- 28 Ocak 2015
- 88
- 31
- 37
-
- Konu Sahibi Hayatbisiir
saol canım özel hastanede yapılıyor, devlet ne yazık ki karşılamıyor istersen özelden doktor bilgilerini atayım sana .Geçmiş olsun canim... Nerde oldun ameliyatı devlet mi özel mi ve ne kadar odedin ? Ameliyat i biz de düşünüyoruz eşimle ama migren de çoğu tedavi 6 aydan sonra ataklarin siklasmasiyla sonuclaniyor o yüzden ameliyat a da aynı şekilde % 100 guvenemiyorum acikcasi... O yüzden ameliyatı üzerinden bir yıl geçmiş bir insandan yorum alınca budur diyebileceğim sanırım... Çünkü ataklarim çok sık o yüzden emin olmadan bi adım atmak istemiyorum...
Olur canım at bakalım ben de bi araştırim...saol canım özel hastanede yapılıyor, devlet ne yazık ki karşılamıyor istersen özelden doktor bilgilerini atayım sana .
Migren, sana şiir yazmak istiyorum
Madem benim hayatımı mahvettin yıllarca,
İğneleri yedirdin, ilaçları içirdin aylarca,
Gergin oldum hayatımda günlerce,
En derin yaraları açtın sen bende,
Nasıl ki tanıdım doktorumu, yok oldun ellerinde.
Tayfun bey ne diyeyim ben size.
Çok çok çok teşekkür ederim :)
İnan yıllarca çektiğimiz ağrıların yanında hiç kalır.Ameliyattan çok korkuyorum, çok ağrı oluyor mu?
Bana iyi geliyor bazı ataklarimda baslangicinda hemen sürüyorum... Ama benim bazı ataklarim çok ağır geçiyor ağrı kesici hatta iğne bazen serum bile fayda etmiyor....Kızlar merak ettim nane yağı geçirdi mi. Ben her reglim de migren atakları, mide bulantısı ve kusma yaşıyorum.
Bu hastalığı ben gibi geçirenlere kendim kadar üzülüyorum...... Bazen de halime sukrediyorum çünkü bir hafta yatanlar varmış duyuyorum.... Allah hepimizin yardimcisi olsun... Düşmanı m yok ama hani derler ya Allah dusmanima vermesin diye hakikaten vermesin yani çok zor... Umarım fayda görürsün canım rica ederim...Çok teşekkür ederim, benimde hep acilde iğnelerle geçiyor ancak. Alıp deneyeyim umarım bende de faydalı olur.