Mıgrenı olanlar bı bakabılır mı ?

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
34
Merhaba kızlar ,
Ben mıgren hastasıyım dıderal dıye bı ılac kullanıyorum ve suan sukurler olsun basım eskıye göre daha az agrıyor ...
Yanlız baska bı sıkıntı basladı sımdı bu ılacı kullanmaya basladıktan sonra mı oldu bılmıyorum ama bnm kalbım cok agrıyor iğne batmıs gıbı zorlayıcı bı agrı ...
Bu ılacı kullanan ve benim gibı olan varsa paylassabılırmı burdan beklıyorum ...

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun.bende migren hastasıyım.migren ilçalarının ciddi yan etkileri oluyor.prospektüsünü okudunmu

Migren ilaçları, migren ataklarını azaltıyor fakat ciddi yan etkilere sahip. En çok görülen yan etkileri; çarpıntılar, kabızlık, yutma ve nefes almada zorluğudur.
Bence migren ilaçları kullanmadan önce doğal kürleri ve bitkisel takviyeleri denemek gerekir. Arkadaşım dolor migren damlası diye bir bitkisel gıda takviyesi kullanıyordu. Migren ataklarının sıklığı azaldı. 3 arkadaşım o takviyeden kullanıyor. Bu tarz bitkisel ürün tavsiye ediyorum. Dolor migren damlasını bir kullanın derim. Sonuçta ilaç değil.
Sağlıklı günler...

tesekkur ederım cvp verdgınız ıcın ama bn ılac kullandım bu zmna kdr kalbım agrıyo zaman zaman dedıgınız ılacı aktarda bulabılırmyım ?

geçmiş olsun.bende migren hastasıyım.migren ilçalarının ciddi yan etkileri oluyor.prospektüsünü okudunmu

okumadım tatlım halım yokkı prespektusu arastıracak anlarsın benı :)

Bir yakınımın migreni vardı.
Oda ilaçlarının kalbini sıkıştırdığını söylerdi.
Doktoruna söyledi başka ilaç verdi.
Sanırım migren ilaçları çok güçlü olduğundan yan etkileride çok fazla
sende Doktoruna danış tatlım belki daha iyi bir ilaç verir sana
Allah korusun başımın ağrısı gidereyim derken kalbinede zarar verme

aynen kalbım cok agrıyo canım ...
bıcak batar gbı nefesım kesıyor sankı ...
bı sonrakı gdısımde solıycem zatende bnm gbı olanlar varmı merak ettım ondan bı danısayım deıdm

Dolor migren damlasını internet reklamlarında gördüm. Annem kullandı çok güzel sonuçlar ortaya çıktı. Migren sıklığı azaldı. Rahatladı kadıncağız. İnternetten satışı var diye biliyorum. Aktarlarda satılmaz, eczanelerde satılır. Ama sağlam kaliteli eczanelerde bulunur. İnternette dolor migren damlası diye aratırsan bulursun canım. Kapıda ödeme falan yapabilirsin. Yan etkileri de yok yani tamamen bitkisel. Aldığımız firma kullandığımızın 3 yada 4. günü arayıp bilgi aldı bizden. İlgililer yani bu konuda. Ürünlerinin arkadasındalar.
İnternetten baktığımda;
Bu siteden ister kapıda ödeme iel istersen kredi kartı alabilirsin: Site- Dolor Migren Damlası 27,50 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…