• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Mikro Tese

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cemile___

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
4.239
3.007
448
42
Arkadaşlar eşim azosperm ve 2 kez mikro tese ameliyatı oldu
1. tese de sperm bulunmadı
2. tese de her iki testist açılarak 10 adet sperm bulundu
Ama oluşan embriyolar ile 2 tüp bebek denedik ve tutmadı

Şimdi eşim tekrar mikro tese olsa bulunu mu acaba
Dr zor dedi ama biz son kez daha şansımızı denemek istiyoruz

Bizim gibi durumda olan var mı 2. tese de sperm bunup 3. tese de sperm çıkan var mı acaba
Bi umut ışığı arıyorum işte
Ya bulunmazsa bütün hayallerim sus pus olacak ve yıkılacak
Ne olursunuz bana da moral verin:KK42::KK42::KK42::KK42:

Bizim durumumuzda gibi olan yok galiba.......
Canim bizde bir kere olduk micro tese sonuc 0 sperm... hic bulunamadi... 3 yil gecti aradan ve tedaviye başladik... simdi hoca tekrar tese olmamizi oneriyor ama cok korkuyoruz ya yine bulunamazsa diye. Anlayacagin senin gibi durumdayim. Canim sizin azispermi sebebiniz ne? Ilk teseden sonra ne kadar sure sonra ikinci teseyi oldunuz? Ve ikincisini olmadan once tedavi gordunuz mu canim?

Z Zara_loves cemile___ cemile___ kızlarr bizde çokk taze yaşadık bu acıyı geçen çarşambaydı tese günümüz ilk denememizdi ve bulunamadı en az 1 yıl beklenmesi gerekiyor dedi doktorumuz istanbul şişli memorialda başlamıştık. biz siz nerelerde yaptırdınız cemile___ cemile___ 2. ci teseyi olmadan önce bir tedavi yada ameliyat daha uygulandımı canım bizimkine sebepsiz dedi doktor belki bizim görmediğimiz kromozonlarda oluşan bir hata yada hasardan dolayı olmuş olabilir dedi

Bizim gibi durumda olan var mı 2. tese de sperm bunup 3. tese de sperm çıkan var mı acaba

Merhaba canım benimm üzüldüm inan bizimde ilk tesede sperm bulunamadı ikincisini henüz olmadık ilkinde yada ikincisinde bir tedavi gördünüz mü azo sebebi neydii peki

Merhaba takvime bakılırsa hamilesiniz çok sevindim adınıza yani 3. deneme olumlu sonuçlandı demek oluyor bu. Neler yaptığınızı hangi Dr a gittiğinizi süreci paylaşırmısınız bizimle de. Biz de ilk tese olumsuz.. İkinciyi düşünüyoruz..

Merhaba takvime bakılırsa hamilesiniz çok sevindim adınıza yani 3. deneme olumlu sonuçlandı demek oluyor bu. Neler yaptığınızı hangi Dr a gittiğinizi süreci paylaşırmısınız bizimle de. Biz de ilk tese olumsuz.. İkinciyi düşünüyoruz..

Evet şükürler olsun rabbime
3. teseyi de yine aynı merkezde ve aynı dr da tese olduk
Sadece 4 sperm bulundu ve 1 embriyom oluştu
O bir embriyo şu anda karnımda büyüyor
Allahın izni ile

Şişli memorial de Murat Başar da tese oldu eşim
8 ay haftada 1 kez choriomon kullandı
Bunun dışında maddi ve manevi elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık
Kurban kestirdik tese den sonra tüp denemesi öncesi

1. deneme nerde oldu
Rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda inşALLAH

Allahın izni ile

1. deneme nerde oldu
Çok mutlu oldum inanın sizin adınıza ve bizim için de umut oluyor olumlu sonuçları duymak. Biz ilk teseyi 2014 de Erzurum araştırma hastanesinde olduk. O zamanlar hiçbir şey bilmiyorduk zaten şoktaydık. İlaç tedavisi falan uygulanmadı değerler hormonlar gen testi hepsi normal ilaçlık bi durum yok dediler. Öyle oluverdik sperm bulunamadı. Eşim umudunu kaybetti. Hala daha umutsuz. Ben onu ikna etmeye çalışıyorum. Aradan 4 yıl geçti belki laboratuvarlar ilerlemiştir, daha uzman dr lara gideriz, ikinci üçüncü de bulunanlar var diye konuşuyorum hep. Bu forumu okuyorum çoğunlukla. Kaan aydos dan randevu alalım dedik 2 ay sonraya verdi. Bu ara Dr larla uğraşıyorum kafamın içinde. Kaan aydos müfit günel Celaleddin peru emre bakırcıoğlu isimler dolaşıyo kafamda rüyamda bile görüyorum. Memorial da aklımda. Bakalım nasip bizi nereye kime götürür.

Allahın izni ile

1. deneme nerde oldu
Hayırlı olsun canım
Tese sonrası eşınız kaç günde toparlandı

Z Zara_loves cemile___ cemile___ kızlarr bizde çokk taze yaşadık bu acıyı geçen çarşambaydı tese günümüz ilk denememizdi ve bulunamadı en az 1 yıl beklenmesi gerekiyor dedi doktorumuz istanbul şişli memorialda başlamıştık. biz siz nerelerde yaptırdınız cemile___ cemile___ 2. ci teseyi olmadan önce bir tedavi yada ameliyat daha uygulandımı canım bizimkine sebepsiz dedi doktor belki bizim görmediğimiz kromozonlarda oluşan bir hata yada hasardan dolayı olmuş olabilir dedi
bize orda olmuştuk geçen ekim ayında bulunmadı bizede murat hoca 1 sene bekleyin dedim ama biz dayanamadık 4 ay sonra kaan hocaya başladık doğrumu yaptık bilmiyorum birde teseden sonra 13 olan fsh değerimiz 69 çıkmış 25 üzeri olunca çocouk sahibi olmak imkansız yazıyo internette sizde baktırın bi fsh değerinize

Back