Şampuan ve Saç Kremleri migrostaki l am şampuan

asahcakir09

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
791
4
296
37
Aydın
kızlar aslında ben bir şauma kullanıcısıyım fakat benim sorunum şaumayı herzaman bulamamam geçen gün eşimle migrosa gezmeye gittik şauma yoktu zaten silikonlu şampuan asla saçıma sürmüyorum sonra l am adında bir şampuan gördüm baktım üzerinde almanca yazılar var almanlar yaparsa güzel yapr diyip aldım şampuyu içindedi dimetcihone yoktabi kuru ve yıpranmış saçlar için olanını aldım ve ilk denememde bile saçlarımı müthiş yumuşak yaptı ve hiç dökmüyor saçı saçlarım uçalrı kuru kuru olurdu banyodan çıktıktan sonra tararken ama şimdi yumuşacık ve bir çok çeşidide var kızlar şiddetle tavsiyem şampuan çok gzüel mutlaka deneyin derim hatta ben bugün migrosa gidip stok yaptım sevgiler.......

sanırım var içinde ama ben çok memnun kaldım şampuandan ve aynı madde şaumadada vardı ama ebn ondanda çok memnundum birinde dimetcihone olmuyor birinde sls valla hepsinin olmayanını bulmak çok zor saçlarım mükemmel şimdi

fiyatı uygun 5.90 bitkisel değil ama içinde badem yağı varmış benimkinin saç kermi yok ama kremsiz olmasına rağmen saçları yumuşacım yapıyor

evet l am yeni gelmiş daha bir çok kişsel bakım ürünüde var isveçten ithal ediyoruz dediler bana ben hemen atladım sürekli bulabilirmiyim diye evet dediler samki saçlarıma zeytinyağı sürmüş gibi parlatıyor saçlarımı yıkadıktan sonra şauma ya çok benziyor umarım sürekli bulurum

Peki tam özelliği ne sizin aldığınız yıpranmalar için mi? hani parlatmasından çok onarması önemli benim için o yüzden soruyorum. :)

arkadaşlar googleda çıkmıyor diyince baktım

sanırm i olarak ingilizce giriyosunuz

ben küçük L yani l olarak girdim çıktı, haberiniz olsun

Peki tam özelliği ne sizin aldığınız yıpranmalar için mi? hani parlatmasından çok onarması önemli benim için o yüzden soruyorum. :)

canım ebnimki badem yağlı kuru ve yıpranmış saçlar için olanı saçlarımın uçları ebnim kuruydu normalde ama ilk yıkamada aldı bunu nasıl desm size kuruduktan sonra saçınızı ellediğinizde böle hani bakım yaptıktan sonra bi güzelleşir saçlarınız benimki aynı öle oluyor bi çok çeşidide var ince telli saçlar için yanlzı arkadaşlar çok kaşındırıyor bu iyiyemi işaret kötüyemi bilmiyorum

annem migrosa yakın bir yere gidicek alabilirse alıcak benim saçlarım kıwırcık senin kullandıgının rengi falan nasıl üstünde yazı falan warmı türkçe nasıl ayırt edcez kru saçlar için falan olanını??

vanım türkçe yaızlatda var merak etme önü almanca arkası türkçe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…