mikroenjeksiyon mu tüp bebek mi??

karnında hafif şişlik olabilir ben kendim yapamadım sağlık ocağında vurdurdum çalıştığım yere yakın var orda yaptırdım h.sonları kızılayda fazla çok kilo almadım ben biraz alıyorsun tabii fazla değil tabii 1-2 kilo ama sonra verisin yine bunu takma bence iğnelrde acımıyor endişelenme uçları kısa hemen geçiyor

[COLOR="Lime"[COLOR="Lime"]CANIM PEKİ TRANSFER İŞLEMİ NASIL??HERHANGİ BİŞEY LAZIM OLUYORMU?NE KADAR DİNLEN MEM GEREKİYOR YANİ BÜTÜN GÜN YATACAKMIYIM TUTMASI İÇİN?a.s.[/COLOR][/COLOR]

BİDE ÇOK ŞEY SORUYORUM AMA İLK DENEMEM OLDUĞU İÇİN MERAK ETTİĞİM ÇOK ŞEY VAR NE KADAR ZAMAN SONRA BELLİ OLUYOR TUTUP TUTMADIĞI?C.TESİ DR.UMLA ÖRÜŞÇEM AMA SİZLERİN AYDINLATMASI DAHA İYİ OLUYO BİLMEDEN GİTMEMİŞ OLURUM.....:1hug:

canım transfer toplam on dakka kadar sürüyo ağrısız işlemm sonra dört saat kadar hastanede kalıyosunn eve geldığındede enaz üç gün irtirahatt dinlenme yanı toplam oniki gün evde yatt ama hafif işler yaparsın dolaşırsınn evde onikinci gün kandan tahlıl yaptırırsınn hayırlısı inşş. beni üçüncü denememm bugün yumurtalar toplandı bıraz ağrılı olyurr ..rabbımm herkese kolaylıklar versinnnnnnnnnnn

Ayni sorundan dolayi microenjeksiyon oldum ve ilk denememde hamile kaldim..su anda 7 aylik hamileyim..buna birazda doktorunuz karar veriyor fakat,sorun erkekteyse illaki microenjeksiyon(ICSI)
uygulaniyor..ve artik tek embriyo konuluyor .

Ayni sorundan dolayi microenjeksiyon oldum ve ilk denememde hamile kaldim..su anda 7 aylik hamileyim..buna birazda doktorunuz karar veriyor fakat,sorun erkekteyse illaki microenjeksiyon(ICSI)
uygulaniyor..ve artik tek embriyo konuluyor .

ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP EDER İNŞALLAH:Saruboceq:CANIM 2 KOYDURAMAZMIYIZ Kİ BEN KKTC DEYİM BLKİDE BURDA İSTEĞE BAĞLIDIR:eek:

canım transfer toplam on dakka kadar sürüyo ağrısız işlemm sonra dört saat kadar hastanede kalıyosunn eve geldığındede enaz üç gün irtirahatt dinlenme yanı toplam oniki gün evde yatt ama hafif işler yaparsın dolaşırsınn evde onikinci gün kandan tahlıl yaptırırsınn hayırlısı inşş. beni üçüncü denememm bugün yumurtalar toplandı bıraz ağrılı olyurr ..rabbımm herkese kolaylıklar versinnnnnnnnnnn

UMARIMSON DENEMEN OLUR BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN:Saruboceq:CANIM NEKADAR SÜRÜYOR YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİ??

canım yum toplama onbeş yırmı dakka kadar sürüyo.. zatenn hafıf bı narkaoz verıyolarr sonra ayılınca bıraz ağrı oluyorr.. bırazcıkta lekelenme... çok şujkur o aşamayı atlattımm şimdi emrıyoların gelişmesini beklicezz ve ona göre de transfer olucakk.insan kendını tavuk gibi hissedıyooooo.. yumurtalarımı aldılarr........................bı de iğne varr yıne korksamda yapacak bışı yokkk............hayırlısıı... sen... nerde düşünüyosunnn inşş herşeyy güzell gıderr....endişe etmee sakınnnnnnnnnnnnnn

