• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milli Eğitim'in "okumayı sevsinler" diye öğrencileri gönderdiği fuarda bu dergi dağıt

''Böyle densizler iyice arttı,bu Atatürk e hakarettir ''diyemiyorlar,saçma sapan konularla uğraşıyorlar.

O dergi bu başlıkla çıkmış mı ,çıkmış.Milli eğitimin öğrencileri gönderdiği fuarda bulunuyor mu,bulunuyor.

Bunuda savunmayın artık be pesssss!!!!

Eki Görüntüle 844287

Onu savunan yok zaten parkoncum. Fuarda olmasına inanmayan var.

Son düzenleme:
Nedense haberi yapan sadece ''odatv'' yayınlamış haberi. Benim içim zaman gazetesinden milim farkı olmayan harbercilik ahlakına sahip.
Geçen senelerde penguen dergisi bir karikatür paylaşmıştı. Odatv de bayılır bu penguene. Ozaman gıkını çıkarmadı. Şikayet edildiğinde; ''Basın özgürlüğü istediğini çizmekte özgür diye kem küm etmişti.''
Çok yanlış hareketler bunlar. Kimseyi kullanmaya galeyana getirmeye çalışmasınlar.:19:

Eki Görüntüle 844321

Exmadon cum zaten ortada dolasan ve insanlarin deregelerini ayaklar altina alan birsürü dergi var.
Bunlarin varligi bilinen birsey.
Ama burada yapilmak istenen fitne cikarmak, karalama kampanyasi olusturmak.
Zaten az biraz mantikli düsünmek bu haberin yalan oldugunu anlamaya yetiyor.
Benim sinir oldugum cikarilmaya calisilan fitne!

Bu arada " itinayla kina yakilir" sözünü ismini yazmak istedigimde farkettim:) Güzelmis..:)

hayır birde işin garibi,daha geçen gün odtülülerin sokak çocuklarına para verdiklerinin fotosu bile olmasına rağmen,inanmayıp illede delil isteyenler,bugün "önce bir çirkin bulduğunu söyleyeydin bari" diyorlar.işine gelmeyen haberde sokak çocuklarına üzüldüğünü söylemeden önce inanma illede delil iste,işine gelen haberi gözü kapalı doğru kabul et.
ama bu topikte bu ve buna benzer çelişkiler çoook yaşanıyor,o yüzden şaşırmıyorum artık :ssz:

Nedense haberi yapan sadece ''odatv'' yayınlamış haberi. Benim içim zaman gazetesinden milim farkı olmayan harbercilik ahlakına sahip.
Geçen senelerde penguen dergisi bir karikatür paylaşmıştı. Odatv de bayılır bu penguene. Ozaman gıkını çıkarmadı. Şikayet edildiğinde; ''Basın özgürlüğü istediğini çizmekte özgür diye kem küm etmişti.''
Çok yanlış hareketler bunlar. Kimseyi kullanmaya galeyana getirmeye çalışmasınlar.:19:

Eki Görüntüle 844321

Onu savunan yok zaten parkoncum. Fuarda olmasına inanmayan var.

Ben bu haberi eğitimajansında okudum,kaynağına şimdi baktım,oda tv.
Bu güne kadar eğitimajansında yalan bir habere rastlamadım ve fuarda olmasa bu haberin yapılmayacağını düşünüyorum.

Varsayalım ki bu dergi o fuarda yoktu,
Birşey değişir mi?
O saçma başlığı eleştirmek yerine haberde bu doğrudur,diğeri yanlıştır,kesin yalan haberdir konuları mı dönmeli burda?

Şimdi diyeceksiniz ki basın özgürlüğü,bu konunun belirli bir kesimin görüşleriyle alakası yok.
Keşke konuya direk bu Atatürk e yapılan hakareti onaylamalıyoruz diye girse idiniz,savunuyor gözükmezdiniz.

Şunuda belirteyim;
Konuları genel olarak cinsellik üzerine olan bir yazarın ''güle güle kullan memelerini'' diye bir yazısından toplumun yozlaştığı sonucunu çıkartabiliorsak,Cumhuriyeti ve Atatürk devrimlerini yermeye çalışan 2 dergiden de toplumda bir kesimin Cumhuriyeti yok etmeye çalıştığını çıkartmak çok normaldir.

hayır birde işin garibi,daha geçen gün odtülülerin sokak çocuklarına para verdiklerinin fotosu bile olmasına rağmen,inanmayıp illede delil isteyenler,bugün "önce bir çirkin bulduğunu söyleyeydin bari" diyorlar.işine gelmeyen haberde sokak çocuklarına üzüldüğünü söylemeden önce inanma illede delil iste,işine gelen haberi gözü kapalı doğru kabul et.
ama bu topikte bu ve buna benzer çelişkiler çoook yaşanıyor,o yüzden şaşırmıyorum artık :ssz:

Zaten dergiyi elestirmek baska birsey genciza.
Sadece bu dergi degil.
Dedigim gibi insanlarin en kutsalina bile akil almaz sekilde dil uzatan dergiler var.
Bu dergilerin oldugunu ve "basin özgürlügü" adi altinda bunlari yaptiklarini biliyoruz!

