Şimdi mütevazilik yapmaBen assolistim sonra çıkacağım meydana.Ben basit bir sofra ekleyeceğim.Benden iyileri var.Nevoş'un sofrasına baksana.Sen yap ekle bence.
Benim hiç sevmiyorBirinciliği severim de birinci ben sevemedi bir türlü.
Valla nevoş ablayı gördüm e bide sen gelcenBen assolistim sonra çıkacağım meydana.Ben basit bir sofra ekleyeceğim.Benden iyileri var.Nevoş'un sofrasına baksana.Sen yap ekle bence.
Yok benim için çok özelHer yiyeceğin ayrı bir emeği bulunuyor
Bekleyin azzzzzzzzz sonra.Şimdi mütevazilik yapmaGöreceğiz sofranı
Benim hiç sevmiyor
Bilirim o duyguyuBence de ama iki aydir bir hosum. Tatlikolik ben , tatliyi birakmisim. Simdi butun yiyecekler ayni geliyor bana.
Çok teşekkür ederimAllah allahhh patatesli yumurta daha bi harika duruyor pizzaya bayildimmm ellerine saglikk
Azzzz sonra derkenBekleyin azzzzzzzzz sonra.
Ehliyete yazıldım.Hoca ders anlatıyor.Ben yarışmada ne yapsam diye düşünüyorum.Birşey anlamıyorum tabiki.
Gel gel yamacımıza.Valla nevoş ablayı gördüm e bide sen gelcenKendine gel dilara dedim bi an ne işim var benim ay anaaaa
Azzzz sonra derken
Hayırlı olsun canımİnan yemekle aklını bozan herkes öyle
Bilirim o duyguyu
Çok teşekkür ederim
Yapımı çok kolay tavsiye ederim
Azzzz sonra derken
Hayırlı olsun canımİnan yemekle aklını bozan herkes öyle
Tamam o zaman bekliyoruzYok yok az sonra değil birkaç gün sonra.
Sağol canım.Bir hevesle başladım ama hiç ders çalışmıyorum.Bugün çalışacaksın dedim kendi kendime bak buradayım.
Essekten dusmusun halini essekten dusmus anlar.
Sağolsunlar beni hiç yalnız bırakmazlarYalniz sponsorlar da saglammis. Huzur ve mutluluk. Gelmelerine nasil ikna ettin onlari .
Tamam o zaman bekliyoruz
Yaparsın canım merak etme sadece motor dersi biraz zor oluyor
Sağolsunlar beni hiç yalnız bırakmazlar
Olurlar tabi neden olmasınlarAman birakmasinlar.Benimde ihtiyacim var. Bana da sponsor olurlar mi aceba.
Biri beniii kaçırıyoowwGel gel yamacımıza.Korkunun ecele faydası yok.
Biri beniii kaçırıyoowwSen varken yarışma mı ? Ay hayır Sonuncu olmak istemem açıkçası