Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MERHABA HANIMLAR EŞİMİN SPERM SAYISINDA PROBLEM VAR MİKROENJEKSİYONDA MI DAHA ÇOK ŞANSIM OLUR YOKSA TÜP BEBEK TEMİ???? YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLERa.s.a.s.
merhaba şu anda çoğu merkez mikroenjeksiyon yapıyor zaten,başarı şansı daha yüksek diye biliyorum.adı tüp bebek kaldı.sonuçta her ikisindede en sağlıklı spermi seçiyorlar.herşey gönlüne göre olsun
Benimde fsh 45 olduğu için aşilamada tek yumurta sağlandi adet göremiyorum bu drumda da mikri enjeksiyon daha iyi değilmi arkadaşlar zaten yumurta zor sağlaniyor o yumrtada boşa gitmesin bari eşimde problem yok doktoruma diyimmi micro yapsin bize
puregon iğnesi ile oldu 10 gün göbekten vuruldum ozaman microenjeksiyonda daha fazla şansım olabilir değilmi aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum çünkü ben
ANTLARA canım yok hiç acımıyor korkma.zaten iğne ucu kısa acı yok bende çok korkarım iğneden ama korkulacak bişey yok emin olabilirsin canım
ANTLARA canım yok hiç acımıyor korkma.zaten iğne ucu kısa acı yok bende çok korkarım iğneden ama korkulacak bişey yok emin olabilirsin canım