Milliyete Teşekkür Ediyorum

herbaryum

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
476
2
316
İzmir
TELEVİZYONDA MİLLİYETİN YENİ REKLAMINI İZLEDİM VE HAYRAN KALDIM .REKLAMDAKİ GÖRÜNTÜLER VE SEVGİLİ CEZANIN SÖZLERİ BENİ MEST ETTİ
VE SLOGANIDA ŞU
TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR

LÜTFEN DİKKATLİCE İZLEYİN VE DİNLEYİN ,O KISACIK REKLAM BİZE ÇOK ŞEYİ ANLATACAK

sana gönülden katılıyorum arkadaşım..bende böyle bi konu açmayı düşünmüştüm..sen bendne hızlı davranmışsn..

aşkolsun benim konum senin konun canım benim
bu işin geyiği tabi önemli olan birazcık duyarlı olmaktı onuda sen yaptın zaten
sevgiler.................

Canım bende çok beğendim reklamı.Anlayana güzel bir reklam yapmışlar....Emeğine sağlık....

bende cok begendım zaten cezayı oldum olası severım bu ılk daha oncede boyle gerceklerı anlatan bol mesajlı sozler yazmıstı ama tabıkı bu sefer cezanın yanı sıra mıllıyetede tesekkur etmek lazım

bende çok begendim reklamı hakikatten yerinde sözler..tebrik ediyorum ...

Nasıl bir danışıklı dövüş bu yaa??Reklamın sahibi Milliyet gazetesi,ait olduğu şirket Doğan Grubu :) Türkiyenin en büyük yiyicilerinden artı hükümet yanlısı..Göstermelik bir reklam yapmışlar işte gerçekten onları savundukları ya da yanlışları gösterdikleri falan yok..!Zaten çok kısa zamanda da kızaltıldı reklam, futbolcuların ve kapkaççıların görüntüsünden başka bir şey kalmadı..Kötü Kazen

DEDİĞİN DOĞRU AMA YİNEDE O GÖRÜNTÜ VE SÖZCÜKLERİN EKRANDA YANSITILMASI BİLE BENCE İYİ BİŞEY a.sa.s

gerçekten çok güzel bir reklam filmi...izlerken sarsılıyorum...ceza'yı da tebrik etmek lazım; öfkesini sanata tahvil etme becerisi göz dolduruyor...

Ben böyle anlamlı mesaj veren reklamları görmeyi diliyorum....Ayrıca bu konuyu açtığınız için size,konuya katkısı olan tüm arkadaşlara teşekkürler,iyi geceler.a.s.

<TÜRKİYE KİMİNLE GURUR DUYUYORRRRRRRRR!>

reklam güzel, Can Dündar milliyette yazıyor daha ne olsun diyeceğim ama Milliyet Doğan Grubu'nun olunca insan biraz düşünmeden edemiyor benneyaptımki

ben tam bi ceza manyağıyım
ve bu reklamı izlerken bi ekranı öpmediğim kalıyo:roflol:
sözleri harika
özellikle madımak otelinin görüntüleri
sivasta yaşayan biri olarak o sokaktan geçince insanın gözleri hala dalıp gidiyor
yakılan 37 canın allah mekanını cennet eylesinsenağlama

Bu reklamda emeği geçen herkese bende teşekkür ediyorumm
herşeyi öyle güzl anlatmışlarkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…