Migrene ilaçsız tedavi. Migren Pili kullanan, Nöraltedavi, Akapuntur, Botoks uygulayn

ezzel

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
271
138
303
Kızlar 27 yasımı bitireceğim ve 12 yasından beri bu pis ileti çekiyorum.
İlk başlarda hastalıgımın ne oldugunu anlayana kadar nörologdan, göz doktoruna, kbb kadar milyon tane doktora gittim.
Bana genelde küme- migren beraber diyorlar. yani bu migrende çekilen acının kat ve kat üstü olacagı söyleniyor. yıllardır okul hayatımda, iş hayatımda, özel hayatımda hep sorun yaşadım. Yaşıtlarım gibi yaşamadım. Simdi evliyim o kadar sık agrı yasıyorum ki cocuk yapmaya korkuyorum. Eşim halimi gördükce üzülüyor.
yıllarca denemedigim ilaç kalamdı tabii doktor kontrolunde
ilaclar zaten cok bana cok zarar verdi
bi ilacımın içinde yan etki olarak polikistikover yapar diyordu ve yaptı
bir ilacım vucudumda yaralar actı
hepsinin belirli yan etkileri oldu
simdi gittigim doktor deneye deneye yan etkisi olmayan ilacları buldu. yani muhtemelen vucuduma bir zararı vardır ama su an görünmüyor. ama cok da iyi değilim cok iyileşmedim. doktorum da bana akapuntur ya da nöraltedaviyi de araştır dedi.
bunları araştırken internette gördügüm migren pili ve botoks uygulamaları da oldu. bu uygulamalardan siz hangilerini yaptınız ve sonucları nelerdir lütfen paylaşır mısınız

akapunktur noralterapi yaptırdım sonuc aynı, bana hiç yaramadı.
daha once eger gitmediysen Prof.dr. Mustafa Ertas a gıt derim. Tamamen gecmese de en azından hayat kaliteni yukseltiyor, ve migrenin kontrol altına alınmasını saglıyor. Yalnız ilac yazmaya bayılan doktorlardandır soyleyeyim. Turkiye deki migren konusunda 1 numara oldugunu soyluyorlar kimle konusssam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…