Milli Eğitim müdüründen ’silahlı’ poz

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
TOKAT’ın Erbaa İlçesi’nde köy okullarını gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan’ın ziyaret sonrası arazide tabancayla havaya ateş açtığı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.
Sitene Ekle

TOKAT, (DHA)-

Erbaa İlçe Milli eğitim Müdürü Bekir Aslan, okul müdürleri ile birlikte ilçeye bağlı Ortaköy, Çanakçı ve Çermik köyü ilköğretim okullarına ziyaret yaptı. Ziyarette öğrenci ve öğretmenler ile ilgilenen Bekir Aslan, ziyaret sırasında çektikleri fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Facebookhesabından paylaştı. Ancak, Bekir Aslan’ın paylaştığı 42 fotoğraf arasında yer alan iki fotoğraf dikkat çekti. Aynı zamanda Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan’ın da kardeşi olan Bekir Aslan’ın elindeki tabancayla havaya ateş ederken çekilen fotoğrafını paylaştı. Fotoğraf karesinde bu sırada yanında bulunan kişilerin kulaklarını kapattığı görüldü.
http://www.milliyet.com.tr/milli-egitim-mudurunden-silahli--gundem-2177222/

Bir eğitimci olarak çoçuklara ,öğrencilere ne iyi örnek oluyor bravo

Ne zekasiz bir insan bu ya? Insallah gerekli yaptirim yapilir. Boyle pislikler yüzünden masum canlar ölüyor ..

Bu insanlara da çocuklarımızı emanet ediyoruz. Buradan gider okulda şiddeti kötüler. Demek ki bir şeye inanmadan yapınca olay yerini bulmuyor. Çocuklar bile gösterişten ibaret olduğunu anlıyor. Yazık ya şu resme bakın herkes ne kadar mutlu görünüyor. Ama görüşü mimli biri yapsa hemen lanetlerler farkı neyse artık.

Ya ben bu sabah silahıyla artistik hareket yapan polise bile sinir oldum. Korkutuyorlar insanı.

Hadi polisi geçtim milli eğitim müdürü ne alaka? Çocuklar görecek o fotoğrafı. Silah taşımayı çocuklar için normalleştiriyorlar böyle yaparak.

Manzaranın içine etmişler .

Şu silah sıkma zevkini cidden hiç anlamam .

Silah keyfin varsa ; atış poligonlarına git .

Bence sağa sola magandalık yapıp silah atmak kimseye yakışmıyor hele de eğitimci birine .

Evde eşimin ruhsatlı silahı var uzaktan bile bakamıyorum o kadar yani,soğuk ve iticigeliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…