Mikemmel Daybed, puf, lar (Bihterinki)

per.vin

al.pervin
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
364
1
96
Manisa
bu puftanda dinlenme koltuğundanda yatak odama aldım. koltuğum cumartesi geliyor. zaten evim yerleşsin resimlerini koyucam. fikir olur sizede.

bihter koltugu diye geçen o berjerden yatak odasına harika gider..

cok guzeller ne kadar acaba bunlar..

valla canım hepsinin fiyatları değişiyor bana biraz pahalı geldi ama bilemiyorum. bak o ilk eklediğim 3ü elart olanlar 1400 tl
bihter olanlar 800 tl
sadece yanları olan dinlenme kol. 500 tl puflar nekadaar bende bilmiyorm. bende almak istiyorum ama 500 tl yukarsı çok fazla geliyor:1shok:

bu puftanda dinlenme koltuğundanda yatak odama aldım. koltuğum cumartesi geliyor. zaten evim yerleşsin resimlerini koyucam. fikir olur sizede.

canım nerden ve nekdara ve hangi renkten aldın fiyatınıda mutlaka yazarsan seviniim çok almak istiyorum:sinifsinif:

dinlenme koltuğu olarak geio zaten heryerde ama bana onlardan olmasada olur şifonyer koltuğunu öyle istiyorum yanları olan bihterinkinden
:hulya:

her seyimi almis olsam alirdim belki ya da mobilyalarimi almis olsam ama daha cok eksik var kizlar ya...

bende cok bgenıyorum dinlenme koltugunu hatta yatak odama yaptırıcam yatak odamı beyaz alıcam ama koltugu ne renk yaptırsam die düşünüyorum siyah yada kırmızı hoş olur sanırım

ben de çok beğeniyorum. yatak odası dışında oturma odası yada salonda kullanılmaz mı , tuhaf mı olur acaba başka bi yerde dinlensek :)

salonda hoş olur canım. ben para ayarlarsam bi renkte oraya düşünüyorum ama oturma odasna biraz ağır olur sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…