• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El mikady çılgın oyun masası ve hoppala satıyorum

fatoceren

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
450
17
318
48
İzmir
orjinal kutusunda belgeleri ile birlikte e bebek comdan almıştım artık oğlum büyüdüğü için kullanmıyoruz çok temiz ...çizk yırtık darbe yok...ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.

Son düzenleme:
$haziran 2012 003.jpg

fiyatı100tl.

http://www.e-bebek.com/hoppala/mikady/mikady_aktiviteli_cilgin_oyun_havuzu/MKD-696

Son düzenleme:
benim oğlumun da var...biz çok rahat ettik onunla....hala da kullanıyorum...çok seviyo onda oynamayı...iyiki almışım..

merhaba bana mesaj atmışsınız ama sizden gelen birşey yok bilgi vermek istedim..benim özel hakkım yok birşey sormak istiyorum.. ben izmirde değilim kırklareliye tahmini kargo nekadar tutar bir fikriniz varmı eğer 10 tl 15 tl tutarsa kesin alırım ama üstü tutarsa almak istemem şayet sıfırı e bebek te 129 tl ye düşmüş lütfen ağırlık olarak kaç kilo bana söylersenz ben kargoya soracağım teşekkürler..

merhaba bana mesaj atmışsınız ama sizden gelen birşey yok bilgi vermek istedim..benim özel hakkım yok birşey sormak istiyorum.. ben izmirde değilim kırklareliye tahmini kargo nekadar tutar bir fikriniz varmı eğer 10 tl 15 tl tutarsa kesin alırım ama üstü tutarsa almak istemem şayet sıfırı e bebek te 129 tl ye düşmüş lütfen ağırlık olarak kaç kilo bana söylersenz ben kargoya soracağım teşekkürler..

merhaba benmde bunun pembesi vardı muğlaya yolladık 9 lira tuttualt vidalarını söktük bir torbaya koyduk onlar orda tekrardan monte etmişler çok uygun tutmuş yani ptt kargoyla gönderince

Back