Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba
Anladığım kadarı ınfertilite nedenine göre karar veriyorlar.Açıkcası olsunda neden çok önemli değil. Herşeyin hayırlısı kızlar. Allah hepimize kolaylık versin. Bende bugün doğum kontrol ilacıma başlıyorum. Sonra sanırım nisanda adet olduktan sonra tedaviye başlar galiba.Ya da doktorum uzun protokol uygulayacaksa bu adetimin 21. günüde başlarmı acaba. Allahım bu soru işaretlerinden bir an evel hepimizi kurtar.
hayırlısı olsun gülşen çok da didikleme bence bu olayları bıiraz akışına birak hangi protokol olursa olsun boş ver sonuç önemli tabiki artık hepimiz çok sabrettik ve beklemek çok zor ama bir şekilde günü geliyor bu işin sen bence d kontrol ilacı kullandığın bu evrede kendine dikkat et besinlerle vucudunu dirençli tut ve aklını başka şeylerle oyalamaya çalışarak rahatlamalısın.
Merhaba
Anladığım kadarı ınfertilite nedenine göre karar veriyorlar.Açıkcası olsunda neden çok önemli değil. Herşeyin hayırlısı kızlar. Allah hepimize kolaylık versin. Bende bugün doğum kontrol ilacıma başlıyorum. Sonra sanırım nisanda adet olduktan sonra tedaviye başlar galiba.Ya da doktorum uzun protokol uygulayacaksa bu adetimin 21. günüde başlarmı acaba. Allahım bu soru işaretlerinden bir an evel hepimizi kurtar.
canım öncelikle hayırlı olsun... :teytey:
bende bu ayki adetimde doğum kontrol hapına başlayacağım...nisanda allah izin verirse tüp bebeğe başlayacağız... kistlerin için kullancaksın sende demi doğum kontrol hapını...
çok heyecanlıyım... :dance:
Merahaba
Evet canım. 1 tane yeni kistim oluşmuş. O nedenle kullanacağım. Tahmini senin gibi nisanda başlıyoruz yoculuğa. İnşallah güzel haberler veririz karşılıklı.Allah yardımcımız olsun canım. Bol şanslar.