Şampuan ve Saç Kremleri migrostaki l am şampuan

inşallah sende beğenirsin canım...bizim kullandığımız kremsiz ve sarı kapaklı..bademli ve caring shampoo diye geçiyor..

bende aldım ve çok güzel bir şampuan.kuru ve normal saçlar için şampuan ile saçkremi bir arada benim aldığımın.saçlar öyle güzel taranıyorki yumuşacık.tşkler cnm tavsiye ettiğin için

bende aldım ve çok güzel bir şampuan.kuru ve normal saçlar için şampuan ile saçkremi bir arada benim aldığımın.saçlar öyle güzel taranıyorki yumuşacık.tşkler cnm tavsiye ettiğin için

beğenmene çok sevindim canım...
çok güzel bir şampuan...

inşallah senin de memnuniyetin devam eder :))

Evet ben de içinde dimethicone olmadığını görünce hemen almıştım. Turuncu kapaklının kokusu muhteşem. :81:

Kizlar tamam yunudacik guzel yapiodur da dokmuo muu...hani mesela elidor filan da yumusacik yapar da deli gibi doker bi sure snra..bunda da ole bisey oluo muuuMerak ettim bundan da bahsedinnn omas miii

Ben de tesadüfen aldım I am şampuanı sarı olanını kuru saçlar için
çok memnunum çok tanıdık ve temiz bir kokusu var saçı d akurutmuyor

Ben bu şampuanı 1 aydır kullanıyorum ve çok beğendim.Genellikle eczane şampuanı veya herkesçe bilinen denenmiş şampuanlardan kullanırım ilk defa bu kadar ucuz bir şampuan kullanıyorum.Migrosta gördüm bu şampuanı isviçre'den ithalmiş bir deneyeyim dedim.Saç dökülmemi yarı yarıya azalttı bende inanamıyorum içinde dimethicone yokmuş ondan olabilir.Saçları temizlemesi de güzel benim yağlı tip saçlarım var saç diplerimi mis gibi yapıyor kurutmadan temizliyor.Yumuşatması normal derecede ne çok yumuşatıyor ne de sertleştiriyor.Gerçi bu biraz benim saçlarımdan da kaynaklanıyor boyalı ve yıpranmış olduğu için her şampuan yumuşatamıyor.Kokusuyla ilgili çok fazla yorum yapmayacağım normal şampuan kokusu zaten şampuanlarda kokuya fazla önem vermem.Benim için en önemli özellik saçımı dökmemesi ve kurutmadan temizlemesi.Saçı daha yumuşak yapan şampuanlar mutlaka vardır ama onlarda saçları ertesi gün yağlandırıyor yada aşırı derecede döküyor.Bu şampunı o yüzden sevdim dengeli bir şampuan yani temizlerken aynı zamanda yumuşatıyor ve saçımı fazla dökmüyor.Kısacası ben bu şampuandan çok memnumum isteyenler deneyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…