Lütfen ,Lütfen orda bir duralımyasakkelime Zampule bir ekol,o bir idol,o ulaşmak istediğimiz hedef :lepisebeple onun gibi olabilmek ne mümkün .:dilcikar::roflol:
Aferim barzey hani aramızda kalacaktı,:mymeka:Hani leyla sadece bizimdi.Sayesinde konular tavan yapıyor popularitemiz artıyordu .olamdı bu hiç olmadı şimdilmaz:
Yoksam bu ben miyim :kedi: yoksa bu bir çizgi filim karakteri mi?kaydirigubbakcemile3
kim bu leylaa çabuk söyleyin yoksa kk nın çatısından atıcam kendimiiiisenağlamasenağlama
barzeycim sorularımıda yanıtlamadın yoksa bildimmi leylayıııı
o kim be
tazeyim ben uzak kaldım bazı şeylerden okuyamadım da çok yazmışınız
nolmuş olay var mı
anlatın ya biriniz
Ben bilmiyrim Betişe sor vallazemuszemus
Meraklı Taze:jeyyar:
Vikiyi biliyonmu Kuzum sen
Leyla özge bir candir
Karagözlü ceylandir
Doyulmaz hüsnü andir
Kanilmaz bir için su
Leyla........ )
Leyla aah leyla
ahanda buldum..........aradıgınız leyla bu olsa gerek........acep olabülürmü.............
kaçırdın canım...çok şey kaçırdın acar gelinim...
ama anlatsam çok zürer...anlatamiiciim...
ama viktorya bizim viktorya...
Viktoria Kanımca Çift Cins Takılirr
Yada Gay neyimşakkıdı
kaçırdın canım...çok şey kaçırdın acar gelinim...
ama anlatsam çok zürer...anlatamiiciim...
ama viktorya bizim viktorya...
hiç mesac da yok...anaaa....
yuh be yawwww...
Allahım çıldırıcam
olan yolumu gözleyen kocama olucak
ahhh ahhh
Ya barzey şimdi onu bunu leylayı bırakta ben bugun . kocasını analarından kıskanan gelinlere takığım haa. ben bi karar verdim benim aslan oğlumu evlendirmicem turşusunu kuracam nasıl fikir.
haa birde banyoya kaynanamı sokmıcam hahahahahaha
Acar Gelin seni senide niye link veriyon be:bbo:http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=10394
viki şu mu laa
viki buysa leylada bu o zaman bildim mi olm deyin hele
He dalganı geç sen...Haftada 2 kerem..miss gibimm ohhhhşakkıdıYa barzey şimdi onu bunu leylayı bırakta ben bugun . kocasını analarından kıskanan gelinlere takığım haa. ben bi karar verdim benim aslan oğlumu evlendirmicem turşusunu kuracam nasıl fikir.
haa birde banyoya kaynanamı sokmıcam hahahahahaha