Migren ve ağrısı hakkında her şey...Paylaşalım...

merhaba miyusa ,

şu migren botoksunu lütfen biraz daha açıklar mısın ? nerede yaptırdın ?
şu ağrılardan çok yoruldum bende artık

bende merak ettim migren botoksunu bana bilgi verir misisniz lütfen. Benim migren ağrılarımda gözümde körlükle başlıyor ve bir saat sürüyor (

bende merak ettim migren botoksunu bana bilgi verir misisniz lütfen. Benim migren ağrılarımda gözümde körlükle başlıyor ve bir saat sürüyor (

Eskiden her atak geçirdiğimde hastaneye gidip serum alıyordum.Genelde 2 veya 3 gün karanlıkta yatıyorum.Zamanla intihara meyıllı hale gelenler var.Senın 1 saat bısey degıl yanı.Atak geldiği anda kusmaya başlıyorum.Bazen sabaha kadar istifra ederek yerlerde surunuyorum desem yerıdır.Sonra mıde bulantımı anında kestıgı ve uykumu agırlastırdıgı ıcın uzun süre Atarax kullandım.Ancak ertesı gunu uyanamıosun sureklı uyusuk oluyosun .Benimde sağ gözüme vuruyor çünkü o gözüm görme oranı zayıf.Diş sorunlarını ve görme sorunlarını mutlaka çöz.Mesela ben hastalıktan kurtulmaya karar verdıgım ıcın hepsını sırayla yaptırdım ve gözumu 0.50 sanıyodum,2.5 numara olmus !! gozluk aldım vs ..Sonra dr. Mustafa Ertaşa gittim.yarım saat konustuk muayene etti.Agrı uzmanı kendısı ve süper anlayışlı bir adam,Ağrılarımı yazmam için bir defter verdi.Dideral bıde convulex dıye bır ılac verdı.Mıgren botox u önerdi.Aynı klınıkte Norolojı uzmanı Yeşim Parman var botoxumu da aynı gun o yaptı.Ilacların 3 kutusunu bıtırdım,ilacım bıttı.Botoksun etkısı gectıgınde tekrar yaptıracagım.Çok çok memnunum mutlaka git ve görüş.Kesin sonuç alacaksın.Bende sürekli ağrılı yaşamaktan sebep anksıyete bozuklugu bıle başlamıştı,insanlar sorunlu bir tip gibi bakıyorlardı bana ,hayattan soyutluyodum kendımı, şimdi mutluyum şükürler olsun.

Son düzenleme:
Botox u alnıma 2,şakaklarıma 2 enseme ve daha yukarı 2,3 yere daha ıgneyle enjeksıyon yaptı.Acımıyor hiç korkma,sanıyelık
Zaten muayeneye gıdersen goreceksın,yurt dısından gelenler bıle var,kalabalık bı klınık.
Botoks Agrı sırasında damarların genıslemesını önlüyormuş,alnımada yaptıgı ıcın 2 gun sonra farkettımkı alnım kırısmıyor :)) hosuma gıttı dıyebılırım
Uzman olmayan kısılere yaptırma parana yazık

Geçmiş olsun

peki ücreti ne kadar kastamonu_ca@hotmail.com mail adresim ordan yazabilir misin lütfen. Teşekkürler

bende migren hastasıyım ve buaralar çok fazla başım ağrıyor. Haftanın4-5 günü ağrıyla geçiyor serum iğne faydasızdı. tedavi olmaya başladım doktor lamıtral verdı fakat etkısı sıfır daha sonra başka doktora gittim oda sandomigran ve atak anı için maxalt verdı . Sandomıgarn hem iştah acıyor hemde uyku ve sersemlık, işte salak salak dolaşıyorum ve gunde 12 saatten fazla uyusam yetmıyor bu benım iş hayatımı olumsuz etkılıyor ama ilaç cok işe yaradı tam bir hafta oldu şükürler olsun daha bir kere başım ağrımadı

Ben botoksu bahcelievler aile hastanesinde yaptirdim. Cok rahatladim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

birde migren için neresi botoks yapıyor ve fıyatı nedır

özlemcim bende de migren var migren botoxu yaptırmasam hergün hastanelerdeyim ilaç falan fayda etmiyor botoxla çok rahatlıyorum ama emre beye yaptırıyorum ben bi görüş istersen.

