- 29 Aralık 2016
- 542
- 1.285
- 113
Merhabalar bir sorunum var. Annem tek zamanlı bir işe girmişti. Ancak çalışmaya başladıktan 3 yıl sonra gece vardiyaları eklenmeye başlamış. Tabi bu duruma itiraz edilmesin diye önceden herkesin kabul ettiğine dair kağıt imzalatılmış. Yani bu sebeple tazminatı yakmamak için işten ayrılamıyor. Ancak gece çalışmak annemi migrenininden dolayı çok zorluyor ve koca fabrikada (400 kişi) sadece 20 kişi vardiyalı çalışıyormuş. Annem sıkıntılarını dile getirdi ancak çözüm odaklı bir firma değil. Aksine haklarını arayamasınlar diye zorla kağıt imzalatacak kadar sıkıntılı bir firma. Yani hâlâ gece çağırılıyor.
Sanırım migren hastaları bir rapor alabiliyormuş gece çalışamadığına dair. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen? İnternette bununla ilgili bilgi bulamadım sadece özel hastaneden alınanlar geçerli olmayabilir diyor. Cevaplarınızi bekliyorum. Çok teşekkürler.
Sanırım migren hastaları bir rapor alabiliyormuş gece çalışamadığına dair. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen? İnternette bununla ilgili bilgi bulamadım sadece özel hastaneden alınanlar geçerli olmayabilir diyor. Cevaplarınızi bekliyorum. Çok teşekkürler.