• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Mikrojel kaynak

banane85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
55
0
36
Aydın
merhaba; konu daha önce açıldı mı bilmiyorum fakat sormak istediğim konular var.izmirde yaşıyorum brezilya fönü ve mikro jel kaynak yaptırmak istiyorum. özellikle mikro jel kaynak yaptırıp memnun olanlar varmı önerirmisiniz kızlar.yoksa halka kaynakmı yaptırayım bilemedim kafam karıştı :( ayrıca brezilya fönünü izmirde en iyi yapan yer neresidir ?

Arkadasim ben istanbulda oturuyorum izmirde nerde yapilir bilmem ama ben bu hafta sacima boncuk kaynak yaptirdim ve brezilya fonu uygulattim sonuc mukemmel otesi goren bayiliyo. Ayrica benim sacim cok kisa degil sudyen hizasindaydi belime kadar sadece boy olsun diye basimin ense alt bolgesine bi 100 tane takildi onlarada brezilya fonu uygulanip takildi hic gozukmuyor sidetle tavsiye ederim brezilya fonude harika islakken bile kendi kurudugunda dumduzzz . Hatta esim gordugunde sasirdi parayi veriosun ama adamlar yapiyolar iste super olmus dedi. Ben tavsiye ederim . Mikrojeli burda heryer yapmiyor iyi yapan biryer var ama bana uzakti cocuklari birakmam zor olur diye yaptirmadim ama halkadan oldukca memnun kaldim.

Back