangi bir zararını gördünüzmü kabızlık veya ishal gibi

Ben de mama kullanıyorum hem de senden çok daha fazla.Benim bebeğim conformili sevmedi gerçekten de kötü kokuyor.Aptamil 1 kullanıyorum epey de gazlı bi oğlum var ama sütüm yetmediğinden mecburen mama veriyorum.

Hiçbir mama anne sütüne yakın olamaz ama bu kadarcık bebeğe
inek sütü verilemeyeceğine göre en iyileri SMA Gold ve Nutrilondur derler ama önemlisi bebeğinin hangini seveceği.
Ve anti-kolik özellikli bir biberon. Dr. Browns ve Avent ler çok başarılı.

Ben de mama kullanıyorum hem de senden çok daha fazla.Benim bebeğim conformili sevmedi gerçekten de kötü kokuyor.Aptamil 1 kullanıyorum epey de gazlı bi oğlum var ama sütüm yetmediğinden mecburen mama veriyorum.

bende aldım conformil inanılmaz kötü kokuyor ve tadı acı gibi acaba bozukmu diye düşünüyorum benim kızım yiyor günde 1 kere özellikle akşamları veriyorum çünkü gaz akşamları çok yoğun oluyor

daha bebeğim yok ama sizin sayenizde gaz yapmayan biberonuda öğrendim baktım araştırdım.fakat bu biberon yamuk tutması zor olmuyor mu?...acaba merak ettim..neler çıkacak daha neler vallahi biz eskidik herhalde...:çok üzgünüm:

benim bebeğim sma yı hiç sevmedi hep çöpe gitti 4 aydır ama şimdi bu ay milupaya başladım onu sevdi ve gerçekten sma mide bulandırı bi tadı var...

canım benim sütüm yetmediği için 25günlükken mamaya başladık malesef milupa aldım bebeğim kabız oldu hemde milupanın kof şişmanlık yaptığını duydum şimdi bebelac kullanıyorum çok memnunum tabi bebeğin tadını sevmesi önemligamyoncuiremsu

bizde aptmil 1 kullanıyorduk ama bebeğim son günlerde yememye başaldı ağzına mama gelince miğdesi bulanıyordu...şimdi sma gold kullanacağız doktorumuz söyledi....

canım bence sma gold ver ben kızıma 5aylıkken verdim onu tadını sevmeyince cicibebe katarak yedirdim...ayda 1200gr almıştı...şimdi ise aptamil kullanıyorum çünkü 8aylık oldu..

aptamili almayan bebekler için milupa aptamilin milumil serisi var tadıda çok güzel. mamayla ilgili hiç gaz problemimiz olmadı, anne sütü daha fazla gaz yapıyo bebeğime.

evet canım sma gold kullanabilirsin benim kızım aptamili beyenmedi yeterli içmediği için bir ay boyunca hiç kilo almadı bende sma gold kullandım memnunum şuan 10 aylık aptamil kullanıyorum çünkü hemen hemen her şeyi yiyo allah bebişini sağlıklı büyütmek nasip etsin canımopuyorumnanaktan

Back