Bu haberde yapilmaya calisilan sey ayri.
Bu dergilerin devlet eli ile dagitildigini idea ederek bir karalama kampanyasi baslatmak!
Yoksa zaten bircok abesle istigal seyler görüyoruz, paylasiyoruz, ama elistirimiz o degiye, kisiye yada onu yapan herkimse ona oluyor.
Cikipta bir haberle hükümeti, muhalefeti, yada otoriyeti yaftalamaya calismiyoruz.

Bu güne kadar eğitimajansında yalan bir habere rastlamadım ve fuarda olmasa bu haberin yapılmayacağını düşünüyorum.

Birşey değişir mi?
O saçma başlığı eleştirmek yerine haberde bu doğrudur,diğeri yanlıştır,kesin yalan haberdir konuları mı dönmeli burda?

Şimdi diyeceksiniz ki basın özgürlüğü,bu konunun belirli bir kesimin görüşleriyle alakası yok.
Keşke konuya direk bu Atatürk e yapılan hakareti onaylamalıyoruz diye girse idiniz,savunuyor gözükmezdiniz.

Şunuda belirteyim;
Konuları genel olarak cinsellik üzerine olan bir yazarın ''güle güle kullan memelerini'' diye bir yazısından toplumun yozlaştığı sonucunu çıkartabiliorsak,Cumhuriyeti ve Atatürk devrimlerini yermeye çalışan 2 dergiden de toplumda bir kesimin Cumhuriyeti yok etmeye çalıştığını çıkartmak çok normaldir.

Yorumumu dikkatli okursanız zaten bunu da vurguladım.
Her iki dergininde başlığı içeriği çok çirkin. Ve bu şekilde basın özgürlüğüne sonuna kadar karşıyım. Kimse kimsenin değerlerini kullanamaz.
İnsanların bam teline dokunup çatışma çıkarma merakındalar.
Ayrıca yorumlarımda düşüncelerimin sırasını ayarlamak bana kalmış bir şey. Tamamen okunur ve fevri davranılmazsa hiç kimse olmadığı şekilde gözükemez.

Bende bu körü körüne inanmaya şaşırmıyorum artık:ssz:

Bahsettiğiniz konuda madem delil isteyenlenlerden rahatsız oldunuz,konuyu özüyle yani sokak çocuklarının dramını ortaya koyarak tartışmak(ki konuyla bence alakası yoktu,sadece siyaset kokuyordu) istediniz,şimdi aynısını neden yapıyorsunuz.

Üstelik o konuda bir haber kaynağı bile yoktu,kopyala yapıştır resimlerdi.
Biz burada ajansın verdiği haberi tartışıyoruz.:ssz:

Birşey değişir mi?

Şunuda belirteyim;

Parkoonnnnnnnnnnnnn :48::48::48::48::48::48::48::48:
Su son verdigin örnegin üzerine onlarca baska örnekleri de eklenebilir ama dedim ya keyfim yerinde bugün yemek yapiyorum. :16:

Eki Görüntüle 844321

Yorumumu dikkatli okursanız zaten bunu da vurguladım.
Her iki dergininde başlığı içeriği çok çirkin. Ve bu şekilde basın özgürlüğüne sonuna kadar karşıyım. Kimse kimsenin değerlerini kullanamaz.
İnsanların bam teline dokunup çatışma çıkarma merakındalar.
Ayrıca yorumlarımda düşüncelerimin sırasını ayarlamak bana kalmış bir şey. Tamamen okunur ve fevri davranılmazsa hiç kimse olmadığı şekilde gözükemez.

İlk mesajından benim anladığım odatv nin halkı galeyana getirmek istediği ve son cümlende onlara yazılmış (tabi ben öyle anladım)

Bu haberden rahatsızlık duyup duymamak herkesin kendi bileceği iş,ben rahatsızlık duymayanlara eleştirimi yaptım,üstüne alınmak isteyen alınır,istemeyen alınmaz.

