Mikser ve Blender

Milena81

Belki de dünya, başka bir gezegenin cehennemidir.
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
1.705
2.314
Evlenirken hem az ve öz parçası olsun hem de yer kaplamasın diye King marka blender seti aldım. Motorun ucundaki plastik 2 kere eridi, tamire gitti. Şimdi de plastik erimedi ama bıçağı döndürmüyor, yine tamire gidecek. Çok sık kullanıyorum her parçayı. Diyorum öncelikle bir el mikseri alayım, dediğim gibi sık kullanıyorum. Bas bırak bas bırak öldüm robotta, vururum düğmesine çırparım kekimi adam gibi. Ama hangi marka? Blender ve doğrayıcı da lazım tabii, onlar da hangi marka? Braun çok duydum ama biraz pahalı sanki. Şöyle sağlam, kullanışlı bir marka, model var mı önereceğiniz?

Valla bende aynı dertten muzdaribim. Brauna baktım onun da çeviren yeri plastik. DAha doğrusu hepsi plastık. Aşırı kullanmaktan eriyor hemen. Bende blender çok kullanıyorum erittim.

Arzum set kullanıyordum. Gayet taş gibi. Şimdi de haznesi cam diye tefalin blenderli mikserli setini aldım. O da gayet taş gibi. :d

Blender setim bosch. 4 senedir kullanıyorum tık demedi.

Mikserim tefal, onu yeni aldım. Ama memnunum. Bir tane arzum bozdum.

Bende de aynı dert var. Felix marka almıştım ben de. Ama hem mikser aparatı eksik hem de kademesi yok. Çok sinir bozucu oluyor kullanımı. Takipteyim o yüzden.

Homend, Homend, Homend.

İlk çıktığından beri kullanıyorum, üstelik fatura saklama derdi yok, üzerinde isimleri yazdığı için direkt tamir ediyorlar. Şehrinizde servisi varsa evinizden alıyorlar, yoksa kargo ile gönderiyorsunuz ücretini onlar ödüyor.

Arzum set kullanıyordum. Gayet taş gibi. Şimdi de haznesi cam diye tefalin blenderli mikserli setini aldım. O da gayet taş gibi. :d

Tefale karşı ben biraz soğuğum ne yalan söyleyeyim. Annem hiçbir şeyinden memnun kalmadı tefalin, daha da evime sokmam dedi, ben de gıcık oldum bir kere. Bilmiyorum ki denemeye değer mi

Homend hiç kullanmadım, kullanan da yok çevremde. Durun bi araştırayım.

Blender setim bosch. 4 senedir kullanıyorum tık demedi.

Mikserim tefal, onu yeni aldım. Ama memnunum. Bir tane arzum bozdum.

Bütün beyaz eşyam bosch, hepsinden memnunum ama bulaşık makinem kurutmuyor, şarıl şarıl sular aka aka çıkıyor bulaşıklar. Bir bakayım yine de robotuna, özellikleri neymiş.

Tefale karşı ben biraz soğuğum ne yalan söyleyeyim. Annem hiçbir şeyinden memnun kalmadı tefalin, daha da evime sokmam dedi, ben de gıcık oldum bir kere. Bilmiyorum ki denemeye değer mi
Tefale soğuksan arzum diyorum. Arzumu yıllardır kullandım ama tefali yeni yeni kullanıyorum. arzumun robotu da var mesela, onun da tık demişliğim yok. Gerçi benim evimdeki hiçbir şey bozulmuyor. ama mesela arzumun sıvı çırpıcısında Bi misafirim yanlışlıkla eti kıyma yapmak istemiş. Onda bile bozulmadı. Arzumun robot be blenderlarına güveniyorum. Tefali sadece cam haznesi için tercih ettim.

Tefal'in Mastechop doğrayısından aşırı derecede memnunum. 4 bıçağı var,hazneside büyük,tavsiye ederim. Bende hata yapıp king set almıştım,sert şeyleri doğramıyordu bozuldu zaten doğrayıcı olan parçası,onun blender ve mikser parçaları duruyor,onlar işimi görüyor şimdilik ama bozulursa Tefal alırım.

Arçelik' in Love serisi kullanıyorum ablamda görmüştüm çok beğenmiştim bende aldım tavsiye ederim.

Önceden felix kulandım 8 sene. Haznesi camdı çocuklarımdan biri kırdı. Şimdi Braun kullanıyorum. 5 senedir. Gayet memnunum.

Blue house hem pahalı değil hemde çok güzel ben set olarak aldım 2 yıldır kullanıyorum hiç şikayetim olmadı servis görmedi yani kaldiki ben ayranı bile mikserle cirpiyorum çok köpüklü oluyor onla ama hala taş gibi 2 yıl önce komple set 150 liraya almıştım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…