- Konu Sahibi Prettywomen35
-
merhaba internetten sipariş verdim 97 tl idi 2 gün kullandım bıraktım bende hiç bir tokluk tesiri etmedi açıkcası sadece çok fazla susaktı normaldede fazla su içen biriyim zatenmerhaba. sizi takipteyim o zaman. nereden aldınız. gelişmeleri yazar mısınız :) ?
kızlar kullanmak isteyen olursa ben kullanmayı bıraktım ücretsiz gönderebilirim belki bünyeden bünyeye fark ediyordurmerhaba internetten sipariş verdim 97 tl idi 2 gün kullandım bıraktım bende hiç bir tokluk tesiri etmedi açıkcası sadece çok fazla susaktı normaldede fazla su içen biriyim zaten
Merhaba ben isterim kullanmıyorsanız ve yollarsanız sevinirimkızlar kullanmak isteyen olursa ben kullanmayı bıraktım ücretsiz gönderebilirim belki bünyeden bünyeye fark ediyordur
merhaba başka bir arkadaşa bugün gönderdim.Merhaba ben isterim kullanmıyorsanız ve yollarsanız sevinirim
Merhabw limon kürüyle kilo verdiniz miEki Görüntüle 2122232 Canım sana bahsettiğim tarif diyetisyen yazmış Doktoruna sor Ne olur Ne olmaz Ben zarar geleceğini hiç sanmıyorum İnşallah işe yarar sevgiler
bilgi için teşekkürler ..eczaneye bakıcambu ılac eczanelerde 40 tl.
Kullandınız mıMerhaba bu ürünü denemek istiyorum fakat nerden sipariş vericemi bulamadım nette arastırdım sizin yorumlarınızı gördüm nerden sipariş vericeme dair bilgi verebilirmisiniz
Merhaba, kullanımda son durumunuz nedir? Yan etkisi oldu mu ? Ben de aldım yarın kullanmaya başlayacağımDün kullanmaya başladım akşam yemeklerinden önce alıyorum gerçekten bir şişlik var gibi devam edeceğim .
1 adet alıyorum iki bardak su içiyorum .
Sabahları yulaf ezmesi yeşilçay muz ve sütten oluşan bir karışım yapıyorum tok tutuyor . Karışımı içtikten yarım saat sonra iki adet haşlanmış yumurta.
Akşam evdeysem tavuk ve bulgur pilavı
Öğlen acıkırsam bir kepçe çorba şeklinde ilerliyorum.
Dün akşam kayinvalideme geldik olan yemeklerden bir kaşık ekmeksiz pilavsiz olacak şekilde geçiştirdim.
Devam edemedim rahatsızlıklarım kullandığım ağır ilaçlar oldu ama bana yan etkisi olması şimdi mesajınızı görünce tekrar alsam mı diye düşündümMerhaba, kullanımda son durumunuz nedir? Yan etkisi oldu mu ? Ben de aldım yarın kullanmaya başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?