canım nekadar doğru yapıyorum bilemiyorum ama annem meyan köküyle yendi bu hastalığı, günlerce yatak odasına girip çıkmadığını biliyorum
meyan kökü iltihaplara iyi geliyomuş tadıda güzel kendinden şekerli ,doğal sonuçta :26:
Çook geçmiş olsun,umarım allah kısa zamanda şifa verir size.
Başlığı görünce "aha ben" dedim
A...l diye bir ilaç var onu alıyorum (bünyeye zararlı ama kesmiyor napıyım başka bir şey)
Sonra soğuk/ılık bir duş, sonra karanlık+sessizlik
Dinlenmece
Huopp uyanmaca
Ve iyileşmece
bende çekiyorum maalesef dayanabildiğim kadar sıcak suda yarım saat kadar duş alıp yatışa geçiyorum...hafifliyor bazen geçiyor
Hmm, hastaligi yenmis diyorsunuz ne guzel.
Bende Aslanpencesi diye birsey duydum..
suanda karabiber-kolonya ile yatistirmaya calisiyorum krizlerimi..
Akupunktur da dusundum ama gidemedim bir turlu...
evet canım şimdi çok şükür bişey yok ,eşiminde sinüzü var onada yapıyorum ara ara
ben aslanpençesi ,kadın hastalıkları için duymuştum ,yinede bilemiyorum kesin bişey demeyim
Akupunturda mantıklı aslında bi çok şeyin tedavisinde kullanılıyor ,
Ayy ne guzel ya, keske bende bulabilsem buralarda ama sanmam
insallah gitsinde bir daha gelmesin Annecigine..
vallahi cok zor ya.. dayanilir gibi degil bu agrilar..
yinede buna cok sukur canim...
Akupunktura gidicem olmazsa.. mecburum..
aktarlarda bulunuyo canım çok kolay ,pahalı bişeyde değil ,demlemiyosun kaynatıyosun 5 10 dk ,bi dene bi zararı dokunmaz ,
benim migrenim yok ama ufacık şey başıma vurur ,sonra oda miğdeme ben böyle oluyosam migren kim nasıldır
Alla acil şifa versin canım sanada
Aminn arkadasim cok sagol..
Allah tum hastalara sifa versin insallah...
Dus alinca iyi geliyor mu biraz..?
Ben o agri ile hic dusa girmedim ne yalan soyleyeyim.. Kipirdayamiyorum ki yerimden...
Ayaklari sicak suyun icine koyun... diye birsey duymustum ama..
Allah sanada sifalar versin canim.
Duş alınca iyi geliyor evet bana ılık su dediler ama kafam alev alıyor gibi oluyor bazen ben de coss diye soğuk suyun altına sokuyorumHatta demişsin ya duşu düşünemiyorum diye hiç çekinme kafanı sok sadece fıskiyenin altına dayanamazsan ben gbi :)
Sonra da karanlıkta ve sessiz bir ortamda bekliyorum
Azalıyor ya da geçiyor
İlaç da uykumu getiriyor zaten ama tavsiyem o ilacı kullanmaman ben dayanamadığım için kullanıyorum uzun süreli kullanımda mide problemine yol açtı annemde
Sağolasın canım İnşallah senin de işine yarar bu yöntemler
Gönül ister ki hiç gerek kalmasın ama denersen bana yaz olur mu
Tamam canim kafami hemen soguk suyun altina sokucam..
insallah acilarima agrima iyi gelir..
seni kesinlikle haberdar ederim burdan..
ilgin icin sagol canim.. Allah cumlemizin yardimcisi olsun insallah...
maalesef tedavisi yok..cok agir ilaclar kullandim doktor kesin hafifletir dedi ama hic bir yararini gormedim..uzun sureli tedavide gordum banamisin demedi..herkez yazi dort gozle bekler ben korkuyorum resmen..beynim deliniyor..dus u hic denemedim dengede duramiyorumki agridan..en son gozluk verdi doktor..cok sukur koca yaz 2 kez migrenim oldu
migren gelince insanin gozu donuyor valla..matkapla delesim geliyor kafami..gecmis olsun
Bildiğim kadarıyla kesin bir tedavisi yok bu illetin
Topicini takipte olucam kesin ve kökten çözümü olursa denemeye hazırım
Kesin olmasa da hazırım ya neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?