özlemcim bende de migren var migren botoxu yaptırmasam hergün hastanelerdeyim ilaç falan fayda etmiyor botoxla çok rahatlıyorum ama emre beye yaptırıyorum ben bi görüş istersen.

Ben bahcelievlerde aile hastanesinde yaptiyordum ama dr dogum iznine ayrilmis. Yeni bi dr ile devam etmeliyim senn hastanen nerede

Ben bahcelievlerde aile hastanesinde yaptiyordum ama dr dogum iznine ayrilmis. Yeni bi dr ile devam etmeliyim senn hastanen nerede

bağdat caddesinde benim doktorum ben çok faydasını gördüm çok rahatladım tavsiye ederim

ya cnm emre bey cok yogun , mutlaka başka bir kişinin daha olmasını beklıyor ikiye bölüyor gecende gıttım olmadı cunkı cok cok yogundu gerı donduruldum malesef, o yuzden başka doktor bakıyorum. daha sonra aradılar benı ama sehırdısındaydım olmadı

Son düzenleme:

migrene botoks iyimi gerçekten ben de de var çok fena ya yıllardır çekiyorum hiç bir şey fayda etmiyor oruçta da hepten ataklıyor evden çıkamıyorum ağrıyacak diye merdiven çıkamıyorum iş yapamıyorum oruçlyken

Sahurdan beri bir ağrı çekiyorum anlatamam rabbim düşmanımın başına vermesin Uyuyamadım tabii direk hastaneye nörolojiye gittim miğrenin var dedi Sibelium adlı ilacı verdi bitince gel yine vericem dedi her gün akşam 1 tane ama kilo aldırıyormuş ben kilo almak istemiyorum zaten bi anda kilo aldım onları veremiyorum başka bi ilaç kullansam daha önce de gittiğimde doktor laroxyl vermişti oda beni çok uyutuyordu bıraktım

Migren hastalarının kesinlikle oruç tutmaması lazım.Beyin susuz kaldığı anda baş ağrısı yapar,hele bide migrenliyseniz çok daha kötü.Gündelik hayatınızda aç ve susuz kalmamaya özen gösterin.Vicdanen belki üzüleceksiniz ama hasta ediyor ağrı çekiyorsanız oruç tutmayın.Benim ataklarım kusmayla birlikte geldiği için hiç cesaret edemiyorum.Çok geçmiş olsun,zor bir hastalığımız var.

birde migren için neresi botoks yapıyor ve fıyatı nedır

Ben Prof. M. Ertaşa gittim,Fulyada kliniği var.1250 civarı,ben yıllardır ağrı çektiğim için parayı gözden çıkardım..Ağrı uzmanı iyi bir doktor.
Ancak botox fiyatı çok pahalı botox 6 ay gidiyor biliosun,tekrarlaman gerekiyor,açıkcası maddi sebeplerden ben tekrar yaptıramadım.Eylülü bekliyorum.Daha uyguna yapan iyi bir doktor bulmanı öneriririm.Ama maddi durumun iyiyse Mustafa Beye muayene olmanı tavsiye ederim.Muayene ücreti 400 tl idi.Botoxuda başka yere yaptırabılırsın.
Çok geçmiş olsun

botoksu ağrı kiliniği mi yapıyor...estetikcilermi...yapılınca ne kadar süre ağrısız kalınıyor...

Migreni olan bu çayı mutlaka denesin...
1 tatlı kaşığı tıbbi nane
1 tatlı kaşığı papatya
1 tatlı kaşığı kuşburnu
250 cc kaynar su
Tıbbi nane, papatya ve kuşburnu cam veya porselen bir fincana konulur, üzerine kaynar su eklenir. Fincanın ağzı kapatılarak 10 dk. demlenmesi beklenir. Günde 3-4 fincan içebilirsiniz.
KAYNAK: İLAÇSIZ YAŞAM Kitabı dır.

Migren çayı işe yarıyor. Dene bir bak. Tarifi de kolay. Bir şey kaybetmezsin ama işe yaradığını görürsen hayatın değişir .

Merhaba kızlar size verdiğim migren çayını yaptınız mı? Faydasını gören burada yazsınki diğer kişiler içinde yararlı bir paylaşım olduğu anlaşılsın. Evet geri dönüşlerinizi 4 gözle bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…