"önce bir cirkin buldugunu söyleseydin" diyen benim, odtülülerin sokak cocuklarina para verdikleri konusunu ne okudum ne de karistim öylesi bir konuya.

bu arada böyle bir celiski varsa eger, bunu her kesimden insanin yaptigini da hep birlikte görüyoruz zaten. tek tarafli degil kesinlikle. :)

konu da amacindan nasil sapti ama :)

İlk mesajından benim anladığım odatv nin halkı galeyana getirmek istediği ve son cümlende onlara yazılmış (tabi ben öyle anladım)

Bu haberden rahatsızlık duyup duymamak herkesin kendi bileceği iş,ben rahatsızlık duymayanlara eleştirimi yaptım,üstüne alınmak isteyen alınır,istemeyen alınmaz.

Siz öyle anlamışsınız.

Son düzenleme:
haberde eleştirilen dergilerden cafcaf dergisinin internet sitesinde konuyla alakalı çok sayıda yayın bulabilirsiniz, ben göz attım. diğer dergiyi araştırmadım, ama yazıp sattıkları dergilerde yaptıkları haberleri saklayacak değiller sanırım. araştırırsanız, onu da görürsünüz. zihniyetleri ortada ve saklama gereği de duymuyorlar.

Bende bu körü körüne inanmaya şaşırmıyorum artık:ssz:

Bahsettiğiniz konuda madem delil isteyenlenlerden rahatsız oldunuz,konuyu özüyle yani sokak çocuklarının dramını ortaya koyarak tartışmak(ki konuyla bence alakası yoktu,sadece siyaset kokuyordu) istediniz,şimdi aynısını neden yapıyorsunuz.

Üstelik o konuda bir haber kaynağı bile yoktu,kopyala yapıştır resimlerdi.
Biz burada ajansın verdiği haberi tartışıyoruz.:ssz:

o konuda delil isteyenlerden rahatsız oldum demişmiyim ? dememişim. yani aynısını yapmış olmuyorum.bi tarafta delil isterken öbür taratfa kafadan doğru kabul etme ( neden acaba ?) arasındaki çelişkiyi göstermişim sadece.

ordaki resimleride weiss kendi çekmemişti herhalde..ve ajans haberi olunca kesin doğrumu oluyor,araştırmaya mahal kalmıyormu ?

"önce bir cirkin buldugunu söyleseydin" diyen benim, odtülülerin sokak cocuklarina para verdikleri konusunu ne okudum ne de karistim öylesi bir konuya.

bu arada böyle bir celiski varsa eger, bunu her kesimden insanin yaptigini da hep birlikte görüyoruz zaten. tek tarafli degil kesinlikle. :)

konu da amacindan nasil sapti ama :)

inanın isimlere dikkat etmedim,zaten görüşler isimlerin önüne geçiyor bu topikte maalesef.

ben gördüğüm çelişkileri yazmayı tercih ediyorum,sizde gördüklerinizi yazın naçizane :34: zira böyle durumlarda samimi gelmiyor yazılanlar.

Fuarda cafcafa ödül vermişler hani yok deniliyor ya :ssz:

Konu zaten böyle(!) bir derginin olup olmaması değil, milli eğitimin bu fuarı öğretmen ve öğrencilere önermiş olması:19:

Nabi Avcı dergi fuarına katılan yüzü aşkın dergi standını ziyaret ederek dergi sahiplerine yaptıkları işin önemli olduğuna inandığı için dergi fuarına özel vakit ayırdığını, ve herkesin fuarı ziyaret etmesini söyledi. İstanbul İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Mustafa Uslu da dergi fuarını öğretmen ve öğrencilerin ziyaret etmeleri için Valilikten gerekli izin alındığını belirtti.

Açılışına birçok kültür insanının katıldığı ve ziyaretinde Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın öğrenci ve öğretmenler özellikle tavsiye ettiği dergi fuarında birçok etkinlik yapılıyor. Mimar ve Mühendisler Grubu haberleri

inanın isimlere dikkat etmedim,zaten görüşler isimlerin önüne geçiyor bu topikte maalesef.

ben gördüğüm çelişkileri yazmayı tercih ediyorum,sizde gördüklerinizi yazın naçizane :34: zira böyle durumlarda samimi gelmiyor yazılanlar.

bazen insanlar özür dileyecekleri yerde tepeye cikiyorlar ya cok tuhafima gidiyor. :)

Son düzenleme:
o konuda delil isteyenlerden rahatsız oldum demişmiyim ? dememişim. yani aynısını yapmış olmuyorum.bi tarafta delil isterken öbür taratfa kafadan doğru kabul etme ( neden acaba ?) arasındaki çelişkiyi göstermişim sadece.

ordaki resimleride weiss kendi çekmemişti herhalde..ve ajans haberi olunca kesin doğrumu oluyor,araştırmaya mahal kalmıyormu ?

Belkide çekmiştir, kim çekmiş, nerde çekmiş,onu ben bilemem, bir kaynak bile paylaşılmamış.:51:

Son düzenleme:
Back