Çocuk Hastalıkları milupa gece çayı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozzee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
220
8
318
Diğer

kızlar bebek uykusuzluğu için bu çayı kullanan,yarar gören,göremeyen varmıdır?kızım 9 aylık..perişan durumdayım..2 gündür gözüm kan çanağı gibi..

merhaba, ya ben bir umutla büyümesine bekliyorum benimki 4 aylık sürekli ağlıyor her aya ümitle bakıyordum:) demek ki çokta umutlanmamak lazımmış

Benim de 14 aylık bir kızım var,çoğu zaman o da geceleri sürekli uyanıyor:85: milupanın çayını aldım,çokta iyi geldi yanlız her gece vermiyorum,ama içtiği zamanlar çokta güzel uyuyor ,tabi bizde doktorumuzada sorduk hiç bir zararı yok güvenle kullanabilirsiniz dedi,denemenizde fayda var derim

ne gece çayı ne banyo ne yoğurt vs.uyumadı mı uyuymuyor bebeğim 1 yaşına giriyor hala emziriyorum ve zırt pırt uyanıyor emmek için bi ara düzeldi her yöntemi uyguladım ama yok yok yok ................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…