- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
acaba hangi insan profili daha fazla
bunun gibiler mi
yada paranın pulun değiştiremediği insanlar mı
A şıkkı diyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba hangi insan profili daha fazla
bunun gibiler mi
yada paranın pulun değiştiremediği insanlar mı
ya üyeler, sizin kocişlerde böyle alıp kaçar mı acaba... kaamoon.. yok benim kocam yapmaz öyle şey![]()
canım sıkılıyo demek kiBugün denk geldiğim yorumların pek bi ortam kızıştırıcımillet şüpheye düşçek
![]()
ya üyeler, sizin kocişlerde böyle alıp kaçar mı acaba... kaamoon.. yok benim kocam yapmaz öyle şey![]()
Hmmmm ben benimkine kefilim yapamaz, vicdanla cüzdan arasında seçim yapması gerekirse vicdan ağır basar ama kaçan çok.ya üyeler, sizin kocişlerde böyle alıp kaçar mı acaba... kaamoon.. yok benim kocam yapmaz öyle şey![]()
Hmmmm ben benimkine kefilim yapamaz, vicdanla cüzdan arasında seçim yapması gerekirse vicdan ağır basar ama kaçan çok.
Büyük ikramiye kazanların neredeyse çoğunluğu eşinden ayrılıyor hemen, para bitince geri dönüyorlar eski eşleri kabul ediyor, ben o kısma sinir oluyorum. Alma çeksin işte.
Aslında doğru diyorsun, hayatı boyunca erişemeyeceği bir meblağı görünce içindeki canavar çıkıyor bazılarının.ya canım maddi bilinç olarak ruhu fakir olan illaki iflas ediyor, hatta borca saplanıyor, aşağıdaki örnekte görülüğü gibi
ama zengine çıksa o para adamın maddi bilinci zaten zengin olduğundan o parayı yüze bile katlar
Eki Görüntüle 1739305
hazıra dağ dayanmaz lafı geliyor aklımaAslında doğru diyorsun, hayatı boyunca erişemeyeceği bir meblağı görünce içindeki canavar çıkıyor bazılarının.
Böyle talih oyunlarına inanmam pek ama ne yalan söyleyeyim, çoğu tası tarağı toplayıp kaçtığından, eşini, çoluk çocuğunu terk ettiğinden, çıkacaksa bir kişiye çıkmasın 5-10 kişiye çıksında belki o sayede evlerinde oturup ailelerini parçalamazlar diyorum.
Çok hayalperestim sanırım. Baksana haberdeki adam bile tüm maaşını piyango biletine yatıracak kadar kaybetmiş kendini.