• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları mikrosefali

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

efsane010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
8
0
86
45
Muğla
merhaba bayanlar,

foruma uye olmaktan inanin cok mutluyum, kisaca kendimi tanitayim;
29 yasindayim, mugla'nin fethiye ilcesinde oturuyorum, evliyim, eylul'un 30unda 3 yasina girecek olan bir oglum var, calisiyordum oglumun bakimi icin ayrildim (iyiki ayrilmisim)
sizlerden bir ricam var komsularinizdan, tanidiklarinizdan mikrosefali hastasi olan var mi? Komsumun bir kizi var 2 yasinda ve mikrosefali hastasi, annesi hergun agliyor, cocuk geceleri surekli agliyor, karni tok, alti temiz ne bileyim annesi cok uzuluyor, tedavisi var mi bilmiyorum ama ne olur yardim edin en azindan fikir verin.
cok tesekkur ediyorum,
Fethiye'den kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.
kocaman opuyorum sizi.

slm arkadaşımm, bu yazını gördükten sonra hemen üye oldum
komşunun kızının mikrosefali hastası olduğunu yazmışsın
6 aya kadar ameliyat olma şansı vardı ama 2 yaşında olduğunu yazmışsın internette araştırmıştım bende ordan biliyom.refloksoloji yöntemi var. 4 yaşında bir kız çocuğu bu yöntemle yürümeye ve konuşmaya başlamış tabi yaşı 4 olduğu için yaşıtlarından geride tamamen iyi olma durumu yok ama kendine yetmesi yeterli 6 aya kadar olan çocuklarda ise ege üniversitesi tıp fakültesinde yusuf erşahin adında doktor var. bir çok ameliyat gerçekleştirmiş ve çok iyi bu konuda onada muayene ettirilebilir. bu çocuklara da özel eğitim şart. annesine çok iş düşüyo. hep ilgilensin. Allah yardımcısı olsun. sevgiler

slm arkadaşımm, bu yazını gördükten sonra hemen üye oldum
komşunun kızının mikrosefali hastası olduğunu yazmışsın
6 aya kadar ameliyat olma şansı vardı ama 2 yaşında olduğunu yazmışsın internette araştırmıştım bende ordan biliyom.refloksoloji yöntemi var. 4 yaşında bir kız çocuğu bu yöntemle yürümeye ve konuşmaya başlamış tabi yaşı 4 olduğu için yaşıtlarından geride tamamen iyi olma durumu yok ama kendine yetmesi yeterli 6 aya kadar olan çocuklarda ise ege üniversitesi tıp fakültesinde yusuf erşahin adında doktor var. bir çok ameliyat gerçekleştirmiş ve çok iyi bu konuda onada muayene ettirilebilir. bu çocuklara da özel eğitim şart. annesine çok iş düşüyo. hep ilgilensin. Allah yardımcısı olsun. sevgiler

arkadaşa çok teşekkür ediyorum.....ayrıntılı bilgi vermiş....ilk yapılacak iş, sürekli doktor gözetiminde olmalı....eğitimi için de özel eğitim kurumlarından destek alınacak..şimdiye kadar bir doktorla mutlaka görüşülmüş olduğunu düşünüyorum, umarım yanılmıyorumdur...

Back