• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri migrostaki l am şampuan

bugün sarısını şampuanını 4 küsüre kreminide 5 küsüre aldım ama şuan elseve kullanıyorum o bittikten sonra anca kullancam ama almayı düşünen varsa kullanıp sonucu yazabilirim

ben çok beğendim baya farkedilir biçimde sağlıklı gösteriyor. hem yumuşacık hemde baya parlak yaptı saçlarımı.
sarı kapağı kullandım şampuan+saç kremi onarıcı etkili badem yağı özlü.

inşallah beyenirsiniz kızlar ben çok menunum ama ben saç kremini kullanmadım

ben denedim canım senin önerin ile ve çok memnun kaldım..sarı olanını aldım,kuru saçlar için..benim saç kremim ipek..
şampuan çok güzel :))

blendax kullanıyordum..ama bu şampuan çok daha güzel..
teşekkürler tavsiyen için canım :))

Son düzenleme:
ben denedim canım senin önerin ile ve çok memnun kaldım..sarı olanını aldım,kuru saçlar için..benim saç kremim ipek..
şampuan çok güzel :))

blendax kullanıyordum..ama bu şampuan çok daha güzel..
teşekkürler tavsiyen için canım :))

evet bende şauma bulamadığım için almıştım çok memnun kaldım içeriğinde silikon olmamasına rağmen saçı yumuşatıp açıyor ve parlatıyor çok sevindim senin adına canım ya saçlarımızla başımız dertte:))))))

evet bende şauma bulamadığım için almıştım çok memnun kaldım içeriğinde silikon olmamasına rağmen saçı yumuşatıp açıyor ve parlatıyor çok sevindim senin adına canım ya saçlarımızla başımız dertte:))))))

her kullanışta sana tekrar teşekkür ediyorum canım..çok güzel ve evet silikonsuz ..ama saçlar yumuşacık oluyor..bugün indirimdeydi,2 şişe daha aldım..annem de kullandı,o da çok beğendi..
sorma canım ya,bu saçlarla hem de ne dertte başımız :50::50:

her kullanışta sana tekrar teşekkür ediyorum canım..çok güzel ve evet silikonsuz ..ama saçlar yumuşacık oluyor..bugün indirimdeydi,2 şişe daha aldım..annem de kullandı,o da çok beğendi..
sorma canım ya,bu saçlarla hem de ne dertte başımız :50::50:

canım ya çok sevindim herbir şampuanı kullananmayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum iyiki bulduk bu şampuanı valla bu olmasa şaumayıda bulamıyodum ben ne yaprdım bilmom artık iyiki o gün gezmye gitmişim migrosa bu arada bu şampuan çok güzel kokuyor ben saçlatımı açınca herkes saçların harika kokuyo diyo iyiki denemişiz canım ya şu şampuanı

canım ya çok sevindim herbir şampuanı kullananmayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum iyiki bulduk bu şampuanı valla bu olmasa şaumayıda bulamıyodum ben ne yaprdım bilmom artık iyiki o gün gezmye gitmişim migrosa bu arada bu şampuan çok güzel kokuyor ben saçlatımı açınca herkes saçların harika kokuyo diyo iyiki denemişiz canım ya şu şampuanı

evet ya misler gibi kokuyor ...
iyiki denemişsin ve iyiki yazmışsın yorumunu canım...
super bir şampuan...

yaşasın şampuanımız I am :))
:66::66::66:

benimde şampuanım bitmek üzere dove kullanıyorum şuan ama saçlarım benimde kuru boyadan.en yakın zamanda alıp denemek istiyorum bu şampuanı,duş jelini kullanmıştım ama şampuanını hiç denemedim.umarım beğenirim.tavsiyenize tşkler...:81:

benimde şampuanım bitmek üzere dove kullanıyorum şuan ama saçlarım benimde kuru boyadan.en yakın zamanda alıp denemek istiyorum bu şampuanı,duş jelini kullanmıştım ama şampuanını hiç denemedim.umarım beğenirim.tavsiyenize tşkler...:81:

inşallah sende beğenirsin canım...bizim kullandığımız kremsiz ve sarı kapaklı..bademli ve caring shampoo diye geçiyor..

benım saclarımda kuru ve yıpranmıs boyadan bende sampuan arıyordum ama cokmus ml mı ya hu 750 ml ben onu bır senye bıtıremem :) ınsallah begenırım her sampuanı kullanamıyorum evde clear dove blendax vss.... varda hepsı sacımı asırı dokuyor .bu arada sampuanların muhtevıyatında bulunan sodium laureth sulfate köpürmeyi sağlıyor :)

eşim aldı bugün akşama deniycem :)) migros karta yüzde 50 indirim varmış :)) 3 lira falan ama kocişimde kart olmadığı için 5.90 a almış inş memnun kalırsam önce bi kart alıp sonrada stok yapcam :DD:54: bi yıkayayımda anlatıırm :37:

Back