Millet olarak çok karamsarız şimdi mutlu olma zamanı kızlar:)

zoryasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
574
4
46
İstanbul
Siteye girdiğimden beridir herkes bişeylerden şikayetçi sevgilisinden,platoniğinden,kocasından,kardeşinden,ailesinden,eşinin ailesinden, vs vs vs...

ama hiç kimsede mutlu olduğu şeyleri yazmamış şanslı olduğu konuları yazmamış meselaörnek vereyim kadın kocasından şikayetçi şöyle böyle diyo ama hiçmi iyi anıları iyi tarafları yok adam o konuda kötü diğer konuda iyidir örnek vereyim ablam eşinden aldatma konusundan dolayı çok çekti problemler yaşandı ama eşi aç bırakmaz açıkta bırakmaz maaşını olduğu gibi eşine verir ne alsa niye aldın habersizmi aldın demez bu iyi yönünden bakmaktır bazı şeyleri,çocuğun olmuyodur ama bi çok yöntem vardır umudunun olması bile bi şanstır mutluluktur,babasının para vermemesi eşinin ailesinden yardım alamamak bi problem olduğu gibi kendi başına yapılan her şeyde bi başarıdır ne mutluki o gücü vermiş onlara Allah ki kendi başlarımıza yuvamızı kurabildik,aşkı olmayanlar ağlarlar yaşımız geçiyo diye evde kaldık o onu diyo bu bunu diyo diye ama bekarlığın ayrı bi güzelliği vardır bekarken para biriktirmek daha kolaydır evleneceği güne kadar para biriktirmek ayrıcalıktır ve başarıdır vs.vs.vs

ben kendimden bahsedeyim kısaca başınızı şişirdim ama mazur görün artık beni :66:

başımdan bi çok şey geçmesine rağmen bu günlerde olduğum için mutluyum
eşimin ailesinden 1 kırık iğne dahi göremesemde kendi başıma herşeyin altından kalktığım için mutluyum
babam beni okula göndermesede tek başıma açıköğretime yazılıp bitirdiğim ve meslek sahibi olduğum için mutluyum
huysuz bir babaya ve bitmek bilmeyen küfürlerine rağmen evdeki huzursuzluğa rağmen kaçmadan gelinliğimle ailemin başını yere eğmediğim için mutluyum
eşim bana el kaldırdığı zaman beni hırpaladığı zaman dim dik ayakta sen erkek değilsin çık git hayatımdan dediğim ve boyun eğmediğim için mutluyum
yeni evliyim ve akibetimin ne olduğunu bilmediğim için çocuk yapmadığım için mutluyum
yaptığım hatalardan ders aldığım ve tekrarlamadığım için şanslıyım ve mutluyum
ve vs.vs.vs en önemlisi YÜCE ALLAHIM OLDUĞU İÇİN MUTLUYUM HERŞEYİN EN İYİSİNİ O BİLİR

ne çok sebep varmış değilmi mutlu olmak için :52: ve yarınıma unutla baktığım için mutluyum

Babamın sorumsuzluğuna rağmen annemin bağlılığı karşısında mutluyum.
Onca yaşadığım talihsiz olaydan sonra gerçekten beni seven biri olduğu için hayatımda şanslıyım..
Kardeşim yok ama beni kardeşten öte seven sevdiğim birileri olduğu için şanslıyım..
Sağlıklı olduğum elim ayağım tuttuğu için şanslıyım..
Zaradan dönüp üniyi 7 sende sonra okumaya karar verip ilk senemde olduğum için şanslıyım
......
Liste uzar gider bende.
Herşey için her acının karşılığı bir mutluluğa sahip olduğum için şanslıyım...

Back