yardıma ihtiyacım var ben daha hamile değilim ama korunmayı bıraktım yani bebek istiyoruz her an hamile olabilirim korkusuyla bana iyi gelen ağrı kesicimi içemiyorum. Hamilelik boyunca nasıl olacak bu ağrı ? Doktorum laf arasında bir ağrı kesici söylemişti ama ne bileyim kimyasal sonuçta.
Dün geceden beri migrenim tuttu başımın köşesi ağrıyor. Uyudum geçmedi.Çin yağıyla masaj yaptım duş aldım geçmedi var mı önerisi olan
Merhaba ben 19 haftalık hamileyim ve 10. Haftadan itibaren feci migrenim tutuyordu. mide bulantısı bir yandan migren bir yandan her hafta hastaneydim 2 sefer serum takıldı ve agri kesici yapıldi ama genel olarak hic bir ilac vermiyorlar sadece parol veya minoset. Baş ağrıları hamilelikde artan hormonlardan dolayı oluyor ama su an hersey normal çok şükür... Sessizlik ve karanlık ortamlarda bulunmak yardımcı oluyor kaç kere başımı bağlayarak yattım eşim rambo diye takılıyordu :))) Allah bütün hamilelerin ve adaylarin yardimcisi olsun ...
canım ben 2.5 aylık anneyim :) bnmde migrenim vardı sorma vallahi hamilelikte tutunca fenaaa... ben sana yaptıklarımı söyleyim. parol içebilirsin başına buz koyabilirsin başını bi tülbentle bağlayıp uyumaya çalışabilirsin sessizlik karanlık çok iyi geliyo ben bide kekik yağı ve nane yağını karıştırıp masaj yapıyodum. günde 3 parola kadar içebilirsin. ben daha fazlasını içtiğim zamanlarıda biliyorum. Allah yardımcın olsuun :))
ben bu migrenle 3 hamilelik geçirdim....hiç birtane iac almadım..tuttuğunda...en az 10saat kadar kustuğum zaman oluyordu ağrıya beraber...masaj fazla fayda etmedi....ama ilaç almayın derim...doktorlar ne kadarda zararı az deselerde zararı vardır.... o zamanlar aydı bir tutuyordu...şimdi 2-3 günde bir tutuyor..