• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milli Piyango kendisine çıktı sanınca, eşini ve işini bırakıp kaçtı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi gülüyoruz cahilliğine ama
Ortada cidden çok büyük bir ahlaksızlık rezillik haysiyetsizlik var

Dün gece seyrettim bu adamı, çok komikti:KK70: ikramiye çıktı diye çekip gitmiş, karısı haberleri izleyince evden atmazsa iyidir:KK70:

ya üyeler, sizin kocişlerde böyle alıp kaçar mı acaba... kaamoon.. yok benim kocam yapmaz öyle şey :KK49:
Hmmmm ben benimkine kefilim yapamaz, vicdanla cüzdan arasında seçim yapması gerekirse vicdan ağır basar ama kaçan çok.

Büyük ikramiye kazanların neredeyse çoğunluğu eşinden ayrılıyor hemen, para bitince geri dönüyorlar eski eşleri kabul ediyor, ben o kısma sinir oluyorum. Alma çeksin işte.

demin tv de, size yıldırım çarpıp ölme ihtimaliniz, piyango vurmasından daha yüksek diyordu:KK53:

Hmmmm ben benimkine kefilim yapamaz, vicdanla cüzdan arasında seçim yapması gerekirse vicdan ağır basar ama kaçan çok.

Büyük ikramiye kazanların neredeyse çoğunluğu eşinden ayrılıyor hemen, para bitince geri dönüyorlar eski eşleri kabul ediyor, ben o kısma sinir oluyorum. Alma çeksin işte.

ya canım maddi bilinç olarak ruhu fakir olan illaki iflas ediyor, hatta borca saplanıyor, aşağıdaki örnekte görülüğü gibi:KK70::KK70:
ama zengine çıksa o para adamın maddi bilinci zaten zengin olduğundan o parayı yüze bile katlar

Capture.JPG

bir de eskiden kızardım zengin koca arayan işte kocasını borçtan borca sokan insanlara ama bakıyorum da erkeklere bayağı hak
çok azı fakirlikten çıkıp biraz kuyruğu dikleştirince karısına da minnet duyuyor çoğu önce evi sonra arabayı sonra kadını değiştir kafası

ya canım maddi bilinç olarak ruhu fakir olan illaki iflas ediyor, hatta borca saplanıyor, aşağıdaki örnekte görülüğü gibi:KK70::KK70:
ama zengine çıksa o para adamın maddi bilinci zaten zengin olduğundan o parayı yüze bile katlar

Eki Görüntüle 1739305
Aslında doğru diyorsun, hayatı boyunca erişemeyeceği bir meblağı görünce içindeki canavar çıkıyor bazılarının.
Böyle talih oyunlarına inanmam pek ama ne yalan söyleyeyim, çoğu tası tarağı toplayıp kaçtığından, eşini, çoluk çocuğunu terk ettiğinden, çıkacaksa bir kişiye çıkmasın 5-10 kişiye çıksında belki o sayede evlerinde oturup ailelerini parçalamazlar diyorum.
Çok hayalperestim sanırım. Baksana haberdeki adam bile tüm maaşını piyango biletine yatıracak kadar kaybetmiş kendini.

Aslında doğru diyorsun, hayatı boyunca erişemeyeceği bir meblağı görünce içindeki canavar çıkıyor bazılarının.
Böyle talih oyunlarına inanmam pek ama ne yalan söyleyeyim, çoğu tası tarağı toplayıp kaçtığından, eşini, çoluk çocuğunu terk ettiğinden, çıkacaksa bir kişiye çıkmasın 5-10 kişiye çıksında belki o sayede evlerinde oturup ailelerini parçalamazlar diyorum.
Çok hayalperestim sanırım. Baksana haberdeki adam bile tüm maaşını piyango biletine yatıracak kadar kaybetmiş kendini.
hazıra dağ dayanmaz lafı geliyor aklıma
zaten ikramiye çıkan insanların ikramiye çıktıktan sonra hayatlarını incelemişler çok azı eskiden olduğu durumdan daha iyi olduğunu söylemiş
eee bir para çıktı çevrendekileri eşini sevgilini beğenmemeye başladın
gittin har vurup harman savurdun nasıl olsa sonu gelmez bir para gibi geliyor alıştın bir de e nereye kadar bir milyon çıksa nereye kadar
sonra hem eşinden işinden olduğuyla hem alıştığı tatlı hayatı bırakmak zorunda olmasıyla kalıyor

Back