• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Migros’ta skandal

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Migros’ta skandal
Dünyanın en büyük bira üreticilerinden Anadolu Efes Grubu’nun hakim ortaklığında perakende sektöründe faaliyet gösteren MİGROS’larda skandalların ardı arkası kesilmiyor.

migrosta-skandal-h1443439421-c87e4d.jpg

ALİ ÇALIŞIR / YENİ AKİT - Dünyanın en büyük bira üreticilerinden Anadolu Efes Grubu’nun hakim ortaklığında perakende sektöründe faaliyet gösteren MİGROS’larda skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Yönetim kurulu ve ortakları arasındaki Kripto ve Masonik isimlere bakmadan Müslümanlara kurbanlık satmaya kalkan MİGROS, son olarak ‘muhafazakar’ iklimiyle bilinen Çorum’a açtığı şubesinde, yasalara aykırı şekilde kasaların hemen yanı başına envai çeşitten oluşan devasa bir içki standı kurdu…

TAPDK BU İŞE NE DİYECEK?

Alkollü ‘ürünlerini’ vatandaşın gözünün içine sokarcasına, kasaların hemen yanı başında alkol satışını düzenleyen ve yasalara da tamamen aykırı şekilde teşhir eden mağaza, Çorumlulardan büyük tepki çekti… Bu arada alkol ‘piyasasını’ denetlemek ve yasaları uygulamakla yükümlü TAPDK’nın mağazaya herhangi bir işlemde bulunup bulunmayacağı merak ediliyor.

MİGROS’U UMURSAMAYACAĞIM!

MİGROS’a tepki gösteren Suat Aydoğan isimli vatandaş, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Akşam evime giderken Dr. İlhan Gürel Caddesi’ne yeni açılmış MİGROS mağazasına uğramış bulundum. Fakat kasaya geldiğimde karşılaştığım manzara fazlasıyla rahatsız ediciydi… İçki reyonu, adeta bir mağaza vitrini şeklinde düzenlenmişti. Görevliler, bu manzaranın hoş olmadığı, çocukların bundan etkileneceği, bu ‘ürünlerin’ en azından arka tarafta bir yerde teşhir edebileceği şeklindeki uyarımı çok da umursamadılar. Ve ben de bundan sonra mahallemde içki satan MİGROS’u umursamayacağım…”

http://www.yeniakit.com.tr/haber/migrosta-skandal-96445.html

küçük migroslarda özellikle böyle yapıyorlar çünkü güvenlik olmuyor, hırsızlığı önleme amaçlı...
mesela tüm marketlerde sigaralar kasada, ona da böyle tepki gösteriyorlar mı?
yeni akitin migrosla bi alıp veremediği var sanırım, başlığa bakanda bişey sanır

Son düzenleme:
Aman tanrım skandala bak. Ardarda gelmiş üstelik. Yönetim kurulunda masonlar varken kurbanlık satmaya kalkan market bombalanmalı. İçkileri girişe dizen marketin camları taşlanmalı. Rezalet rezalet..

Ama bir şeyi unutmuşlar, bu ülkede en çok alkol tüketilen iller hep en muhafazakar olarak bilinen iller olmuştur.

Memleketin her köşesinde uyuşturucu satılırken bunu önlemeleri daha önemli , zaten belli kesim gidip migrostan alışveriş yapıyor , zorlada kimse oraya gitmiyor,

Özgürlükten dem vuranların hali cidden içler acısı.
İmam nikahı altında gayrimeşru ilişkiler yaşarlar ,işçilerinin SSK paralarını yatırmazlar ama içkiye geldi mi konu müslümanlık taslarlar.

Ben şarap içiyorum, doğrudur;
Aklı olan da beni haklı bulur:
İçeceğimi biliyordu Tanrı,
İçmezsem Tanrı yanılmış olur. ÖMER HAYYAM

yahu
hiç alkol kullanmam esımde bende
fakat ıcen ıcer satan satar bızene
bu dunyada bıtek bız yasamıyoruz mıgrostan bıtek bız alısverıs yapmıyoruz

Ne kadar olursa ilmin
Bildiğini yapamazsan cahilsin
Onlarca kitabı yüklenen hayvan
Ne sorgucu olur nede danışman
Odunmu var kitap mı var sırtında
Boş kafalı olamaz ayırdında

SA'Dİ
Malum gazetelere uygundur

21 gündür sigara içmiyorum. Kasalardaki sigara standı bile ilgimi çekmedi hiç. Niye fikrimde o yok çünkü.

Alkol almadığım için alkol reyonları da hiç gözüme çarpmıyor açıkçası kaldı ki büyük marketlerde alışveriş yaparım.

Çocuklar için emin olun televizyonlar ve sosyal medya kasa arkasındaki alkol standından çok daha tehlikeli.

Back