merhaba miyusa ,
şu migren botoksunu lütfen biraz daha açıklar mısın ? nerede yaptırdın ?
şu ağrılardan çok yoruldum bende artık
bende merak ettim migren botoksunu bana bilgi verir misisniz lütfen. Benim migren ağrılarımda gözümde körlükle başlıyor ve bir saat sürüyor(
Botox u alnıma 2,şakaklarıma 2 enseme ve daha yukarı 2,3 yere daha ıgneyle enjeksıyon yaptı.Acımıyor hiç korkma,sanıyelık
Zaten muayeneye gıdersen goreceksın,yurt dısından gelenler bıle var,kalabalık bı klınık.
Botoks Agrı sırasında damarların genıslemesını önlüyormuş,alnımada yaptıgı ıcın 2 gun sonra farkettımkı alnım kırısmıyor :)) hosuma gıttı dıyebılırım
Uzman olmayan kısılere yaptırma parana yazık
Geçmiş olsun
bende migren hastasıyım ve buaralar çok fazla başım ağrıyor. Haftanın4-5 günü ağrıyla geçiyor serum iğne faydasızdı. tedavi olmaya başladım doktor lamıtral verdı fakat etkısı sıfır daha sonra başka doktora gittim oda sandomigran ve atak anı için maxalt verdı . Sandomıgarn hem iştah acıyor hemde uyku ve sersemlık, işte salak salak dolaşıyorum ve gunde 12 saatten fazla uyusam yetmıyor bu benım iş hayatımı olumsuz etkılıyor ama ilaç cok işe yaradı tam bir hafta oldu şükürler olsun daha bir kere başım ağrımadı
birde migren için neresi botoks yapıyor ve fıyatı nedır
özlemcim bende de migren var migren botoxu yaptırmasam hergün hastanelerdeyim ilaç falan fayda etmiyor botoxla çok rahatlıyorum ama emre beye yaptırıyorum ben bi görüş istersen.
Ben bahcelievlerde aile hastanesinde yaptiyordum ama dr dogum iznine ayrilmis. Yeni bi dr ile devam etmeliyim senn hastanen nerede
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
özlemcim bende de migren var migren botoxu yaptırmasam hergün hastanelerdeyim ilaç falan fayda etmiyor botoxla çok rahatlıyorum ama emre beye yaptırıyorum ben bi görüş istersen.
migrene botoks iyimi gerçekten ben de de var çok fena ya yıllardır çekiyorum hiç bir şey fayda etmiyor oruçta da hepten ataklıyor evden çıkamıyorum ağrıyacak diye merdiven çıkamıyorum iş yapamıyorum oruçlyken
birde migren için neresi botoks yapıyor ve fıyatı nedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?