mikrokimerizm hakkında

hatik

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
1.121
1.078
arkadaşlar takip ettiğim kanal kişi sinan canan bu videosunu izlerken-dinlerken 20. dakikadaki mikrokimerizm meselesini sizlerinde bilmesini ve yorumlamasını istedim cinselliğin önemli bir mesele olduğunu sadece duygusal ve fiziksel değil bunun ötesine geçtiğini dna transferi bile olduğunu öğrendim ilgimi çekti sizlerin de kültürlenmesi ve özellikle bazı arkadaşların sadece dürtülerine göre cinsellik yaşadığı bir zamanda yaşadığımız için belki biraz bakış açıları değişir diye de düşünerek paylaşmak istedim :)

Simdi adamin dna’sini tasiyabilme ihtimalimiz var diye, sevismek istediklerimizle sevismeyelim mi diyorsunuz

Simdi adamin dna’sini tasiyabilme ihtimalimiz var diye, sevismek istediklerimizle sevismeyelim mi diyorsunuz
tek o değil ama bu meseleyle ilgili bunu da bilerek yapın diyorum ama tabi ateşle barut ta yan yana durmaz o kadar hastalık riskine gebe kalma riskine rağmen korunmadan ilişkiye giren insanlar var bir şey değişmez bu konulara dikkat etmeyen zaten hiç etmez . ama onun haricinde cinsellik çok derin bir mesele öğrenmek güzeldir paylaşmak güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…