- Konu Sahibi ersndrya86
doğumundan itibaren 4.aya kadar conformil kullandık.başlarda kaka olayı çok sıkıntı vericiydi.bir kere fitile başvurduk,zamanla oturuyor,endişe etmenin gereği olmadığını söyleyebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaklaşık 1aydır conformil kullanıyorum ama bebeğimin kabızlık probleminde hiç bir işe yaramadı...
arkadaslar benım bebegımde kabızlık sorunu vardı pre aptamılden bebelaca gectık bu seferde 2,3 gunde bır yapmaya basladı aptamılde olan vıtamın mınareller olmadıgından bebelacda,conformılı denemek ıstedım kullandıktan bır kac gun sonra bebegım cok huysuzlastı daha cok aglamaya basladı ve mamayı seven cocuk kesınlıkle yemıyodu ben zorlayarak verıyodum comformılmı yaptı dıye dusundum ve yıne bebelaca gectım ama aynı sıkayetlerımız devam ettı sımdı ne yapacam bılmıorum mılumıl yada aptamıl1 e gecmek ıstıorum ama hangısını kullanacam bılmıom hangısı daha ıyı acıl cevap arkadaslar sutumde yok kesıldı bebegım 3.5 aylık comformıle devammı etsem yada....
6 aylık oldu benim de oğlum.kolik bir bebeğim var.2 aylıktan beri conformil kullanıyoruz,şeker katmadan.iştahlı yiyor çok şükür.6 gün kaka yapamadığımız oluyordu conformilden önce.çok şükür normale girdik.mutlaka devam edin derim ama şeker katmadan...merhaba arkadaşlar bebeğim 4 aylık ve dün conformil 1 vermeye başaladım sütüm yetersiz olduğu için bu mamanın kabızlığa vs. iyi geldiğini duymuştum ve bebeğim 2 aydır kabız:çok üzgünüm:kendiliğinden yapmıyor fitil kullanmak zorunda kalıyorum bikaç defa kendiliğinden yaptı şimdi yine aynı bu mamayı kullanıp kabızlık sorunu biten varmı birde mamanın acımtırak bi tadı var pek iştahli almadığı için içine yarım çay kaşığı kadar şeker atarak verdim iştahlı bi şekilde içti hepsini.bu mamayı kullananlardan memnun olanlar ve olmayanlar devam etmem yada etmemem konusunda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürlera.s.
benim bebeğim emmedi ben uzun zamandır bu mamayı kullanıyorum fiyatı sürekli kullanınca çok yüksek geliyordu (23 tl) ve bulmakta zordu bizde internet üzerinden sipariş verelim dedik ve çok daha ucuza alabildiğimizi farkettik şimdi hem daha ucuz hem de ayağımıza kadar geliyor ama netten almak istemezsen marketler içinde bir tek karfur ( türkçe okunuşları tercih ederim :) da sürekli bulunuyorBenim oğlumda da ek gıdaya.geçme aşamasındq kabızlık problemi gelişti,6 aydan beri comformil kullanıyoruz,şuanda 11. ayın içinde,ayrıca bioflor saşe kullanıyoruz o da eczanede satılıyor.probiyotik bir toz dr miz verdi,bu ikisiyle kakada prb yok ama farkettim ki demir ilacı da fena kabız yapıyor bazen vermiyorum kakası düzene giriyor yoksa bu mama ve ilaca rağmen yüne kabız olabiliyor,en kötüsü mamayı bulmak zor,marketlerde yok her eczane de satmıyor
bence şeker katmak yerine önce konformil özellliğini taşıyan başka mamaları dene gerçi belki denemişsindir ama bu mamalardan çok çekmiş biri olarak yazıyorum yanlış anlama humananın antikolik maması var o da oldukça iyi hatta bizim gaz sorunumuza daha iyi geldi kaka olayında konformille aynıydı sadece bebeğin gazı çoook kötü kokuyordu tadı da farklı belki onu severmerhaba arkadaşlar bebeğim 4 aylık ve dün conformil 1 vermeye başaladım sütüm yetersiz olduğu için bu mamanın kabızlığa vs. iyi geldiğini duymuştum ve bebeğim 2 aydır kabız:çok üzgünüm:kendiliğinden yapmıyor fitil kullanmak zorunda kalıyorum bikaç defa kendiliğinden yaptı şimdi yine aynı bu mamayı kullanıp kabızlık sorunu biten varmı birde mamanın acımtırak bi tadı var pek iştahli almadığı için içine yarım çay kaşığı kadar şeker atarak verdim iştahlı bi şekilde içti hepsini.bu mamayı kullananlardan memnun olanlar ve olmayanlar devam etmem yada etmemem konusunda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürlera.s.
Çok şükür o günleri atlattık,ben hipp kombiyotik le devam ettim kabızlığın çaresini onunla bulmuş oldum,o daha da pahalı ama en azından daha çok işe yaradı çünkü aptamile zamanla alıştı ve yine kabız olmaya başladı,şimdi iki yaşında hala içiriyorum hipp kombiyotikten ancak inek sütünü de veriyorum, bol su içmezse yine kabız olabiliyor, yine de market tavsiyen için teşekkür ederim :)benim bebeğim emmedi ben uzun zamandır bu mamayı kullanıyorum fiyatı sürekli kullanınca çok yüksek geliyordu (23 tl) ve bulmakta zordu bizde internet üzerinden sipariş verelim dedik ve çok daha ucuza alabildiğimizi farkettik şimdi hem daha ucuz hem de ayağımıza kadar geliyor ama netten almak istemezsen marketler içinde bir tek karfur ( türkçe okunuşları tercih ederim :) da sürekli bulunuyor
:) tarihlere bakmak lazım ben gün içinde bir suyunu erik suyuyla karıştırıp veriyorum kabızlık sorunu olmuyorÇok şükür o günleri atlattık,ben hipp kombiyotik le devam ettim kabızlığın çaresini onunla bulmuş oldum,o daha da pahalı ama en azından daha çok işe yaradı çünkü aptamile zamanla alıştı ve yine kabız olmaya başladı,şimdi iki yaşında hala içiriyorum hipp kombiyotikten ancak inek sütünü de veriyorum, bol su içmezse yine kabız olabiliyor, yine de market tavsiyen için teşekkür ederim :)