canım yum toplama onbeş yırmı dakka kadar sürüyo.. zatenn hafıf bı narkaoz verıyolarr sonra ayılınca bıraz ağrı oluyorr.. bırazcıkta lekelenme... çok şujkur o aşamayı atlattımm şimdi emrıyoların gelişmesini beklicezz ve ona göre de transfer olucakk.insan kendını tavuk gibi hissedıyooooo.. yumurtalarımı aldılarr........................bı de iğne varr yıne korksamda yapacak bışı yokkk............hayırlısıı... sen... nerde düşünüyosunnn inşş herşeyy güzell gıderr....endişe etmee sakınnnnnnnnnnnnnn

merb Elmuallim tüpbebek için hangi merkezde tedavi görüyorsun Doktorum kim? ben çokkkkkkk karasıızımda akıl Danışmak istedim :1no2:

hanımlar tüpbebekte istnlen kadar embrıo koyuluyormu??ben 3tane koydurmak istiyorum daha çok şansım olsun diyecevap yazarsanız sevinirim-tatlicadiarzu-

canım bana dört koyuldu ....hayırlısı inş yaştan dolayı

slm canım demek transfer aşamasını geçtin çok şükür bundan sonrasıda hayırlı olur inşş canım bebişlerine kavuşursun,çoğul olursa da riski var zorluğu var hayırlısı diyelim, mevlam neylerse güzel eyler .inşş canım inşşş hepimiz için hayırlısı...a.s.

canım peki tuttu mu?? bana 3tane koydurursan gelişmez dediler.bir tanesini öldürmek zorunda kalırlar dediler:çok üzgünüm:bende kararsız kaldım 2 tane mi koydursam diyeCADIARZU

canım ne kadar koyulacağına doktor karar verir durumuna göre ... endişelenme doktoruna bırak..

arkadaşlarr evet doktoru
m böyle uygun gördü dört emrıyo kıoydu tutarsa rıskı var bılıyorumm çunku yaşadım ikizlerimi kaybettım artık hayırlısı demekten başka carem yok rabbım bı daha ne bana nede hiçkimseye yaşatmasın böle acı... yola koyuldukk yaşıdan dolayı dedi doktorr bu daha iyi... dahha ongünüm varr beklıyorumm bakalım rabbim ne demiş inş herkesın herşeyy gönlüne göre olurr ..............temennileriniz için teş ederimm sizlerr daha gençsiniz inş rabbımm çok aratmazz herkese verır kısa zamanda.............

arkadaşlarr evet doktoru
m böyle uygun gördü dört emrıyo kıoydu tutarsa rıskı var bılıyorumm çunku yaşadım ikizlerimi kaybettım artık hayırlısı demekten başka carem yok rabbım bı daha ne bana nede hiçkimseye yaşatmasın böle acı... yola koyuldukk yaşıdan dolayı dedi doktorr bu daha iyi... dahha ongünüm varr beklıyorumm bakalım rabbim ne demiş inş herkesın herşeyy gönlüne göre olurr ..............temennileriniz için teş ederimm sizlerr daha gençsiniz inş rabbımm çok aratmazz herkese verır kısa zamanda.............

canım inşallah tutar hayırlısı olsun hakkında..allah hepimizin yardımcımız olsun..

arkadaşlarr evet doktoru

CANIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİMİZİ DUYARIZ BURDAN:emir_bebek: CUMARTESİ GÜNÜ İLK GÖRÜŞME İÇİN KIBRIS TÜP BEBEK MERKEZİNE GİDİCEM BAKALIM DR.LA GÖRÜŞMEMİZ NASIL GEÇİCEK...ANLATAMAM NASIL HEYECANLI OLDUĞUMU BİR AN ÖNCE OLSUN BİŞTSİN İSTİYORUM:Saruboceq:KK70:AHA ADETİME VAR AMA NEZAMAN İĞNELERE BAŞLANICAĞINI GÖRÜŞÇEM...İNŞALLAH HERKEZ MURADINA ERERŞeniz

X