mikroenjeksiyon mu tüp bebek mi??

esmarin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
80
0
MERHABA HANIMLAR EŞİMİN SPERM SAYISINDA PROBLEM VAR MİKROENJEKSİYONDA MI DAHA ÇOK ŞANSIM OLUR YOKSA TÜP BEBEK TEMİ???? YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLERa.s.a.s.

MERHABA HANIMLAR EŞİMİN SPERM SAYISINDA PROBLEM VAR MİKROENJEKSİYONDA MI DAHA ÇOK ŞANSIM OLUR YOKSA TÜP BEBEK TEMİ???? YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLERa.s.a.s.

merhaba şu anda çoğu merkez mikroenjeksiyon yapıyor zaten,başarı şansı daha yüksek diye biliyorum.adı tüp bebek kaldı.sonuçta her ikisindede en sağlıklı spermi seçiyorlar.herşey gönlüne göre olsun

merhaba şu anda çoğu merkez mikroenjeksiyon yapıyor zaten,başarı şansı daha yüksek diye biliyorum.adı tüp bebek kaldı.sonuçta her ikisindede en sağlıklı spermi seçiyorlar.herşey gönlüne göre olsun

TEŞŞEKÜR EDERİM CEVABIN İÇİNa.s.KARARSIZ KALDIM İKİSİ ARASINDA SPERM SAYISININ PROBLEMİNDEN DOLAYI MİKROENJEKSİYONA YÖNELDİM.. TABİ DR.MA DA SORCAM HAYIRLISI..

benim bildiğim ona zaten merkez karar veriyor. spermlerin kalitesine göre değişiyor.eğer yumurtayı kendi kendine dölleyecek kadar kaliteliyse tüp bebek oluyo. benim eşimde bir sorun yoktu mesela mikroenjeksiyon yapmadılar bu yüzden.

Artık pek çok merkez zaten mikro yapıyor. Özellikle de erkek infertilitesinin olduğu durumlarda risk almamak için mikro yapılıyor. Tedavin şimdiden hayırlı olsun.

cnm doktorun bunu sana söylemedimi erkek faktörünün fazla olması direk mikro enjeksiyon tedavisi gerektirir.......tüp bebekde başarı elde edemezsinizz kesinlikle MİKRO cnm

Benimde fsh 45 olduğu için aşilamada tek yumurta sağlandi adet göremiyorum bu drumda da mikri enjeksiyon daha iyi değilmi arkadaşlar zaten yumurta zor sağlaniyor o yumrtada boşa gitmesin bari eşimde problem yok doktoruma diyimmi micro yapsin bize

Benimde fsh 45 olduğu için aşilamada tek yumurta sağlandi adet göremiyorum bu drumda da mikri enjeksiyon daha iyi değilmi arkadaşlar zaten yumurta zor sağlaniyor o yumrtada boşa gitmesin bari eşimde problem yok doktoruma diyimmi micro yapsin bize

cnm aşılaman iğne ilemi oldu yoksa haplamı

ama iğne ile iseee dozlar tüp bebeğe göre çok az veriliyor bu yüzden tek yumurtan olmuş olabilir ama tüp bebekde çok fazla yada mikrodaa

merak etme o kadar çok yumurta geliştirici alacaksınkiiii yumoşlarınnnn çok olurrr yada az ama kaliteli olurrr

puregon iğnesi ile oldu 10 gün göbekten vuruldum ozaman microenjeksiyonda daha fazla şansım olabilir değilmi aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum çünkü ben

hayırlı olsun tedavin.
senin böyle bir seçim yapmana gerek yok ki.zaten bütün merkezler mikro yapıyor artık......

puregon iğnesi ile oldu 10 gün göbekten vuruldum ozaman microenjeksiyonda daha fazla şansım olabilir değilmi aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum çünkü ben

kaç dozz oldun sema merak etme cnm mikrodaa daha fazla olcak merak etmeeeeekaydirigubbakcemile5

puregonda kullansan aşılamada doz az veriliyor çünkü aşılamada bir yumurta yeterli oluyor ama tüp bebek uygulamasında doz yüksek veriliyor yumurta sayısı çok önemli değil onu kafana takma ben gördüm tek yumurta kalitesiz transfer olmuş hamile kalmış mikro veya tüp bebek olmasına gittiğin merkezdeki doktor karar verecek sizin durumunuza göre onuda kafana sorun etme iyi şanslar

ben 330 alıyordum kalemide 425 e getiriyordum.işte ben doktorla açık açık konuşmak istiyorum yaşım 32 benim zaman kaybetmeye vaktim yok tüp bebekse o olsun hangisinde şansım varsa bana onu uygulasın çünkü ben adet olamıyorum ilaç almadan bu beni korkutuyor erken menopz benim durumum.korkuyorum.o yüzden şu an hayıt tohumu adaçayı bal tarçın çörek otu hepsini kullanıyorum bakalım adet olmam lazım bekliyrum sonra kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktorum yumurtalarım için

TEŞEKKÜR EDERİM HANIMLAR YARDIMLARINIZ İÇİNkaydirigubbakcemile5İLAÇLARI NEKADAR KULLANIYORSUNZ?YUMURTA BÜYÜTMEK İÇİN??

Arkadaşlar;
micro yada aşılamada iğne karından yapılıyor diye okudum..acımıyormu kilo yapmıyormu bu tedavi..:KK43:

ANTLARA canım yok hiç acımıyor korkma.zaten iğne ucu kısa acı yok bende çok korkarım iğneden ama korkulacak bişey yok emin olabilirsin canım

ANTLARA canım yok hiç acımıyor korkma.zaten iğne ucu kısa acı yok bende çok korkarım iğneden ama korkulacak bişey yok emin olabilirsin canım

Teşekkürler canım...benimde eşimin sperm sayılarında azlık olduğunu söyledi doktor..ilk önce aşılama yaparız dedi..araştırdım karından oluyor iğne denince çok korktum açıkcası..iğneler kilo yapıyormuş..doğrumu?doktora sordum evet yapar dedi..offf yaaa...sende kilo alıdın mı canım?

X