• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Mikrofiber Yüz Temizleme Bezi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

burrbb

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2007
299
3
318
mikrofiber yüz ve vücut temizleme bezi,sadece suyla ıslatıp kullanılıyomuş
hem peeleng etkisi yapıyomuş hem de siyah noktaların yok olmsına yardımcı oluyomuş,kullanıp memnun kalan varmıı???fisfisfis

ben eldiven şeklinde olanı aldım 1 ay falan önce ama şimdi burayı okuyunca aklıma geldi hiç kullanmadım ya cnm gülmeyin ama unutmuşum:1shok:

kutunun üzerinde 300 defa kullanım için uygundur diye yazıyor.

iyi ki aklıma geldi bugün deneyeyim bakayım peeling etkisi var mı diye sonuçları yazarım kızlar

ben de merak ettim..
Nasıl birşey bu, resmi filan varsa paylaşır mısın

bende var, dergi vermişti hediye olarak.
sert sayılır, yani pamukla temizlemeyle kıyaslanırsa sert :lepi: bu yüzden göz çevresine kesinlikle kullanılmamalı.
ayrıca peeling etkisi olan birşey de haftada 1den fazla kullanılmamalı sanırım.
ben 40 yılın başı makyaj sütüyle uğraşmak istemediğimde aşırı uykum falan olduğunda onunla siliyorum yüzümü, onun dışında herzaman makyaj temizleme sütü kullanıyorum.

silsev0047_400.jpg

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE KULLANIMI
Silsew mikrofiber yüz kesesi ile sadece su yardımıyla en ağır makyajınızı bile kolaylıkla çıkarabilirsiniz ve siyah noktalarınızdan kurtulabilirsiniz.
Yumuşak dokusu ile cildinize masaj yaparak temizler. Kimyasal içeriği olan makyaj temizleme ürünlerini hassas cildi yüzünden kullanamayanlar için eşsiz bir üründür.

Yüzdeki yağ ve kiri derinlemesine temizler. Ciltteki gözenekleri açarak cildin nefes almasını sağlar. Peeling özelligi olan Silsew yüz temizleme kesesi ile cildiniz artık çok daha güzel ve bakımlı.

kızlar nerden temin edebilirim bunu birde hergün yüz temizliği için kullanılabilirmi.?

Bu da vücut kesesi,ben internette buldum
memnun kalan varsa alışveriş merkezlerindeki sabuncularda olur diye düşünüyorum oralara bakcamsırnaşık şey(adı sabuncumu artık neysesırnaşık şey)

vucutkesesi_400.jpg

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE KULLANIMI
Cildi temizler ve ölü hücrelerden arındırır. Cilt gözeneklerini açar ve vücudunuzun nefes almasını sağlar. Kılcal damarlara masaj etkisi yapar ve kan dolaşımını düzenler. Düzenli kullanıldıgında selülit oluşumunu engelleyici özelliği vardır.

Arkadaşımın tanıdığı kullanmış bu üründen ve siyah noktaları baya bi çıkarmış:1shok:Tabi ben dururmuyum hemen sipariş verdim. Yarına elimde olursa pazartesiye sizlerle nasıl olduğunu paylaşırımkaydirigubbakcemile5

Ayy bunu hiç duymamıştım valla....

Mobilyalar için olanını kullanıyordum yüz içinde mi varmış iyi o zaman onu da alıyım hem mobilyalarım parlasın hem ben...

ben birkaç ay önce 8.5 liraya almıştım eğer yanlış hatırlamıyorsam Watsons tan aldım ben de.

sagol cnm bizim burdada bir yerde watson varda olmadı direk oraya bakarım dedim 8 buçuk çok degilmi bu beze yaa..gerçi mikrofiber bezler genelde pahalı dimi..birde bende sivilcede var çok degil ama genelde onlara zarar vermezmi ki bu sonuçta peeling etkisi yapıyor ama..

bende bir senedir kullanıyorum. aşka bi markanın ama aynı özellikte kadifemsi bir yüzeyi var.ama gerçekten iyi temizliyor.siyah noktaları temizledi, cildim pürüzsüz oldu.ha bu arada ben biarkadaşıma tavsiye etmiştim aldı.hem bu keseyi kullanmış kafifemsi olduğu için tam temizlemez sanıp birde plink kremi kullanmış cildi tahriş olmuş:) sadece keseyi kullanmak yeterli makyaj için süper.

sagol cnm bizim burdada bir yerde watson varda olmadı direk oraya bakarım dedim 8 buçuk çok degilmi bu beze yaa..gerçi mikrofiber bezler genelde pahalı dimi..birde bende sivilcede var çok degil ama genelde onlara zarar vermezmi ki bu sonuçta peeling etkisi yapıyor ama..

evet canım valla o zaman bi merak aldım bana da biraz pahalı geldi açıkçası eğer sivilcen varsa canım bence sivilceli bölgeye uygulama dediğin gibi yayılmasına sebep olabilir

Back
X