Migren için rapor?? Sağlık çalışanları bakabilir mi??

Yani tanidik sayilir evet ama benim hastaligim kronik oldugu icin genellikle hepsi verirdi. Iste bu migren gercekten engel olarak gorur mu doktor sorun orda olur. Cunku tanidik doktor vardi migrenden fena olurdu ama nobetlere filan gidiyordu.
Anladım teşekkür ederim

Evet migren hastalarinin gece vardiyasi yapamayacagina dair rapor veriliyor.
Raporu bir nöroloji uzmani yaziyor.

Sağlık çalışanıyım Migren raporuyla gece vardiyasın arasında bi bağlantı kuramadım. Raporun iş yerinde hiçbirşekilde işe yarayacağını düşünmüyorım daha ağır hastalıklarla vardiyalı çalışanlar var. Ben bile gebeliğin 8. Ayına kadar vardiyalı çalıştım hemde devlet kurumunda hastanede bunu yaptırdılar. Raporu alın nöroloji doktoru zaten verir ama böyle bi firmada bu çözüm olmaz diye düşünüyorum

Bi avukatla görüşüp haklarını hukuki yoldan araması daha etkili olacaktır

Bildiğim kadarıyla migrenin sebeplerinde birisi damar tıkanıkları pis kan vs arkadaşınızin yaşını bilmiyorum ama ileri seviye de migreni var belki yılların birikmişliği bir hacamatla çıkmıyor malesef tek seferde geçen de var ama ileri yaştakiler falan birkaç kere yaptırmalı. Bir de kesin uzman işinde tecrübeli birisine yaptirdi mi neresine yaptırdı ensesine yaptirmali şakaklarına da sülük koydurmali endişelenmeyin izi geciyo hatta arkadaşımın ensesine hacamar bitince ensesindeki ayni bölgeye sulukte koyuldu. Sağlıklar dilerim

bence avukata danışıp imzaladığı belge ile ilgili bir bilgi alın.belki geçersiz bir belgedir veya bir çözümü vardır.zorla nasıl birşey imzalıyor insanlar okumadan etmeden mi?bu konuyu hiç anlamıyorum

Doktora değil avukata ihtiyacınız var bence. Kadına insanlıkdışı muamele yapılıyor.
Eksik bilgi vererek tüm firmaya imzalatmışlar. Herkes başka bir şey için imzaladığını düşünürken maddelerden biri de çalışma saatlerindeki değişikliklerin kabul edildiğine dairmiş.

Ensesine hacamat yaptirip sakaklarina da sülük koydurursa (uzmanina) migreninde azalma birkac sefer sonra da iyilesme olur insallah yaptırmanızı tavsiye ediyorum
ilk defa duyuyorum siz yaptırdınız mı çevrenizde yaptıran var mı? her hafta ağrı çeken biri olarak soruyorum

ilk defa duyuyorum siz yaptırdınız mı çevrenizde yaptıran var mı? her hafta ağrı çeken biri olarak soruyorum
Evet ben yaptırdım ama benim migrenim yok sünnet diye ve faydalı diye.yaptirdim. bi arkadaşıma yaptırdık sülük ve hacamat migreninden büyük oranda geçti çok uykusuz kalirsa yine ağrıyo ama haftada 2-3 agrisi vardı geçti o hangi ildesiniz ayni ildeysek uzman oneririm

Merhaba konunuzu inceledim , annenizin imzaladığı o belgeler geçerli değildir , çünkü iş kanununda zorla çalıştırma ve angarya yasaktır uygulaması vardır. Aylık çalışma 270 saat üzerindeyse anneniz yasal haklarını tam anlamıyla alamıyorsa dava açabilirsiniz. Sağlık sorununa gelince özel sektöre devlet sadece yasal şartları taşımazsa müdehale eder, örneğin annenizin gereğinden fazla çalıştırılması ve parasının ödenmemesi koruyucu ekipman ve koruyucu donanım iş veren tarafından saplanmaması ve tabiki olası iş kazalarında çalışanın şikayeti üzerine maddi manevi haklarını devlet korur ve iş verene sınırlama getirir. Gelelim diğer konuya , annenizin migren sorunu ne kadar zamanda başladı bu iş yerinde çalışırken başladıysa meslek hastalığı statüsünde olabilir ancak unutmayın ki migren sadece gece olan bir hastalık değildir gündüz de görülebilir , hangi çeşit migren olduğu önemli bunu tespit etmeniz gerekiyor. Ve ayrıca çalıştığı işi tetikleyen bir ağrı vs durum var ise ozaman heyet raporu alınarak anneniz firmasına verebilir. Ama bu durumda iş verenin annenize farklı yaptırımlar uygulayacağını da unutmamanız gerekiyor mobbing istifaya zorlama vs olası öyle bir durumda da anneniz iki şahit ve ispatla iş mahkemesine kendisine en yakın olan bölgeye başvurmalıdır. Bilginize..

Ensesine hacamat yaptirip sakaklarina da sülük koydurursa (uzmanina) migreninde azalma birkac sefer sonra da iyilesme olur insallah yaptırmanızı tavsiye ediyorum
Siz yaptirdinizmi sülük tedavisini migren çok kötü durumda benim ağrıdan duramiyorum

Siz yaptirdinizmi sülük tedavisini migren çok kötü durumda benim ağrıdan duramiyorum
Ben sünnet diye sırtıma hacamat yaptırdım ama bir arkadasima yaptirmistik hacamat üstüne sülük baya rahatlamisti. Yanliz yillardir migrenliyseniz 1 hacamatta gecmeyebilir birkac kez yaptirip sifa bulursunuz insallah sertifikali işini iyi bilene yaptirmaya dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…