Milla Jovovich

Dirty girl filminden.
2011_dirty_girl_010.jpg

Gözünüz güzel görsün :)

milla-milla-jovovich-4801118-700-1134.jpg

Keşke bu kadına benziyor olsaydım :( Çok güzel çokkkkkk .

22451506MillaJovovich_(25).jpg

beğenime uyan bi kadın değil:50:
ama burnu büyük felan diyenlere de katılmıyorum.kendine has en azından estetikli değil.

gredel ben çok seviyorum öyle böyle değil :31:

Burnu asla gözüme batmıyor benim .:16:

birini gerçekten sevince öyle olur

kaldı ki ben beğenmiyorum ama objektif olarak bakarsam güzel denebilecek bir kadın ama senin ayrı bir hayranlığın var belli:34:

beğenime uyan bi kadın değil:50:
ama burnu büyük felan diyenlere de katılmıyorum.kendine has en azından estetikli değil.

bu kadını nasıl beğenine uymaz anlamaıdm.. :ssz: Bemmbeyaz bir ten kusursuz cilt tenn taş taş:16: zaten mankem bacımız:32: Resident evil 5 e gittim bu arada çook iyiydi 6da gelcek snaırım yarıda keserler gibi oldu devamı sneeye:52:

bu kadının zaten en buyuk özelliği bakışları ve faklı bir karizması.. Resident evil danda önce bi erkeksi kaıdnsı ortası bir baışı havası var sert kaıdn cinsinsen şimdi iycene yapıştı üstüne haşinlik taş taşş :32::16:

Hiç yakıştıramadım :30: Keşke herkes birbirinin beğenisine saygı duysa .

Neyse fıstığım videoda çok güzel görünüyor .

[video=youtube;Ma8a5u3pfHQ]http://www.youtube.com/watch?v=Ma8a5u3pfHQ[/video]

Son düzenleme:
ay bu karıya sinir oluyorum ...:D kocam çok beğenir de :D:D nesse ki gözler hariç azcık andırıyom kadını ayhhh pardon o bni andırıyo da öle tesseli ediorum kndimi :D:D:D sinirrrrrrrrrr yha :52:

onceden de yazmıstım ama son filmini izledim ve daha da arttı hayranlıgım o filmdeki haliyle kadın budur dedirten cinsden cok cok farklı bir havası var bence kimsede olamayan

Son düzenleme:
küçükken 10 numara olup yüzüne bakmaya doyulmayacak güzellik yaşı ilerledikçe itici olmuş :50: neden kısa saç kullanıyor o da ayrı bir soru işareti biraz sert yüz hatlarına kısa saç hiç yakışmamış uzunken daha iyi oysa

Milla mi baby face :1: illahi .

Keşke bu kadına benzeseymişim :43:
Number 1 benim için.

milla-jovovich-young-days-8.jpg

Boyu kaç ki Milla'nın :31:

full_milla_jovovich_45_wenn2469717.jpg

Back